Store RSS

Crocs rabatkode 2019

Crocs er forhandler og grundlægger af de velkendte gummi træsko, der i den grad har splittet vandende i forhold til skoens visuelle fremtræden. Rigtig mange synes at skoene er behagelige og praktiske, hvorfor Crocs har oplevet en storm af succes. Foretrækker du også komfort frem for så meget andet, fortjener du en af vores Crocs rabatkoder, der vil give de gode procenter og rabatter i webshoppen.

http://www.crocs.eu/

Aktive Crocs rabatkoder og tilbud

Ny Crocs rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Crocs rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Crocs´s tilbudsside her:

Direkte link til Crocs's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.crocs.eu/

Crocs rabatkoder 2019

Fra gummitræsko til fashion

Crocs er en af ​​verdens førende virksomheder indenfor innovativt og afslappet fodtøj til mænd, kvinder og børn. Crocs fejrede sit 10 års jubilæum i 2012 og har siden den spæde start formået at vokse sig til et stort succesfuldt firma, der tilbyder flere forskellige Crocs sko og hele tiden forsøger at udvide deres sortiment. Alle Crocs sko er produceret med revolutionerende teknologi, der giver hvert par sko de bløde, behagelige, lette og lugt- resistente egenskaber, som Crocs fans kender og elsker. Hvad der stadig den dag i dag anses som værende en af de grimmeste sko på markedet har alligevel formået at overleve den hårde jury af fashionistaer og har siden 2002 solgt over 200 millioner par Crocs sko.

Sortiment

Crocs forhandler både de populære Crocs sko til kvinder, mænd og børn, som du også finder inddelt i enkelte kategorier på hjemmesiden, hvor du kan til vælge størrelse, farve, accessories, og skotype.

Women: Foruden de velkendte Crocs sko, forhandler Crocs også en række andre design, herunder sandaler, klip klappere, sneakers, loafers, højhælede, wedges og støvler. Det er altså ikke kun den klassiske Crocs sko du finder på hjemmesiden.

Men: Crocs forhandler foruden klassikeren sandaler, klip klappere, støvler, sneakers og loafers til mænd i en række forskellige designs og farver. Størrelserne varierer helt fra 36 til 53. Der er altså også noget til de lidt større herrer, der typisk har svært ved at finde sko i almindelige skobutikker.

Girls: Udvalget af sko til piger fås i farverige varianter med bl.a. Disney print, Hello Kitty og prinsesser – bestemt et udvalg af spændende sko enhver lille pige ville elske.

Boys: Udvalget til drenge er mere drenget baseret på de grønne og blå farver samt print med McQueen, Mickey Mouse og Ninja Turtles.

Crocs rabatkode

Med en Crocs rabatkode fra e-rabatkoder.dk kan du bl.a. få gode procenter, to for en eller lignende tilbud, når du handler i webshoppen. Tilmeld dig rabatkodeportalens nyhedsbrev og like vores Facebookside, hvis du vil have besked, hver gang der er nye Crocs rabatkoder.

Betalingsformer

Crocs modtager betalingsformerne listet nedenfor.

  • MasterCard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • Maestro – kun UK kort

Levering

Levering til Danmark koster 5 Euro og leveringstiden er omkring 4-5 hverdage. Pakken leveres med GLS pakkepost.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du altid returnere ubrugte elementer inden for 90 dage. Du er selv ansvarlig for returfragten, når du sender dine varer retur til Crocs. Når din vare er returneret vil dets beløb blive tilbagebetalt på din konto.

Kundeservice

Crocs kan kontaktes via chat, telefon og e-mail, hvor de kan hjælpe dig med at besvare spørgsmål angående deres produkter, levering osv.

Starter om