Tilbud : Expedia.dk
4.48 (89.66%)
26 votes
Store RSS

Expedia rabatkode 2019

Som H. C. Andersen sagde: ”At rejse er at leve”. Med Expedia kan du rejse og opleve verden. Du kan skabe minder for livet. Expedia tilbyder rejser med alt, hvad det indebærer. På Expedia kan du nemlig købe alt fra hotelophold, fly, biludlejning og sommerhusudlejning. Du kan for eksempel købe pakkeløsninger med hotel, fly og billeje til Spanien, eller du kan leje et sommerhus på Bornholm i Danmark. Kort sagt – der er noget for alle. De har dig-og-mig-ferie, familieferie, forretningsrejse og mig-ferie.

http://www.expedia.dk

Aktive Expedia rabatkoder og tilbud

Tilbud : Expedia.dk

Så er der kæmpe besparelses at hente på Expedias store udsalg af billige efterårs og vinter rejser.... more ››

Expedia rabatkoder 2019

Hvem er Expedia?

Expedia byder på mere end 510.000 hoteller og 400 flyselskaber i hele verden. Expedia tilbyder rejser, der opfylder alles behov og budget. De har altid et godt tilbud til dig, og hos Expedia får du den bedste pris takket være deres prisgaranti. Finder du billigere priser andre steder, på den rejse du ønsker, så matcher Expedia prisen. På stort set alle hoteller opkræver Expedia ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en reservation. Det gør det nemmere for dig, der pludselig ikke har mulighed for at tage rejse eller som bare ønsker at forlænge ferien.

Sortiment- At rejse er at leve

Med Expedia tilbud finder du alt inden for hoteller. Her er alt lige fra hoteller med betagende udsigter, standart 3-stjernet hoteller til hyggelige hostels. Når du skal vælge, hvilket hotel du ønsker at bo på, har Expedia forskellige filtre. Du kan med Expedia tilbud sortere efter pris, placering, hotelnavn, gæstebedømmelser og anbefalinger. Med Expedias 11 millioner gæsteanmeldelser kan du hører andre Expedias brugeres oplevelser med hotellerne. Det kan hjælpe dig med at beslutte, hvor netop du ønsker at bo.

Med Expedia tilbud kan du også booke fly til din rejse. Du kan vælge, hvilket land du ønsker at flyve til og hvilken by eller lufthavn, du ønsker at lande i. Du kan med Expedia tilbud vælge om du ønsker et direkte fly eller en flyvning med mellemlanding. Du kan vælge hvilket flyselskab, du ønsker at flyve med, og om du ønsker at flyve med for eksempel første-klasse, business, økonomi eller Premium-økonomiklasse. Mulighederne er mange med Expedia tilbud.

Du kan også med Expedia tilbud leje bil på din rejse. Du kan vælge, hvor du ønsker at hente bilen, og hvor du ønsker at aflevere den. På den måde kan du for eksempel med Expedia tilbud vælge at starte i Boston og ende i New York. Du kan vælge hvilken type bil, du ønsker, såsom en økonomibil, standard, luksusbil eller kompakt bil. Du kan også med Expedia tilbud vælge, hvilket udlejningsfirma du ønsker at benytte som for eksempel Budget, Hertz eller Enterprise. Desuden kan du vælge, om du vil have at der er GPS, autostol, barnesæde, skiboks eller snekæder til bilen. På den måde er du sikker på, at bilen har det, du ønsker.

Det interessante ved Expedia er, at du med Expedia tilbud også kan booke pakkeløsninger. En pakkeløsning kan for eksempel være en pakke med både hotel og fly. På den måde sikre du dig, at det hele passer sammen, og samtidig får du rabat, når du bestiller begge dele. Ønsker du for eksempel en weekend i romantisk Rom? Så kan du med Expedia tilbud booke både fly tur/retur og hotelophold. Du kan også med Expedia tilbud købe en pakkeløsning med både fly, hotel og bil. På den måde er alt det praktisk klaret, og du kan rejse uden bekymring og endda til en god pris. Det eneste du skal er blot at opleve.
Ønsker du kun at booke fly, hvis du for eksempel skal besøge familie. Så er det naturligvis muligt blot at gøre det. Ønsker du omvendt kun at booke hotelophold er det også muligt. Muligheder er mange hos Expedia. Du kan med Expedia tilbud skræddersy lige den form for rejse, du ønsker.

