1 (20%)
8 votes
Store RSS

Detur rabatkode 2019

Med vores Detur rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Detur . En Detur rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Detur, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Detur rabatkode eller tilbud.

https://www.detur.dk/

Aktive Detur rabatkoder og tilbud

Ny Detur rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Detur rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Detur´s tilbudsside her:

Direkte link til Detur's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
https://www.detur.dk/

Detur Danmark arrangerer charterrejser for solhungrende danskere til Grækenland, Tyrkiet, Gran Canaria og Egypten. Vi laver også masser af rejser inden for golf og konferencer, arrangerer fodboldlejre for fodboldhold, laver kulturrundrejser og krydstogter i den smukke, tyrkiske skærgård. Og vi arrangerer mange rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål som bridge, kunstmaling, singleliv, cykling og beach volley.

Fra København og Billund kan du flyve med os til alle vores rejsemål, og i sommermånederne har vi udvidet med afgange fra Aalborg til bl.a. Kreta og Antalya.

Vores samlede erfaring som rejsearrangør er stor, og vi kender derfor vores rejsemål bedre end de fleste. Hvor du end vælger at tage med os, tager vi dig derhen, hvor solen skinner. Vi ønsker dig velkommen som gæst og vil gøre vores bedste for at opfylde dine feriedrømme.

Når du køber en pakkerejse hos Detur, er du naturligvis dækket af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Siden starten i Danmark i 2011 har vi været fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og selvfølgelig Rejsegarantifonden med registreringsnummer 2318 – så du kan føle dig tryg.

Vores rabat gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne og hele familien med. Lige nu sparer du 5 % på rejsens samlede pris ved bestillinger inden 31. marts 2018.

Du skal angive Rabatkoden i feltet for rabatkode, når du bestiller din rejse på detur.dk. Husk, at rabatkoden skal senest angives ved betaling af depositum og kan ikke efterfølgende tilføjes. *Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Starter om