COSMAGE Rabatkoder & Tilbud

Øjnene har stor betydning for, hvordan vi opfatter andre mennesker, og hvordan de opfatter os. Det siges, at øjnene er sjælens vinduer, og deres udtryk kan sige meget om os som mennesker. Desuden er øjnene en af de ting, som man først lægger mærke til, når man møder nye mennesker. Derfor er det blevet meget populært at gøre meget ud af øjnenes udtryk, hvad end det er med falske øjenvipper, øjenvippe extensions, serummer osv.

Exclusive

20%

Rabatkode

20% Cosmage rabatkode

Cosmage er i efterårshumør, og vil gerne vil forkæle deres kunder! Derfor kan du lige nu helt eksklusivt få 20% ekstra rabat på cosmage.dk. Hurtig levering og gratis ved køb over 500 kr.
VIS RABATKODE
Exclusive

25%

Introduktionstilbud

Introduktionstilbud – Spar 25%

Spændende nye anti-age produkter fra LIFT4SKIN og LONG4LASHES. Lige nu har cosmage 25% i introduktionsrabat på nye varer på cosmage.dk.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LIFT4SKIN Active Glycol – Frugtsyre behandling

Den nye serie fra LIFT4SKIN er fantastisk til tør og aldrende hud og beskytter samtidig mod UV belastning. De Populære AHA- frugtsyrer, udglatter hudens overflade, mens de stimulerer regenereringen af cellerne.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LIFT4SKIN BODY SHAPER – Anti-cellulite behandling

Den nye LIFT4SKIN Body shaper serie er en effektiv anti-cellulite behandling som stimulerer nedbrydningen af fedtvæv, reducerer “appelsinhud”, stimulerer lipolyse processen og forbedrer fedtforbrændingen.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LIFT4SKIN BODY SHAPER – Anti-cellulite behandling

Den nye LIFT4SKIN Body shaper serie er en effektiv anti-cellulite behandling som stimulerer nedbrydningen af fedtvæv, reducerer “appelsinhud”, stimulerer lipolyse processen og forbedrer fedtforbrændingen.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LONG4LASHES – makeup som holder hele dagen

På cosmage kan du finde den nyeste trend indenfor makeup som tilsvarer permanent makeup for bryn og læber. Suppler med den ekstrem effektive mascara fra LONG4LASHES som gør dine øjenvipper markant længere, kraftigere og mere buet.
FÅ RABAT
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på LONG4LASHES – Vippe Vækst serum

LONG4LASHES GOLD Eyelash Serum er den seneste generation af Vippe Serum. Dine øjenvipper vil indenfor kort tid blive op til 85% længere, 53% tykkere og 43% tættere.
FÅ RABAT

80%

Rabatkode

Cosmage – Spar op til 80% på restpartier

Under Cosmage restpartier finder du uimodståelige tilbud på højeffektive kosmetiske produkter samt hud- og hårpleje til både mænd og kvinder. Hurtig levering og gratis forsendelse ved køb over 500 kr.
VIS RABATKODE
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på CRESCINA – Behandling mod Hårtab

Lider du af hårtab eller bliver det langsom tyndere og tyndere? Få hjælp til at finde rette behandling på cosmage.dk og spar 25% på din første behandling.
VIS RABATKODE
Exclusive

25%

Rabatkode

25% på GOLDEN CERAMIDES – Anti-age serie med 24K Guld

Med Golden Cermides serien aktiverer 24K Guld din huds celler til at opstramme og udglatte din hud. Du vil indenfor 4 uger opleve at din ansigtshud ser yngre ud.
VIS RABATKODE

Om COSMAGE

COSMAGE

 

Cosmage rabatkoder

Få smukke øjenvipper hjemme fra stuen

Der er gået en stor trend i at have stor og fyldige øjenvipper. Mange tyr til øjenvippeforlængere eller falske øjenvipper, der giver ekstra fylde og længde til vipperne. Men en af de helt store trends der rigtig har taget fart, er forlængelse af vipper og kraftigere bryn. Til dette kan man bruge et serum, som er medicinsk udviklet og går ind og påvirker dine vippers hårvækst. Hos Cosmage finder du et stort udvalg af serum til øjenvipper og bryn, farve til bryn, lækre mascara og meget mere, der kan være med til at fremhæve de vigtige dele af dit ansigt. Det er efterhånden blevet meget moderne at have store og fyldige øjenbryn. Hos Cosmage finder du mange produkter, der kan hjælpe dig på din vej mod fyldige øjenbryn og lange øjenvipper, der giver dit ansigt det helt rigtige udtryk.

Hold huden ung med Golden Ceramides

Lige såvel som det er vigtigt at pleje sin øjenvipper og bryn, lige så vigtigt er det at passe på sin hud. Huden bliver ikke yngre, og du kan altså komme til at fortryde det senere, hvis du ikke passer på din hud nu. Heldigvis er der mange gode og effektive måder, hvorpå du kan passe på din hud. Hos Cosmage finder du lækre varer fra GOLDEN CERAMIDES – 24k Guld, der går ind og plejer din hud. Serien er produceret med et fokus på en antiage-virkning og hjælper med at mindske rynker og reducere mørke rander. Serien indeholder 24 karat guld, der bidrager til at reducere antallet af rynker og giver din hud øget elasticitet. Her finder du altså et utal af forskellige produkter, der passer til din daglige hudplejerutine. Det kan for eksempel være:

  • Natcremer
  • Dagcremer
  • Masker
  • Beauty Pearl
  • Eliksirer
  • Og meget mere

Mulighederne er mange, og selvom produkter indeholder 24k guld, betyder det altså ikke, at du skal betale det hvide ud af øjnene for at få fat i de lækre produkter. Det er aldrig for tidligt at passe på din hud, og med Golden Ceramides produkter vil din hud takke dig. Hos Cosmage finder du desuden et stort udvalg af andre lækre produkter. Det er lige fra produkter til den kvalitetsbevidste mand eller kvinde til de, der oplever problemer med hårtab eller ønsker at øge hårvæksten.

Udløbne rabatkoder

80%

Spar op til

Cosmage.dk – Spar op til 80% på udsalgsvarer

Under Cosmage udsalgsvarer finder du uimodståelige tilbud på højeffektive kosmetiske produkter samt hud- og hårpleje til både mænd og kvinder. Hurtig levering og gratis forsendelse ved køb over 500 kr.
FÅ RABAT

20%

Rabatkode

20% Cosmage rabatkode

Cosmage er i sommer humør, og vil gerne vil forkæle deres kunder! Derfor kan du lige nu helt eksklusivt få 20% ekstra rabat hos cosmage. Hurtig levering og gratis ved køb over 500 kr.
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.