CarrieAlong Rabatkoder & Tilbud

CarrieAlong forhandler tasker online bestående af et sortiment af tasker i høj kvalitet fra en af Danmarks ældste lædervare-kæder. Trods mange års erfaring formår brandet hele tiden af forny sig selv og sit sortiment, hvorfor du altid kan finde moderigtige tasker og kufferter i webshoppen. Lyder det som noget for dig? Så læs lidt videre og snup din CarrieAlong rabatkode her på e-rabatkoder.dk og shop amok i webshoppen.

Om CarrieAlong

CarrieAlong

 

CarrieAlong rabatkoder 2019

Taskeproducent med lang erfaring

CarrieAlong har eksisteret siden 1879 og har med de mere end 130 års erfaring formået at etablere end anerkendt taskekæde, der i dag måde sælger kvalitetstasker i deres butikker og via deres hjemmeside. Den dybe passion for tasker ses tydeligt i deres produkter, der i dag består af moderne tasker og kufferter af en udsøgt kvalitet og funktionelle karakterer.

Sortiment

Hos CarrieAlong kan du købe tasker online med udgangspunkt i de seneste tendenser indenfor tasker og kufferter. I webshoppen kan du finde et allround udvalg af rygsække, skoletasker, computertasker, kuffeter, håndtasker, crossover tasker, skuldertasker, selskabstasker og rejsetasker.

CarrieAlong forhandler ikke alene deres eget mærke, men også en række andre kvalitetsmærker.

Dametasker: Filtrer sortimentet af dametasker mellem pris, farve, varianter, mærker og populære produktserier for at finde frem til lige netop den taske du leder efter. CarrieAlong har et stort udvalg af dametasker bl.a. crossover tasker, crossbody tasker, håndtasker, mobiltasker, shopper tasker, skindtasker, weekendtasker og clutches.

Herretasker: Med et varieret udvalg af tasker online til herrer byder CarrieAlong på attachemapper, computertasker, lædertasker, mapper, dokumentmapper, skuldertasker og messenger tasker.

Kufferter: Mindre, mellem og større kufferter i forskellige farver tilpasset til kvinder, mænd, drenge og piger. Her kan du med sikkerhed finde en kuffert, der passer til dit behov. Hvad end du skal på en kort forretningsrejse eller en længere rejse til fjerne egne.

Carrie Along rabatkode

En taske er ikke bare en taske, men et modeobjekt der er med til reflektere din personlige stil, hvorfor du bør vælge din taske med omhu. Hos CarrieAlong finder du tasker til alle stilarter og formål uanset om du søger en kuffert til din lille datter, en crossover taske til at have med i byen eller en dokumentmappe til at have med ind på kontoret. Her på siden kan du finde en af e-rabatkoders CarrieAlong rabatkoder, der vil give dig gode besparelser på dit næste køb.

Klik forbi denne side med jævne mellemrum, hvis du er interesseret i en CarrieAlong rabatkode.

Betalingsformer

Som CarrieAlong kunde kan du betale med følgende betalingsmuligheder, hvis du har et CarrieAlong gavekort kan du selvfølgelig også betale med det. Gavekortet er gyldigt i 5 år.

  • Dankort
  • Visa/Visa Electron
  • Maestro og MasterCard
  • American Express
  • Forbrugsforeningen

Levering

CarrieAlong har dag til dag levering, hvilket betyder at pakken sendes samme dag som ordren modtages, hvis du bestiller henholdsvis inden klokken 11 (GLS) og inden klokken 13 (Post Danmark). En standardlevering koster 39 kroner og er gratis, når du shopper for mere end 498 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Ønsker du at returnere dine varer skal de sendes retur til adressen nedenfor indenfor 14 hverdage. Yderligere bedes du sende en mail til CarrieAlong og oplyse dem om returneringen.

Kundeservice

CarrieAlong findes på adressen Kattesundet 3, 5700 Svendborg, hvor du kan træffe personalet og få hjælp personligt. CarrieAlong kan desuden kontaktes via telefon og e-mail, der som udgangspunkt besvares indenfor et døgn på alle hverdage.

Udløbne rabatkoder

20%

Rabat

20% CarrieAlong rabat på ALT – CYBER MONDAY

CarrieAlong Fejrer CYBER MONDAY og i den anledning kan du få 20% på ALT! Slå til nu tilbuddet gælder KUN under CYBER MONDAY  weekend! Find CYBER MONDAY-tilbuddet via knappen herunder!
FÅ RABAT

15%

Rabatkode

15% CarrieAlong Rabatkode

Hos CarrieAlong kan du lige nu få 15% på ALT med denne Rabatkode! Du finder Rabatkoden på knappen herunder, Skynd dig dig og slå til!
VIS RABATKODE

20%

Spar

Carriealong – Spar op til 20% på alt! BLACK FRIDAY

Carriealong fejre også Black Friday og du har lige nu mulighed for at spare op til 20% på tasker og punge fra Carriealong.
FÅ RABAT

20%

Spar

Carriealong – Spar op til 20% på alt! BLACK FRIDAY

Carriealong fejre også Black Friday og du har lige nu mulighed for at spare op til 20% på tasker og punge fra Carriealong.
FÅ RABAT

20%

Spar

Carriealong – Spar op til 20% på alt! BLACK FRIDAY

Carriealong fejre også Black Friday og du har lige nu mulighed for at spare op til 20% på tasker og punge fra Carriealong.
FÅ RABAT
Exclusive

10%

Rabatkode

10% Carriealong rabatkode

Spar lige nu 10% hos Carrie Along med denne rabatkode! Brug knappen herunder til at aktivere din 10% rabatkode. CarrieAlong.dk er din online taske shop med det nyeste og bedste inden for tasker og kufferter. CarrieAlong.dk bygger på en passion[...]
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.