CBB MOBIL Rabatkoder & Tilbud

CBB Mobil er et mobilselskab, som tilbyder deres kunder fordelagtige priser på mobilabonnementer. De er blevet til for at skabe mere glæde blandt folket, og har derfor ingen bindinger eller grimme overraskelser, når du tegner et abonnement hos dem. Få det hele lidt billigere med en CBB Mobil rabatkode. På e-rabatkoder finder du altid de nyeste og bedste CBB Mobil tilbud, som du kan bruge på dit næste køb.

1.000 kr.

Rabat

1.000 kr. rabat på ny mobil + abonnement

Skal du snart have opgraderet din mobil? Hos CBB Mobil kan du lige nu få hele 1.000 kr. rabat!
FÅ RABAT

Volt/Wifi

Mobildækning

Volte opkald med CBB

Få bedre dækning på din mobil idag, via CBB! VoLTE & WiFi-opkald: Normalt kan du kun bruge 2G og 3G-netværket til at foretage opkald fra din mobil, men nu tilbyder vi dig VoLTE og WiFi-opkald. Med VoLTE anvender du 4G-netværket og[...]
FÅ RABAT

79 kr.

Kun

CBB Basis abonnement for 79kr./mnd

CBB Mobil har altid et abonnement der passer godt til dig, om du er til meget data eller blot vil bruge det til at kunne ringe. CBB Mobil har lige nu et abonnement til kun 79 kr. i måneden!
FÅ RABAT

Om CBB MOBIL

CBB MOBIL

 

CBB rabatkoder 2019

Priser alle har råd til

Benyt dig af et CBB Mobil tilbud, da priserne er skruet helt i bund for at alle kan være med. Du vil derfor ikke få nogen grim overraskelse, så snart din aftale træder i kraft. CBB Mobil lægger vægt på, at alle har råd til deres abonnementer.

De ser lyst på tilværelsen, og vil gerne viderebringe det til deres kunder. De vil derfor give dig det bedste grundlag for, at du kan få nogle fantastiske oplevelser. Det kan de netop gøre ved at tilbyde dig en pris, som du kun kan blive glad og fornøjet over.

CBB Mobil rabatkode

Hvis du bare ikke kan få nok af at surfe på nettet dagen lang og snakke i telefon uafbrudt, er et CCB Mobil tilbud lige, hvad du står og mangler. Hvis du også kan lide at være på Facebook dagen lang er en CBB Mobil rabatkode også lige, hvad du står og har brug for. For med et CBB Mobil tilbud og en CBB Mobil rabatkode kan du opnå større besparelser, end du har opnået i forvejen ved at skifte til CBB Mobil. Her hos e-rabatkoder.dk, kan du finde de nyeste tilbud og rabatkoder, som du kan anvende hos CBB. Hvis du ikke vil gå glip af en eneste CBB Mobil rabatkode eller tilbud, bør du straks tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside. Så kan du være helt sikker på, at du ikke går glip af et eneste tilbud!

Talepakker

Et eksempel på et fordelagtigt CBB Mobil tilbud er talepakken med fri tale og 12 GB data til kun 149 DKK om måneden. Dermed kan du snakke uafbrudt uden at skulle bekymre dig om regningen! Derudover tilbyder CBB Mobil en længere række talepakker:

Basis: Denne pakke er til dig, som har et meget svingende forbrug. Her er der derfor intet abonnement, og du betaler kun for det data og de beskeder du har brugt samt den tid, du har talt. Det kan være en langt billigere løsning for dig, hvis ikke du er storforbruger af mobilens funktioner.

1 time + 500 MB: Med denne pakke kan du regelmæssigt ringe og benytte internettet, uden at skulle bekymre dig om regningen. Hvis ikke du bruger mobilen til at surfe på nettet hver gang, du har den i hånden, er denne pakke ideel til dig. Dette abonnement koster kun 49 DKK om måneden.

5 timer + 3 GB: Er du glad for at snakke i telefon, og kan du godt lide at benytte sociale medier og andre internet features? Så er denne pakke lige noget for dig, som kun kommer til at koste dig 79 DKK om måneden.

10 timer + 10 GB: Hvis du lidt for ofte griber fat i telefonen for at snakke eller surfe på nettet, vil denne pakke være anbefalelsesværdig for dig. For kun 98 DKK om måneden kan du få dette abonnement.

12 timer + 12 GB: Giver du heller et kald i stedet for en sms? Så er denne talepakke lige noget for dig, som dækker alle de opkald, du vil foretage dig i løbet af en måned. Samtidig giver pakken dig mulighed for at surfe næsten uafbrudt for kun 109 DKK om måneden.

Fri tale + 6 GB: Er du helt tosset med at snakke i telefon, og kan du slet ikke stoppe talestrømmen, når du først er gået i gang? Så er denne talepakke lige, hvad du skal have fingrene i. Den giver dig mulighed for at snakke lige så tosset du vil uden begrænsninger. Dette kan du få for kun 129 DKK om måneden.

Skynd dig at få del i de fantastiske CCB Mobil tilbud!

Kundeservice

Har du et vigtigt spørgsmål, kan du kontakte CBB Mobil via deres facebookside i tidsrummet 8-20 på alle hverdage. Derudover kan du ringe på tlf: 33 46 01 01 på alle hverdage i tidsrummet 08:30-16:00.

Udløbne rabatkoder

Gratis

Viaplay

3 måneders fri ViaPlay med CBB

Du kan lige nu få 3 måneders FRI ViaPlay hos CBB mobil, du skal blot nå at bestille inden d. 15/11 ! Hos CBB kan du vælge mellem enkle og overskuelige pakker med alt, man skal bruge for at tale[...]
FÅ RABAT
Exclusive

Tilbud

Pakkeløsning

10 timer / 30 GB / EU / Tidal / 159 kr

CBB Mobil er et lavpris teleselskab, hvor du altid får langt mere i dit abonnement samt til markedets absolut bedste pris! Du kan nu få en unik pakkeløsning hos CBB, Denne inkluderer; 10 timer tale I hele EU samt 30[...]
FÅ RABAT
Exclusive

Unik

Pakkeløsning

Fri tale / 40 GB / EU / 149 kr

CBB Mobil er et lavpris teleselskab, hvor du altid får langt mere i dit abonnement samt til markedets absolut bedste pris! Du kan nu få en unik pakkeløsning hos CBB, Denne inkluderer; Fri tale i EU samt 40 GB for[...]
FÅ RABAT

50%

Spar op til

CBB – Spar op til 50%

Der er lige nu stort januarudsalg hos CBB mobil! Du har lige nu mulighed for at spare op til 50% på populære smartphones, som fx iPhone SE 16 GB. CBB tilbyder en samlet abonnementløsning til dig og din familie -[...]
FÅ RABAT

300 kroner

Spar

CBB Mobil – Spar 300 kroner på iPhone SE

Hos CBB Mobil kan du spare 300 kroner på Apples iPhone SE. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves, så skynd dig ind på siden, så du kan sikre dig en af de skønne iPhones.
FÅ RABAT

312,-

Spar

CBB – Spar 312,- på iPhone SE 64 GB

CBB har lige nu et godt tilbud på iPhone SE 64 GB! Spar 312kr hos CBB, findes i 4 forskellige farver. CBB er danmarks billigste mobilselskab og er altid klar på at give dig et godt tilbud!
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.