Store RSS

CTI Party rabatkode 2019

Med vores CTI Party rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos CTI Party. En CTI Party rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos CTI Party, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en CTI Party rabatkode eller tilbud.

https://www.ctiparty.dk/

Aktive CTI Party rabatkoder og tilbud

Ny CTI Party rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste CTI Party rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge CTI Party´s tilbudsside her:

Direkte link til CTI Party's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
https://www.ctiparty.dk/

Find din festartikler til enhver lejlighed på CTI Party
CTI Party er et Danmarks største webshop inden for salg af festartikler. Hos CTI Party kan du finde alverdens produkter, der kan bidrage til at holde den perfekte fest. Du vil uden tvivl kunne finde, lige hvad du har brug for, uanset om du er på udkig efter produkter til et bryllup, en konfirmation, barnedåb, fødselsdagsfest eller produkter til et helt fjerde festligt arrangement.

Der er over 6000 produkter i webshoppen. Blandt disse produkter kan man finde utallige duge, servietter, engangsservice, rød løber og meget andet. Der er noget for enhver smag i webshoppens udvalg; man kan finde festartikler, der passer perfekt til fine arrangementer, men man kan også sagtens finde produkter, der egner sig perfekt til vilde, smarte arrangementer. Hvis man skal bruge festartikler til enkle, hyggelige arrangementer, er der også masser muligheder for at finde sådanne festartikler.

Hjemmesiden er bygget op med forskellige kategorier, så man hurtigt kan finde, hvad man søger. En række af kategorierne er ’bryllup’, ’barnedåb’ og ’konfirmation’. Ud over disse overordnede kategorier er der også en række kategorier som, borddækning, konfettirør, satinbånd, balloner ect. Dette kan for eksempel være en Halloween-kategori, hvor man kan finde en masse grej, der kan sikre den perfekte stemning til Halloween-festen, når det er denne tid på året.

CTI Party er kendt for deres ordensbånd
Skal du eller i lave det mega festligt til sidste skoledag eller er det til dine mormors 80års fødselsdag så er det altid festlig med en af de smarte ordenbånd, som man kan vælge med eget tryk eller færdig trykt tekst. Der er et hav af farver og masser af tekster til Årets mand, Årets elev, Årets kjole, Årets diva, Årets snapper etc.. Ideer er der nok af, du skal blot klikke ind og finde de bånd du skal bruge og er der en tekst du mangler, så er det bare at lave den selv i en fart

CTI Party scorer rigtig flotte karakterer på E-mærket
Dem, der har handlet på ctiparty.dk, er meget begejstrede. Denne begejstring kommer til udtryk på E-mærket, hvor ctiparty.dk scorer hele 9,5 point. Dette er fremragende og meget tæt på højeste score. Kunderne roser blandt andet det store udvalg i webshoppen og den fremragende kundeservice. Når man læser de forskellige anmeldelser, fornemmer man, at ctiparty.dk har bidraget til at holde nogle fantastiske fester rundt omkring i landet, og man kommer i helt godt humør ved tanken om dette.

CTI Party scorer top point i levering hos E-mærket
995 er sendt fra CTI Party pakkecentral indenfor 24 timer og 100% indenfor 48 timer, dette er sen scorer ikke mange kan prale med at have hos E-mærket. Og med en fragt pris på 29 kr. og gratis fragt ved køb over 300 kr. er CTI Party nok et af de bedste festshop at køb ved. Man skal også lige bemærke at man kan vælge imellem fra fragt firmaer, samt at der bliver sendt pakker fra deres lager alle ugens 7 dage. Så det du køber søndag har du mandag morgen.

Starter om