Store RSS

DFDS Seaways rabatkode 2019

DFDS Seaways gør det nemt for dig at finde og bestille færgebilletter, bestille minicruise eller arrangere en bilferie for hele familien. DFDS Seaways tilbyder rejser til både private og erhverv, og har masser af pakkeløsninger og særtilbud til rådighed for deres kunder. Her på siden kan du finde en DFDS Seaways rabatkode, og aktuelle DFDS Seaways tilbud til brug på deres hjemmeside.
Oplevelserne er kun et klik væk med DFDS Seaways – effektivt, enkelt og nemt!

http://www.dfdsseaways.dk

Aktive DFDS Seaways rabatkoder og tilbud

Ny DFDS Seaways rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste DFDS Seaways rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge DFDS Seaways´s tilbudsside her:

Direkte link til DFDS Seaways's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.dfdsseaways.dk

DFDS Seaways rabatkoder 2019

Historisk rederi

DFDS Seaways er et firma med historiske rødder. Det blev grundlagt i år 1866 da Danmarks tre største dampskibsselskaber slog sig sammen, og har siden vokset til et internationalt brand. I dag er DFDS Seaways Nordeuropas største shipping- og passagerskibsselskab, og de opererer over 30 forskellige ruter med 50 forskellige passager- og fragtskibe i hele Europa. Med deres omkring 6000 ansatte, deres årlige omsætning på 12 mia. kr., og deres tilstedeværelse på NASDAQ indekset, er deres status som en af de største danske brands ikke til at tage fejl af, og med vores udvalgte DFDS Seaways tilbud kan du også være med på bølgen.

Sortiment

Uanset hvilken type søfartsrejse du skal bruge, kan du være sikker på at finde den hos DFDS Seaways. Skal familien med på et luksuscruise til Oslo, med restaurantoplevelser, caféture og et besøg på skibets Red & White Wine Bar? Måske skal firmaet fejre en særlig anledning på et Businesscruise, eller forsøge sig med en teambuilding oplevelse? Mulighederne er mangfoldige med DFDS Seaways tilbud, og der kommer konstant nye tiltag til, som kan supplere oplevelsen; fx Danske Spil Pokercruise, hvor gæsterne inkluderes i en stor poker turnering med og mod andre gæster.

Udover søfartsrejser kan du også kigge på spændende bil- eller skiferier med DFDS Seaways tilbud – hele Nordeuropa ligger for dine fødder, fx Skotland eller Litauen. Der er selvfølgelig søfart inkluderet i rejsen, men hvis man er mere til fri udforskelse og det lange landevej, kan det være et godt alternativ, især med den rigtige DFDS Seaways rabatkode.

DFDS Seaways rabatkode

En DFDS Seaways rabatkode gør det muligt for dig at spare endnu flere penge på rejsen, end du gør i forvejen. Her på siden kan du finde udvalgte tilbud og koder som kan indløses til rigtige besparelser.
Hvis du er vaks, kan du spare rigtig mange penge på denne måde, og en DFDS Seaways rabatkode er den bedste måde at give pengepungen lidt ekstra hvile. Husk at vores DFDS Seaways tilbud ofte varierer, så det kan godt betale sig at vende tilbage ofte og tjekke om der er en friske koder til rådighed.
Kom igang med din DFDS Seaways rabatkode med det samme, så du kan indløse dit første tilbud i dag!

Rejsebetingelser

Når man skal rejse udenlands, uanset om det er med bil, båd eller fly, så er det altid vigtigt at sætte sig ind i rejsebetingelserne. Det er fx dit eget ansvar at undersøge pasreglerne for det land i rejser til, også selvom i måske ikke har planer om at sætte ben på landjorden. Derfor finder du på DFDS Seaways’ hjemmeside en smart og handy folder i PDF-format, som du kan printe ud eller se på din computer, mac eller tablet, og konsultere hvis du skulle være det mindste i tvivl om rejsereglerne hos DFDS Seaways.

Retur og reklamation

Alle rejser købt hos DFDS Seaways refunderes fuldt ud indenfor 24 timer, med mindre rejsen bestilles mindre end 48 timer før rejsen skal finde sted. Andre regler for returnering af rejser er forskellig fra billet til billet. Sørg derfor altid at konsultere den enkelte billettypes regler inden du køber den (eller indenfor 24 timer efter).

Der kan også være andre regler for pakkerejser og forretningsrejser, så kig på hjemmesiden hvis du er i tvivl.

Kundeservice

De fleste spørgsmål kan blive besvaret via hjemmesiden. Skulle ud alligevel have spørgsmål kan DFDS Seaways’ kundeservice kontaktes på tlf. 78 77 57 61 man-fredag 9-17 og i weekenden og helligdage mellem 11-14. De kan også kontaktes på mail-adressen [email protected], eller du kan møde personligt op på terminalen på Dampfærgevej 30, 2100 København Ø mellem 9.15-16.45 alle dage.

Starter om