CDON.com : Outlet
4.61 (92.16%)
47 votes
Store RSS

CDON rabatkode 2019

På CDON.com kan du få meget mere end musik. Hvad der startede som en onlineshop for musikudgivelser, er nu blevet til Nordens største webshop for musik, bøger, film, spil, elektronik, tøj, boligtilbehør, sport og fritid, legetøj og meget mere. Med mere end 12 millioner produkter, vil du næsten altid kunne finde det du søger. Her på e-rabatkoder kan du finde eksklusive CDON rabatkoder, som du kan kombinere med dit køb, og spare masser af penge.

http://cdon.dk/

Aktive CDON rabatkoder og tilbud

CDON.com : Outlet

Her har du et direkte link til outlet siden hos CDON.com. I CDON's store outlet kan du altid spare masser af penge på udvalgte varer. Har vi ikke en CDON rabatkode så er det en god ide at tage et smut... more ››

Udsalg : 25% på træningsudstyr

Lige nu kan du få op til 25 % på alt træningsudstyr fra Casall hos CDON.... more ››

Outlet Udsalg : 50% på film hos CDON

Lige nu kan du få helt op til 50% rabat på alle film du køber på outlet udsalg ved CDON. Bare klik på vis tilbud så kommer du automatisk ind til alle de vilde fim tilbud.... more ››

http://cdon.dk/

CDON Rabatkoder 2019

Fra CD’er til bred underholdning

Webshoppen CDON.dk har siden opstarten i 1999 vokset sig større og større, og CDON er i dag Nordens største udbyder af underholdning på nettet. Hos CDON kan man købe alt indenfor musik, spil, film, sport, tøj, mobiltelefoner, elektronik og husholdningsmaskiner. Vareudvalget består hovedsageligt af de mest populære og mest anerkendte varemærker.

CDON er en del af Qliro Gruppen, der er en førende koncern på området for e-handel på nettet. Qliro Group opererer hovedsageligt indenfor konsumvarer, men har også livsstilsprodukter. De omsætter for mere end 4 milliarder kr. årligt gennem deres kendte firmaer, som omfatter blandt andet Nelly.com, Bodystore, NLYman.com samt Gymgrossisten.com. Vil du shoppe på disse sider, kan du også finde rabatkoder til dem via e-rabatkoder.dk.

CDON har som formål at give alle kunderne en god oplevelse, når de handler på hjemmesiden. Det er nemt at manøvre rundt, og hurtigt at gennemføre betaling. Udvalget består ikke kun af såkaldte fysiske produkter, men også en række digitale vare, som du kan downloade til computeren. Så slipper du får at det fylder på hylderne derhjemme.

Sortiment

CDON har et stort og varieret udvalg af varer indenfor kategorierne film, spil, cd’er, tøj, legetøj, mobiler samt diverse husholdningsprodukter. Selve underkategorierne består af følgende:

Bøger: I denne kategori finder du alt indenfor børnebøger, studiebøger, e-bøger, spil og meget mere.

Film, spil og musik: I denne kategori kan man nemt bladre mellem de enkelte genrer og stilarter, således man nemt kan finde de ønskede titler.

Elektronik og mobiltelefoni: I den mangfoldige kategori kan man finde alt til både PC, bærbare, kameraer, mobiltelefoner, TV og tablets.

Hjem, have og hvidevarer: Under disse kategorier finder man blandt andet hårde hvidevarer, værktøj og husholdningsapparater.

Sport og Outdoor: Her finder du alt i sportsudstyr indenfor hobbyudstyr samt indenfor fitness, træning, tøj og sko.

Tøj, sko og tilbehør: Ved at klikke på denne kan man se mange modeller af både tøj og sko til henholdsvis børn, mænd samt kvinder.

Legetøj, børn og baby: Her finder man alle relevante produkter til både babyer samt børn især tøj, sko samt puslespil.

Skønhed og helse: Her finder man produkter indenfor både skønhed samt personpleje for både mænd og kvinder.

Outlet: I denne kategori finder man gode tilbud på både sko, tøj samt andre varer til stærkt nedsatte priser.

CDON rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan man altid finde de allerbedste rabatkoder til Cdon. Med en rabatkode bliver det altid lidt sjovere at handle. For ikke at gå glip af de attraktive tilbud, bør man besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt kan man tilmelde sig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebook side. Så får man hurtigt besked hver gang, der er penge at spare hos CDON.

Betalingsformer

Hos CDON kan du betale med følgende kort:

  • Visacard
  • Mastercard
  • Bankoverførsel
  • PayPal

Klik ind på CDON for at se mere om betalingsmulighed samt hvordan du eventuelt kan komme til at delbetale på din ordre.

Levering

CDON afsender normalt altid din ordre indenfor 24 timer. Derfor plejer man at modtage sine vare indenfor normalt 2-3 hverdage. Varerne afsendes med flere forskellige pakkefirmaer blandt andet Post Danmark og DHL, så derfor findes der forskellige fragtgebyrer på de enkelte varer. På hjemmesiden står fragtgebyret ved hver vare, men naturligvis skal man kun betale ét fragtgebyr, som er det højeste blandt de enkelte vares fragtgebyr.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos CDON har du altid 14 dages retur- og fortrydelsesret, som omfatter langt de fleste varer. Man skal selv betale for returfragten, men man får pengene tilbage for de varer, som man har købt.

Kundeservice

CDON kan altid kontaktes via kundeservice hvis du oplever problemer eller har spørgsmål før eller efter et køb. Det kan være en god ide at kigge under feltet Kundeservice, hvor man ofte finder svar på de mest normale spørgsmål, inden man ringer til CDON. Hvis du hellere vil, kan du også skrive til deres e-mail, som altid forsøges besvaret hurtigst muligt.

 

Starter om