5% ClubiSmoke Rabat
5 (100%)
15 votes
Store RSS

ClubiSmoke rabatkode 2019

iSmoke er en online webshop, som tilbyder effektive E-cigaretter som et fremragende alternativ for de giftige cigaretter. E-cigaretterne hos iSmoke har hjulpet mange mennesker hen mod et komplet rygestop af ordinære cigaretter, hvormed du kan være sikker på en god effekt. Kvit røgen lidt nemmere med en iSmoke rabatkode eller et iSmoke tilbud, som du finder på e-rabatkoder.dk

http://www.clubismoke.dk

Aktive ClubiSmoke rabatkoder og tilbud

5% ClubiSmoke Rabat

Hos iSmoke finder du alt fra e-cigaretter til filtre, væsker, batterier og meget mere. Ved at melde dig ind i kundeklubben kan du opnå masser af gode fordele - heriblandt kan du spare 5% på dit første... more ››

Category:

Tags:

Ismoke.dk rabatkoder 2019

Sublime E-cigaretter

iSmoke har været en etableret webshop igennem fem år, og har hjulpet mange kunder til et permanent rygestop. Virksomheden lægger stor vægt på, at deres E-cigaret batterier er af den højeste kvalitet. Som kunde får du derfor en maksimal og lang nydelsestid.

Kvaliteten er helt i top, da virksomhedens produkter er gennemtestede, og derfor tåler at blive brugt. Derudover er deres E-væske udvundet af rene råvarer, hvor naturlige ingredienser fra bær, frugter og tobaksblade er nøje udvalgt. E-væsken produceres naturligvis under kliniske og sterile forhold, hvortil den gennemgår kvalitetskontroller for at sikre kunderne en ensartet smagsoplevelse hver gang.

iSmoke rabatkode

Vil du gerne gå all in for at opnå et varigt rygestop? Så bør du straks benytte dig af en iSmoke rabatkode eller et iSmoke tilbud, som kan give dig besparelser på dit rygestop. Det er aldrig helt sjovt at skulle fralægge sig en vane – men med en iSmoke rabatkode eller et iSmoke tilbud bliver det lidt lettere og sjovere at komme igennem, da der allerede er en bonus, mens du er i gang med projektet. For at give dig en ekstra mulighed for at benytte de iSmoke tilbud, som ryger på e-rabatkoder.dk, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved at gøre dette samt like vores Facebookside, vil du modtage alle iSmoke tilbud og rabatkoder, hvorfor du ikke går glip af en eneste!

Sortiment

Når du har modtaget en iSmoke rabatkode, kan du på webshoppen benytte det til et hav af udvalgte varer, som du finder under de respektive faner:

E-cigaret sæt: under denne fane vil du kunne finde forskellige starter kits, som er gode at begynde med. Du kan vælge mellem forskellige filtre, batterier og e-cigaretter alt efter dit behov.

Filtre: Her kan du finde filtre, som er udstyret med forskellig slags tobak. Du kan nemlig vælge mellem original-, intens-, mentol-, jordbær-, blåbær-, æble- og kaffe tobak, hvorfor der er noget til enhver smag! Så tjek fanen ud, og find den smag, som passer lige til dig.

E-væske: Her kan du naturligvis finde E-væsker med forskellig smag. Du kan derfor sagtens veksle mellem flere forskellige slags, hvis du har svært ved at beslutte dig for én enkelt. Der er frit valg på alle hylder.

Tilbehør: Tilbeør kan man aldrig få nok af, og slet ikke når det er ganske brugbart og fornuftigt at investere i. Du kan finde alt lige fra et etui, rensere, påfyldningsflasker til batterier. Alt sammen noget som man på et tidspunkt til få brug for.

Betalingsform

Når du har købt alt det udstyr du skal bruge, og har anvendt en iSmoke rabatkode ved kassen, kan du betale resten af beløber med følgende betalingskort: VISA, VISA Electron, Master Card, American Express, PayPal og bankoverførsel.

Levering

Levering af din ordre sker inden for 1-5 hverdage med forbehold for eventuelle forsinkelser. Der pålægges fragtomkostninger, som bliver oplyst, når du er i gang med betalingsprocessen.

Retur og fortrydelsesret

Hos iSmoke har du 30 dages fuld returret, som løber fra det tidpunkt, hvor varen overdrages til dig. Hvis købet fortrydes inden for 30 dage, returnerer iSmoke hele beløbet tilbage til den betalingsmetode, du har anvendt. Varen skal leveres tilbage i samme stand og mængde, som ved modtagelsen.

Kundeservice

Har du brug for at kontakte iSmoke, kan du gøre det via deres kundeservice på tlf: 71 99 55 65 eller via mail, som gøres via deres kontaktformular.

Starter om