Store RSS

Ferratum rabatkode 2019

Ferratum er en online låneservice, som tilbyder forskellige kortfristede lån og kredit til den danske befolkning. Uanset om du mangler penge til uforudsete regninger, en tur sydpå eller et indskud til en ny lejlighed, kan du få hjælp hos Ferratum – nemt, hurtigt og billigt. Udfyld låneboksen på hjemmesiden, og se dit Ferratum tilbud før du godkender aftalen. Her på siden kan du finde en Ferratum rabatkode, som sikrer dig besparelser på din låneaftale.

https://www.ferratum.dk/

Aktive Ferratum rabatkoder og tilbud

Ny Ferratum rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Ferratum rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Ferratum´s tilbudsside her:

Direkte link til Ferratum's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
https://www.ferratum.dk/

Ferratum rabatkoder 2019

Akuthjælp til pengepungen

Hos Ferratum er det nemt og hurtigt at ansøge om et lån. Du skal ikke stille sikkerhed, og du får svar på din ansøgning med det samme. Ferratum tilbyder mange forskellige låneordninger, så du altid er sikret en aftale der passer præcis til dine behov. Med en Ferratum rabatkode kan du opnå en særlig rabat på din låneafale, så renterne ikke er så høje, som normalt.
Hos Ferratum får du Danmarks hurtigste betjening – du kan ansøge på 1 minut og have pengene på din konto på under en time. Når din ansøgning er godkendt fra begge parter, vil dine penge blive overført til din NemKonto indenfor blot 60 minutter, hvis du altså ansøger mellem kl. 8 – 20 alle hverdage. Det hele foregår med NemID, så du kan være sikker på at sikkerheden er i top.
Hvis du også vil have et Ferratum tilbud udarbejdet, skal du ikke tøve med at ansøge – du møder ingen dumme spørgsmål, og du kan få dine penge med det samme!

Lånetyper

Der er rigtig mange forskellige muligheder for lån hos Ferratum. Kundens behov er altid i hovedsædet, og du kan frit vælge mellem diverse lånetyper, før du beslutter hvilken type du vil have dit Ferratum tilbud under. Ønsker du fx bare et lille boost til økonomien, så du kan holde indtil næste lønningsdag, skal du formentlig kigge efter et såkaldt mikrolån, hvor din tilbagebetalingstid kan variere mellem 15 og 45 dage. Du kan låne op til 6000 kr. i op til 45 dage. Hvis du beslutter dig for at tegne et sådant lån, vil du få et Ferratum tilbud som du skal godkende, før pengene er på vej til dig. Du får samtidig en faktura tilsendt pr. mail, som i dette tilfælde ville forfalde 45 dage efter stiftelse.
Hvis du hellere vil låne et større beløb til forbrug, eller til at indhente nogle regninger, så kan du i stedet ansøge om Ferratum Kredit, hvor du fx kan låne 10.000 kr. med en løbetid på 12 måneder. Du betaler altså lånet af løbende istedet for at afbetale det hele på en gang. Du vil ligeledes få fakturaer tilsendt pr. mail. Og husk at med en Ferratum rabatkode, kan du få besparelser på dit udarbejdede tilbud, så du ikke skal betale så meget tilbage som almindelige kunder!

Ferratum rabatkode

En Ferratum rabatkode gør det muligt for dig at spare endnu flere penge end du i forvejen gør på din låneansøgning. Tjek her på siden om der findes aktive koder, så kan disse nemlig indløses til særlige rabatter på dine lånevilkår. Det er din garanti for at god, sikker og nem oplevelse når du skal låne penge. Og med en Ferratum rabatkode bliver det endda også rigtig billigt!

Udbetaling og tilbagebetaling

Alle lån udbetales til din NemKonto. Hvis du ansøger om lån i Ferratum kundeservice’s åbningstid kan du have pengene på din konto blot en time efter du ansøger.
Når du skal tilbagebetale dit lån, skal du blot tjekke din e-mail. Her vil du modtage din faktura, med instruktioner til hvordan den skal betales.

Fortrydelse og opsigelse

Du kan fortryde din kreditaftale op til 14 dage efter du har stiftet lånet, dvs. den dag du accepterer lånevilkår. Bemærk at hvis du misbruger fortrydelsesretten flere gange kan Ferratum udelukke dig fra at optage flere lån.
Du kan til hver en tid opsige dit lån hos Ferratum, hvis du hellere vil betale restbeløbet med det samme.

Kundeservice

Ferratum kontaktes på tlf. 70 20 10 47 ml. 9-20 (lukket ml. 12-13) alle hverdage. Du kan også sende en mail på [email protected] , og de vil forsøge at vende tilbage hurtigst muligt.

Starter om