op til 70% Drop Dead Rabat
4.88 (97.67%)
21 votes
Store RSS

Drop Dead rabatkode 2019

Drop Dead er Danmarks bedste online forhandler af streetwear. Det er her du skal klikke forbi, hvis garderoben trænger til et skud frisk energi, og med masser af populære brands kan du helt sikkert også finde noget der passer til din stil. Hvis du er modebevidst og vil tjekke de nyeste tendenser ud, så er Drop Dead det bedste sted at starte. Kig efter din Drop Dead rabatkode her på siden.

https://www.dropdead.dk

Aktive Drop Dead rabatkoder og tilbud

op til 70% Drop Dead Rabat

Hos DROP DEAD kan du hele året rundt spare op til 70% på udvalgte produkter via dette link! - Find udsalget ved at trykke herunder... more ››

Drop Dead rabatkoder 2019

Urban mode

Drop Dead er en af de mest velkendte webshops indenfor streetwear, og måske i hele Danmark. Den første fysiske butik åbnede i 1994, og siden har de udvidet med 4 nye åbninger på Sjælland og deres fremragende webshop. Den grundlæggende filosofi er at give dig et indblik i streetwear- og fashion, som konstant er i bevægelse – men du kan også ignorere tendenserne og sammensætte din helt egen, tidsløse stil. Der er nemlig masser af brands, stilarter, Drop Dead tilbud og sjældne produkter fra hele verdenen i shoppen, så der er altid nye muligheder for at sætte unikt sammen.
Du kan også slå et smut forbi Drop Dead bloggen, og læse om udvalgte emner indenfor kultur, mode og musik som relaterer til butikkens miljø.

Sortiment

Streetwear dækker over de fleste tøjgenstande med designrødder fra hiphop- eller gademiljøet, og det er ikke anderledes hos Drop Dead. Sko, bukser, trøjer, t-shirts, accessories, caps, undertøj og jakker er blot nogle af varegrupperne som du kan tjekke ud, og med populære mærkevarer som Adidas, Carhartt, DC, Flexfit, Pelle Pelle, Dickies og Obey går du aldrig forgæves i shoppen. Der er selvfølgelig tøj til både mænd og kvinder, og du har mulighed for at kigge på de aktive Drop Dead tilbud i kategorierne Web-Deals og Udsalg, hvis du vil spare yderligere på dit køb. Du har ligeledes mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrevet, og få tilsendt nyheder, events og Drop Dead tilbud.
Hvis du også husker at få din Drop Dead rabatkode med er du garanteret den bedste pris på markedet.

Drop Dead rabatkode

Når du har fundet en Drop Dead rabatkode, som du gerne vil indløse, skal du blot kopiere denne kode og indsætte den, når du placerer din ordre. Det er nemt og overskueligt, og du kan spare masser af penge på dit køb ved at indløse et Drop Dead tilbud – bare husk at tjekke tilbage regelmæssigt da vores Drop Dead rabatkode kan ændre sig løbende, afhængigt af aktive kampagner.
Med vores koder kan du være helt sikker på altid at få de bedste priser, på de bedste varer på markedet. Så kom igang med det samme, og få dit første Drop Dead tilbud i dag!

Levering

Hos Drop Dead kan du få leveret med GLS Pakkeshop eller Post Danmark. Gebyrerne er hhv. 39 kr. og 69 kr., med en anslået leveringstid på 1-3 dage. Du kan læse mere om mulighederne for levering på hjemmesiden.

Retur og reklamation

Du får 14 dages fortrydelsesret, samt 24 måneders reklamationsret hos Drop Dead. Du skal betale for udgifterne, når du returnerer, men omkostningerne forventes ikke at overstige ca. 90. kr.

Kundeservice

Du kan kontakte Drop Dead på tlf. 71 99 25 50 eller på [email protected]. Alternativt kan du benytte kontaktformularen, som findes på hjemmesiden.

Starter om