Coolstuff Rabatkoder & Tilbud

Coolstuff er en gadget butik, der forhandler sjove gadgets og sjove gaver via deres hjemmeside og fysiske butik i Malmø. Er du vild med dimser og små sjove påfund er denne butik helt sikkert noget for dig. Hos Coolstuff skal det være sjovt at handle. Livet er for kort til at tage alting så alvorligt, så hvorfor ikke benytte en rigtig god Coolstuff rabatkode her fra e-rabatkoder.dk og bring et smil på læben over dit næste køb.

Gratis

Levering

Gratis levering med Coolstuff.dk

Coolstuff.dk handler om at have det sjovt, og at betale for levering er ikke sjovt, derfor kan du nu få gratis levering hos Coolstuff.dk, lige her: CoolStuff.dk drives fra Malmø af den svenske virksomhed CoolStuff AB, som har været aktiv[...]
FÅ RABAT

Om Coolstuff

Coolstuff

 

Coolstuff rabatkode 2019

Pift din hverdag op med sjove gadgets

Coolstuff er en svensk virksomhed, der bliver drevet fra Malmø. Virksomheden gjorde sin debut på internettet i 1999, hvor de oprettede netbutikken Coolstuff, der i dag sælger sjove gadgets og skøre ting på nettet.

Virksomheden har desuden bredt sig til en række andre lande: Tyskland, Finland og Norge, der giver folk herfra mulighed for at købe deres produkter.

Coolstuff arbejder ud fra mission om at tilbyde deres kunder de mest grinagtige men samtidig brugbare og funktionelle gadgets, som vil bringe et smil på læben hos deres kunder og give dem en god oplevelse.

Sortiment

Coolstuff forhandler et stort sortiment af gadgets til hjemmet, hus og have. Gå på jagt blandt alle de vilde Coolstuff tilbud på deres hjemmeside.

Hobby og fritid: En alsidig kategori med overvågningskameraer, magnetisk armbånd til snedkeren, smartwatch, skridttællere og snug rugs. Du kan altså både overvåge hunden, når du ikke er hjemme, få hjælp til håndværket og tracke dine skridt.

Hjem og have: Her kan du bl.a. købe den populære øseske Nessie formet som en dinosaur, badevægte, en magnetisk karklud, zombie havenisser, et ur med opbevaring til væggen og meget mere.

Leg og spil: I denne kategori kan du købe spil og udstyr til leg til børn og voksne. Du kan bl.a. finde en rulle toiletpapir med sudoku, forspilsterninger, kødædende planter, en skrigende flyveabe og mange andre sjove gadgets.

Mad og drikke: Her finder du en masse køkkenudstyr, der kan gøre livet meget nemmere og sjovere for dig i køkkenet med en ananasskræller, candyfloss maskine, oppustelig øl tønde, æggesnurrer, en dejfordeler, veggie twister, øl køler mm.

Coolstuff rabatkode

Leder du efter sjove gaver til vennerne, udstyr til en polterabend, køkkenudstyr eller lignende, så er det ikke en dårlig ide at svinge forbi Coolstuffs hjemmeside, der er fyldt med masser af sjove og brugbare produkter. Find en Coolstuff rabatkode hos e-rabatkoder.dk, når du besøger siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for ikke at misse Coolstuff tilbuddene. Du kan også følge også på Facebook, hvor vi jævnligt opdaterer angående vores mange rabatkoder.

Betalingsformer

Som kunde hos kan du benytte alle betalingsmulighederne listet nedenfor.

  • Dankort
  • Visa/Visa Electron
  • MasterCard og Maestro
  • American Express
  • Faktura

Levering

Coolstuff leverer dine varer indenfor 1-2 arbejdsdage for standard leveringspriser gennem Post Danmark. Dine varer leveres dog gratis, hvis du har handlet for mere end 499 kroner.

Bestiller du dine varer inden klokken 15 bliver de afsendt samme dag.

Retur og fortrydelsesret

Coolstuff tager den helt køligt med returnering og giver dig hele 90 dage til at gennemtænke dit køb og levere dine varer retur, hvis du skulle have fortrudt.

Kundeservice

Hvis du ønsker at tale med Coolstuff kan du kontakte dem via telefon på alle hverdage fra klokken 8.30-16.30 undtagen mellem klokken tolv og et. Du har også mulighed for at sende en e-mail, hvis det er mere bekvemt for dig.

Udløbne rabatkoder

50%

Spar op til

Coolstuff – Spar op til 50%

Coolstuff giver dig lige nu 3 produkter for 2's pris. Spar helt op til 50% rabat hvis du køber nu! Find altid sjove gadgets til dig og din familie.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.