Store RSS

Daekonline rabatkode 2019

Dækonline sælges alle slags dæk, og fælge til en lang række biler og motercykler. Der er et bredt udvalg af både sommer- og vinterdæk hos Dækonline. Du kan spare på hjulene ved at bruge en dækonline rabatkode eller et dækonline tilbud fra siden her. På e-rabatkoder finder du altid de seneste rabatkoder til dækonline samt rigtig gode dækonline tilbud, som du kan benytte på deres hjemmeside.

http://www.daekonline.dk/

Aktive Daekonline rabatkoder og tilbud

Ny Daekonline rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Daekonline rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Daekonline´s tilbudsside her:

Direkte link til Daekonline's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Dækonline rabatkoder 2019

Nye dæk til din bil eller motorcykel

Dækonline er Europas største forhandler af dæk og fælge til både personbiler, racerdæl, veteranbildæk, lastbilsdæk, offroaddæk, motorcykeldæk samt andre kørertøjer. Der er også mulighed for at købe både sommer-, vinter-, og helårsdæk. Du kan her på siden finde en Dækonline rabatkode, som kan benyttes på deres hjemmeside. På denne siden kan du finde en Dækonline rabatkode, så du kan spare penge, når ud handler med dem.

Hurtigt, nemt og overskueligt

Dækonline forhandler som nævnt både dæk og fælge, og har samarbejdspartnere i hele Danmark. Der er mere end 1.000 monteringspartnere parate til at hjælpe med montering af dækkene landet over, og man får deruodver gratis levering på sine dæk. Virksomheden Dækonline har desuden også en tilbagesendelsespoltik på op til 30 dage, så hvis dækkene ikke passer bilen, så har du rig mulighed for at returnere dem. Bestile eventuelt dæk eller fælge med en Dækonline rabatkode, som kan findes på denne side.

Sortimentet

Der er mange gode Dækonline tilbud på deres hjemmeside. Man kan bestille både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til en lang række af køretøjer. Dette gælder både lastbiler, personbiler, veteranbiler, racerdæk og mange flere. Deruodver kan der bestilles alu-, og stålfælge. Hvis du benytter en Dækonline rabatkode, så er der penge at spare.

Dækonline rabatkode

På e-rabatkoder.dk kan du nemt finde de bedste Dækonline rabatkoder og tilbud. Med disse rabatkoder er mange penge at spare. Hvis du ikke gå glip af tilbud, så kan du besøge e-rabatkoder.dk ofte, hvis du vil fine Dækonline tilbud. Du kan også like vores Facebookside, eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du besked hver gang, der er penge at spare.

Betalingsformer

Hos Dækonline modtages der både betaling via kontantkort, kreditkort og bankoverførsel. Dækonline acceptere både Visa og Eurocard/Mastercard. Du kan klikke ind på Dækonline, hvis du vil have flere informationer vedrørende betalingsformer. Benyt eventuelt en Dækonline rabatkode.

Levering

Hos Dækonline gør de livet så nemt som muligt for dig, og der er derfor tre leveringsalternativer. Leveringstiden er gennemsnitslig på fem dage indenfor Danmarks grænse.

  1. Du kan få varerne leveret hjem til dig. De levere til den samme adresse som regning bliver tilsendt.
  2. Du kan få varen leveret til en monteringspartner i nærheden af dig. Noter dette i din bestilling. Dækonline informere dermed den enkelte monteringspartner, og levere varen dertil.
  3. Du kan få varen leveret til en anden adresse end dit hjem. Dette skal angives i din bestilling.

Har du spørgsmål vedrørende leveringsservicen, så kan du sende en mail til [email protected]. Hvis du kun bestiller et enkelt dæk, så påføres der et tillæg på 40 DKK. Hvis varen skal leveres til en ø, så pålægges der desuden 56 DKK per dæk.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Dækonline, så har du altid 30 dages returret. Dækonline afhenter varerne hos dig, og tilbagebetaler fakturabeløbet til den bankforbindelse, som var registreret til dem.

Kundeservice

Hvis du søger råder eller hjælp, så har Dækonline en bred vifte muligheder for at hjælpe dig. Du kan sende en e-mail, ringe på telefon +45 77 34 57 33 mellem kl. 7 og 22 mandag til fredag. Du kan også sende en fax til +45 89 88 20 41.

Starter om