10% rabat : Ezee-e
4.9 (98.04%)
25 votes
Store RSS

Ezee-e rabatkode 2019

Ezee-e er en dansk virksomhed, der forhandler e-cigaretter og tilbehør til disse. Ezee-e har med udgangspunkt i den traditionelle tobakscigaret udviklet et produkt med samme form som denne, hvilket de håber vil bidrage til en autentisk oplevelse. Prøv e-cigaretten med en Ezee-e rabatkode og se hvad du synes om produktet. Her på e-rabatkoder finder du altid de nyeste rabatkoder og tilbud til Ezee-e.

http://www.ezee-e.dk

Aktive Ezee-e rabatkoder og tilbud

10% rabat : Ezee-e

Ezee-e rabatkode der giver dig 10% rabat når du køber e-cigaretter og tilbehør hos Ezee-e e-cigaret mærket for trendy x-rygere.... more ››

Category:

Tags:

http://www.ezee-e.dk

Ezee-e rabatkoder 2019

Om virksomheden

Ezee-e e-cigaretten er designet med udgangspunkt i rygerens vaner og behov, hvorfor cigarrentens form minder meget om den almindelig og velkendte form som en tobakscigaret har. Ezee-e ønskede ikke at skabe et science fiction lignende instrument, men et autentisk produkt, der smager som en rigtig cigaret og giver et sug i halsen som en rigtig cigaret. Ezee-e er rygere med stort R, men ønskede som så mange andre rygere at undgå de mange kemikalier og giftstoffer, der forekommer i tobakscigarretten. Derfor udviklede de Ezee-e e-cigaretten, der med et stillet design giver tobaksrygeren et godt alternativ.

Sortiment

Ezee-e tilbuddene består af forskellige pakkeløsninger og muligheder, der giver kunden mulighed for at afprøve forskellige løsninger for at finde det bedste match.

Ezee Go: Den klassiske og mest populære e-cigaret blandt Ezee-e tilbuddene. Cigaretten er klar til brug lige så snart den er pakket ud af emballagen.

Ezee: Den genopladelige e-cigaret giver kunden mulighed for at spare penge, da du kan lade din e-cigaret op i stedet for at købe en helt ny hver gang. Spar endnu flere penge, når du bruger en af rabatkodeportalens Ezee-e rabatkoder.

Ezee Style: Med Ezee Style e-cigaretten medfølger der en oplader-box i en visuelt flot form samt to ekstra filtre. E-cigaretten er desuden designet i et tidsløst og klassisk sort design.

Ezee Go – prøvepakke: Denne prøvepakke er for dig som endnu ikke kender den styrke, der passer dig. Her får du nemlig mulighed for at prøve 0, 8, 16 og 24mg for at finde den e-cigaret, der passer bedst til dit behov.

Ezee startersæt: Dette består af en Ezee e-cigaret, en oplader og batterier, så du kan komme nemt og godt i gang med din e-cigaret.

Ezee-e rabatkode

Er du også storryger og har du gentaget gange forsøgt at kvitte smøgerne? Så fortvivl ej, Ezee-e tilbuddene består af stilrene e-cigaretter i brugervenlige produkter designet for med øje for enhver storrygers behov og lyster. Find en Ezee-e rabatkode her på siden og afprøv den populære e-cigaret med lidt gode rabatter. Ønsker du at blive opdateret automatisk om Ezee-e rabatkoderne kan du tilmelde dig e-rabatkode portalens nyhedsbrev og følge med på Facebook.

Betalingsformer

Når du handler hos Ezee-e kan du udelukkende betale med Visa/dankort, Visa og MasterCard. Du kan også bruge din Ezee-e rabatkode og få de bedste Ezee-e tilbud, når du handler i webshoppen.

Levering

Leveringen kan tage optil 3 dage, men varerne forsøges selvfølgelig altid afsendt hurtigst muligt. Leveringspriserne ligger fra 20 kroner og opefter afhængig af pakkens vægt og størrelse. Du har mulighed for at se den eksakte leveringspris inden du betaler for dine varer.

Retur og fortrydelsesret

Hos Ezee-e har du 14 dages fortrydelsesret, hvilket giver dig retten til at levere varerne tilbage og få det fulde beløb retur. Bemærk dog, at varerne skal leveres tilbage i ubrudt emallage af hygiejnemæssige årsager.

Kundeservice

Ezee-e kan kontaktes på telefonnummer: 3066 6611 og på e-mail der altid besvares indenfor 24 timer. Derudover kan du skrive til Ezee-e via deres hjemmeside, hvor de har en kontaktformular.

Starter om