Med Expedia tilbud kan du også leje et sommerhus. Du kan for eksempel vælge at leje et sommerhus på Korsika i Spanien, hvor du kan se storslået natur og nyde middelhavet. Ønsker du at leje et sommerhus, kan du vælge, om du vil have, at det er tilladt at have kæledyr med. Så kan din hund for eksempel rigtig komme med på eventyr. Du kan med Expedia tilbud vælge, om du vil bo i et feriehus eller en ferielejlighed. Du kan desuden specificere, om du for eksempel ønsker at der skal være pool, udsigt over vandet, barneseng og kort til stranden.

Expedia har også løbende rejsetilbud. Du får for eksempel gode besparelser på hoteller. Det vil sige, at med Expedia tilbud får du yderligere tilbud på Expedias rejsetilbud. Det må man da kalde en god handel.

Expedia rabatkode

Hvordan lyder udsigt over Middelhavet, casino-spil og formel 1-løb? Ikke værst? Så tag til Den Franske Riviera og besøg Monaco. Med Expedia rabatkode får du uforglemmelige rejser til gode og billige priser. Med Expedia rabatkode kan du komme til Monaco og træne dine franske gloser. Med Expedia rabatkode er du nemlig et skridt tættere på at opleve fantastiske strande, farverige drinks og uforglemmelige oplevelser i Monaco. Med Expedia rabatkode får du mindeværdige rejser til mindeværdig billige priser.
Du kan også med Expedia rabatkode købe en pakkeløsning med fly, hotel og bil til Edinburgh i Skotland. Ingen bekymringer når pakken er købt – bare ferie. Du kan nyde Skotlands uforudsigelige vejr, se storslåede gamle bygninger og nyde den sceniske natur. Det bedste ved det hele? Med Expedia rabatkode kan du for eksempel komme til Skotland billigt. Men hvor finder du en Expedia rabatkode? På e-rabatkode.dk finder du altid de bedste rabatter med en Expedia rabatkode eller et Expedia tilbud, du ikke kan sige nej til. Med en enkelt Expedia rabatkode for du mulighed for at få uforglemmelige oplevelser og minder for livet.
Med Expedia rabatkode kan du bo og opleve, hvor du vil, og hvad du vil – lige fra luksuriøse Monaco, til natursmukke Skotland til en billigere pris. Fordelen med Expedia rabatkode er nemlig, at du kan købe rejser på Expedia med rabatter, og derfor få opholdet billigere.

Retur og forsendelsesret

Hos Expedia skal du for at kunne ændre din reservation til et andet hotel, afbestille den oprindelige reservation, og derefter foretage en ny reservation på det nye hotel.
Står din reservation som ikke-refunderbar tillader hotellet ikke ændringer i den originale reservation. Kan du ikke længere se funktionen ”afbestil værelse” i din rejseplan på Expedias hjemmeside, så er hotellets afbestillingsfrist udløbet. Du har derfor ikke længere mulighed for at afbestille reservationen.

Expedia opkræver ikke gebyr for ændring eller afbestilling. På trods af at Expedia ikke opkræver gebyr for ændringer eller afbestillinger, er det ikke ensbetydende med, at selve hotellerne ikke pålægger dig gebyrer eller har ikke-refunderbare ophold. Expedia kan derfor være nødsaget til at videregive eventuelle omkostninger fra for eksempel hoteller.

Kundeservice

Du kan kontakte Expedia på telefon: 43 68 20 60 mandag – fredag 08.00-22.00 eller lørdag, søndag og helligedage 09.00-22.00. Du kan desuden kontakte Expedia ved at udfylde en formular på deres hjemmeside, hvor de svarer inden for 48 timer.

Nyhedsbrev og medlemskab

Ved at oprette et login og logge på Expedias hjemmeside kan du opnå rabatter på dine rejser. Med medlemstilbud får du op til 50 % rabat på for eksempel udvalgte hoteller på topdestinationer.

Du kan desuden modtage eksklusive tilbud ved at downloade Expedias gratis app. På Expedias hjemmeside kan du angive dit nummer og derved modtage et link til app’en. På appen tilbyder Expedia kampagner og reservationstjenester.

Facebook/sociale medier

Du kan klikke ”Synes godt om” på Expedia på Facebook. Der kan du få alle deres eksklusive tilbud, og de seneste nyheder fra Expedias hjemmeside. På Twitter kan du også følge Expedia. Der får du gode tilbud hele ugen. Du kan også vælge at abonnere på Expedias YouTube-kanal. På deres YouTube-kanal kan du få inspiration til dine kommende rejser med deres rejsevideoer.

Starter om