Chopin Rabatkoder & Tilbud

CHOPIN CHARLOTTENLUND er eksklusiv designermode til dig, der vil handle i Charlottenlunds lækreste og største tøjbutik på Jægersborg Allé – og samtidig have muligheden for at kunne handle online i samme butik. Vores online shop finder du på chopin.dk

Om Chopin

Chopin

 

Butikken

CHOPIN CHARLOTTENLUND  er eksklusiv designermode til dig, der vil handle i Charlottenlunds lækreste og største tøjbutik på Jægersborg Allé – og samtidig have muligheden for at kunne handle online i samme butik. Vores online shop finder du på chopin.dk.

Sortiment

Vores sortiment er nøje udvalgt af professionelle med erfaring i mode og hvad der rør sig i Nordsjælland. Du finder mærker fra internationale og danske designere som blandt andet Mos Mosh, Liebeskind Berlin, Gila and Feldt og mange flere. Vi forhandler det superpopulære brand Prepair, som er dansk design med mange lækre print.

I sortimentet er også vores eget label “CHOPIN CHARLOTTENLUND”. Det er meget populært i Nordsjælland fordi mærket er på forkant med moden og ikke ligger på hvert gadehjørne. Der designes og produceres meget hurtigt og ofte inden for 6-8 uger fra idégrundlag til du finder varen i butikken. Du finder derfor ofte moden hurtigere end ved de større modehuse hvor arbejdsgangen er meget tung og langsommelig.

Vi producerer oven i købet til meget konkurrencedygtige priser, som er uden fordyrende mellemled da vi ikke videresælger engros. Vores brand, CHOPIN CHARLOTTENLUND kan du nemlig kun fås hos os.

I produktionen bruger vi mest naturmaterialer som viskose og bomuld. Så vidt det er muligt forsøger vi at undgå kunstige materialer dog med undtagelse af elasthane.

Stort udvalg i bukser
Med mange års erfaring fra butik har vi opbygget en enorm viden omkring bukser og populære pasformer til kvinder. Vi har det største udvalg af bukser og jeans og du kan være 100% sikker på at vi også har bukser der passer til dig. Vores udvalg består altid af den nuværende mode med et strejf af klassisk stil.

Vores sortiment dækker også over et stort udvalg af accessories, sandaler, støvler og sneakers. Her skiller Birkenstock sandaler og New Balance dame sneakers sig ud som super populært lige nu!

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Chopin.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret og det er altid nemt at returnere i vores genbrugsemballage og medfølgende returlabel. Det er altid kedeligt hvis en vare ikke passer så du har altid fri bytte til anden størrelse eller farve. Det er blot at påføre den medsendte returlabel på pakken og afsende den.

Levering

Handler du i vores onlineshop er leveringstiden ekstrem hurtig. Vi afsender din pakke inden for 24 timer på hverdage hvis varerne er på lager. Er det ikke tilfældet kan leveringen tage lidt længere tid, da vi skal have varen fra et fjernlager men det er meget sjældent.

Levering er altid gratis, når du handler for mere end 499.-

Med mindre du har valgt Click and Collect og selv afhenter varen i butikken så modtager du altid en afsendelses e-mail med et track nummer til din pakke. På den måde kan du følge med i din pakkes vej til dig.

Betalingsformer

Du kan benytte følgende betalingsmuligheder, når du handler hos Chopin: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, JCB, PayPal og Forbrugsforeningen.

Chopin rabatkode

Mode fra de største internationale og danske designere koster lidt ekstra, men så har du nu en mulighed for at spare lidt ekstra på dit køb hos Chopin med en af vores Chopin rabatkode. Tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajour med de gode tilbud.

Udløbne rabatkoder

Exclusive

100 kroner

Spar

100 kroner Chopin Rabatkode

Køb over 700 kroner og få 100 kroner ekstra i rabat hos Chopin. Brug rabatkoden "XTRA100DK". *Rabatkoden gælder ikke, hvis der kun er nedsatte varer i kurven!!
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.