1 (20%)
8 votes
Store RSS

Euroflorist rabatkode 2019

Euroflorist er en af de europæiske markedsledere indenfor blomsterformidling, med et netværk af florister i 11 forskellige lande. Det hele er samlet i deres webbutik, hvor du enkelt og let kan bestille en blomsterlevering til enhver anledning. Så kigger du efter en måde at glæde eller forkæle en kæreste, din nærmeste familie eller en ven, så husk at bruge vores Euroflorist rabatkode eller kigge på e-rabatkoder.dk efter et godt Euroflorist tilbud.

http://www.euroflorist.dk

Aktive Euroflorist rabatkoder og tilbud

Ny Euroflorist rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Euroflorist rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Euroflorist´s tilbudsside her:

Direkte link til Euroflorist's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.euroflorist.dk

Euroflorist rabatkoder 2019

Om virksomheden

Euroflorist har en stor kundekreds, som vælger lige netop dem til en masse forskellige begivenheder. Det behøver ikke være Mors dag eller Valentinsdag for at sende blomster – der altid en anledning for at sprede glæde! Målet for Euroflorist er, at det skal være både let og bekvemt at bestille blomster online. Derfor er deres side også godt opdateret med tydelige billeder og fyldige beskrivelser af deres buketter og kategorier. På den måde hjælper de deres kunder med, at finde de rette buketter og blomster til de rette begivenheder. De bestræber sig på, at gøre oplevelsen ved at købe blomster på nettet, næsten ligesom hvis man var i en blomsterbutik. Det har også sine fordele, at handle online – du kan blandt andet bestille blomsterlevering via din computer, mobiltelefon eller tablet hele døgnet rundt og fra alverdens steder.

Sortiment

Euroflorist tilbyder blomster til enhver anledning. På deres hjemmeside finder du kategorier som:
Fødselsdag: Her finder du buketter og blomster til hende, til ham, til fødselsdagsgaver og andre favoritter.
Begravelse: Har finder du blomster og buketter til kondolence, bårebuketter, båredekoration, kranse og meget mere.
Anledning: Her finder du blandet blomster til enhver anledning. Der er blandt andet til fødselsdag, kærlighed og romantik, bryllupsdag, god bedring, nyfødt, tillykke, bare fordi, tak, til brudeparret og eksamen.
Kollektioner: Her finder du blandt andet ugens top 9, blomsterløg, WOW-kollektioner, orkideer, roser, pæoner, planter, blomster til arrangementer, sommerkollektionen, dagens tilbud og meget mere.

Som noget andet, tilbyder Euroflorist også at du kan sende blomster til udlandet. En liste over landende de servicere kan findes på deres hjemmeside.

Euroflorist værdikode

Hos e-rabatkoder gør vi hvad vi kan for, at der hele tiden er den nyeste Euroflorist rabatkode eller det bedste nye Euroflorist tilbud til dig, som gerne vil forkæle dine nærmeste med blomster. Hvis du vil holde dig opdateret på den sidste nye Euroflorist rabatkode, så anbefaler vi, at du liker vores Facebook og tilmelder dig vores nyhedsbrev. På den måde vil du være blandt de første der modtager besked, så snart der er et nyt Euroflorist tilbud eller en ny Euroflorist rabatkode til dig på sitet.

Levering

Euroflorist garanterer levering samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12.00 i hverdagene og før kl. 10.00 om lørdagen. Tidspunktet for levering kan variere og bestemte tidspunkter kan ikke garanteres. Euroflorist gør dog hvad de kan for, at imødekomme eventuelle ønsker.

Retur og fortrydelsesret

I forbindelse med en ubenyttet service kan fortrydelsesretten bruges, såfremt den meddeles i god tid inden levering. På ordre under 1000 kr. betyder det senest kl. 08.00 om morgenen og på ordre over 1000 kr., så skal de kontaktes senest to hverdage inden levering.

Kundeservice

Euroflorist har et meget kompetent og imødekommende kundeservice, som er klar på telefonen mandag-fredag mellem 09.00-17.00 eller lørdag mellem 09.00-12.00 på + 45 47 10 05 50 eller e-mail [email protected]

Starter om