CoolPriser Rabatkoder & Tilbud

Coolpriser er Danmarks bedste webshop indenfor tilbehør og gadgets til smartphones og tablets. Hvis du mangler mobiltilbehør eller lir til din Iphone eller Android telefon, så er det her du skal lede først. Du finder covers til smartphones fra alle de kendte producenter, og vælger selv om du bare vil have udsmykning eller hårdfør beskyttelse. Find en Coolpriser rabatkode her, og spar på dit nye cover!

40%

Spar op til

Spar op til 40% på CoolPriser tilbud

CoolPriser har altid nogle rigtig gode tilbud og lige nu kan du spare helt op til 40% på deres tilbudsvarer!
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos CoolPriser

Står du og mangler nye gadgets, mobiltilbehør m.m. så tag et kig hos CoolPriser. Lige nu giver de fri fragt på alle bestillinger!
FÅ RABAT

Om CoolPriser

CoolPriser

 

Coolpriser rabatkoder 2019

Cool covers til cool priser

Coolpriser gør det nemt for dig at lede i de mange nye trends på mobil- og tabletmarkedet. Kvalitet og gode priser er i hovedsædet hos Coolpriser, og med deres brede udvalg finder du produkter i alle kategorier og til alle modeller. Hvis du også elsker at være lidt nørdet med din telefon eller tablet, vil du helt sikkert føle dig hjemme hos Coolpriser. Her forstår personalet vigtigheden af at beskytte sin telefon ordentligt, så den kan modstå slag, fugt og hverdagens slitage. Gå på opdagelse blandt de mange forskellige produkter, og se hvilken type produkt du kunne tænke dig at pryde din mobil med – hos Coolpriser finder du Danmarks bedste udvalg af gadgets og accessories til mobil og tablet. Og husk at du med en Coolpriser rabatkode kan slå prisen endnu længere ned. Der er masser af muligheder, og du finder helt sikkert også noget der passer til din stil.
Du kan også melde dig ind i Club Cool, som er Coolpriser’s klub for både private, firmaer og offentlige institutioner. Det er gratis at melde sig ind og det giver adgang til Coolpriser tilbud med 10% rabat på alle dine bestillinger!

Sortiment

Hos Coolpriser finder du først og fremmest beskyttelsesprodukter til din iPhone og andre smartphones. Du bestemmer selv hvor meget beskyttelse du ønsker, og i hvilket materiale der passer dit behov bedst – vælg mellem plastik, silikone og læder eller måske en hybrid? Fx har Coolpriser tilbud på deres covers fra Casemate, som er yderst slidstærke og stødabsorberende covers til iPhone, HTC, Samsung, Sony og Nokia telefoner. Casemate er kendte for deres hårdføre produkter, mens de stadig bibeholder et elegant og flot design.
Hvis du har en iPhone kan du som et særligt Coolpriser tilbud selv designe et cover til den, og endda til meget fornuftige priser. Tjek hjemmesiden eller kontakt kundeservice for at høre mere.
Udover de mange covers finder du også andre mindre kategorier hos Coolpriser som fx e-cigaretter, gadgets samt bolig- og fritidsprodukter. Gør et kup i dag med en Coolpriser rabatkode!

Coolpriser rabatkode

Vi er altid først med de bedste Coolpriser tilbud på mobil- og tabletudstyr. Trænger din telefon til lidt ekstra på siderne, eller har du brug for lidt ekstra lir på din tablet, så er vores tilbud lige noget for dig. Du skal bare finde den Coolpriser rabatkode der passer bedst til dit behov, og indløse den til besparelser direkte i webshoppen.
Så hvis du heller ikke er typen der går på kompromis med pris eller kvalitet på dit udstyr, så vil vi gerne give dig et skub med på vejen – klik ind og se hvor mange penge du kan spare med vores Coolpriser rabatkode! Husk at vores tilbud kan variere fra uge til uge, så glem ikke at besøge os hver gang du skal købe grej til mobilen, så får du altid de bedste priser på covers og gadgets. Kom i gang med det samme og indløs dit første Coolpriser tilbud i dag.

Levering

Hos Coolpriser får du hurtig og pålidelig levering med Post Danmark til 25 kr. Order over 250 kr. bliver leveret gratis. Din vare vil typisk nå frem til dig indenfor 1-3 dage. Du kan også afhente din ordre, hvis det passer dig bedre. Se mere på hjemmesiden.

Retur og reklamation

Når du handler online hos Coolpriser har du altid 14 dages fuld fortrydelses- og returret. Derudover har du 24 måneders reklamationsret. Se på hjemmesiden hvordan du returnerer en vare korrekt.

Kundeservice

Du kan skrive mails eller ringe til Coolpriser’s kundeservice. Telefonnummeret er 70 77 77 79 og kan kontaktes ml. 14-16 alle hverdage. Herudover kan du skrive en mail på [email protected], og de vil forsøge at svare ml. 14-21 alle hverdage.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.