Tilmeld dig nyhedsbrev hos Ciha og få en 10% rabatkode
5 (100%)
15 votes
Store RSS

Ciha rabatkode 2019

Med vores Ciha rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Ciha. En Ciha rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Ciha, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Ciha rabatkode eller tilbud.

http://www.ciha.dk

Aktive Ciha rabatkoder og tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrev hos Ciha og få en 10% rabatkode

CIHA er særlig udvalgt legetøj, der styrker barnets sprog gennem leg. De elsker motiverende legetøj med potentiale for at fremme hørelse og sprog hos børn i alle aldre. At sætte sproget i fokus, med v... more ››

Category:

Tags:

Legetøj der udvikler dit barns sprog

CIHA er særlig udvalgt legetøj, der styrker barnets sprog gennem leg. Vi elsker motiverende legetøj med potentiale for, at fremme hørelse og sprog hos børn i alle aldre. At sætte sproget i fokus, med vejledninger og sprog-ideer fra CIHA, hjælpes såvel børn med høreudfordringer som normalthørende børn.

“Man bliver god til fodbold, af at spille meget fodbold. Ligeledes gælder det, at man bliver god til sprog, ved at fokusere på sprog.”

Ved alle varer finder du beskrivelser af, hvorledes legetøjet kan bruges på nye kreative måder, som er særligt sprogstimulerende. Vi har en produktkategori, der henvender sig særligt til børn med høreudfordringer, da det er hér vi har en særlig ekspertise (som også gavner normalthørende børn).

CIHA er grundlagt af Rikke og Jens Amdisen der i 2014 og 2015 blev forældre til to døve piger.  Begge piger er opereret med de avancerede høreapparater cochlear implanter og taler i dag lige så godt, som normalthørende børn. Men vejen hertil har ikke være nem. Og det er den viden og erfaring Rikke og Jens nu ønsker at dele ud af – og forhåbentlig gøre hverdagen lettere for andre i samme situation.

Med et godt sprogligt fundament, følger en verden af muligheder.

Vil du vide mere? Så læs hele familiens historie og se produkterne på www.ciha.dk

Starter om