Billige fly + hotel billetter – FLYBILLET.DK
4.5 (90%)
36 votes
Store RSS

FLYBILLET rabatkode 2019

På Flybillet.dk kan man søge og bestille online billige flybilletter blandt mange forskellige flyselskaber. Hjemmesiden er nem og overskuelig, da man får flere tilgængelige rejser efter kun få sekunders søgning. Hos Flybillet kan man kombinere fly rejsen med billeje, hotel eller med en decideret feriebolig. Det kan næsten ikke være nemmere og smartere at bestille en flyrejse med det hele end hos Flybillet. Her på siden kan du finde alle de nyeste Flybillet rabatkoder, så du altid får mest muligt for pengene.

http://www.flybillet.dk

Aktive FLYBILLET rabatkoder og tilbud

Billige fly + hotel billetter – FLYBILLET.DK

Oplev verden! Lige nu er der billige billetter til både fly og hoteller på Flybillet.dk... more ››

Category:

Tags:

http://www.flybillet.dk

Flybillet rabatkoder 2019

Den smarteste rejsesøgemaskine

Der findes flere hjemmesider, som kan noget lignende som Flybillet.dk, men fordelen ved at bestille rejser hos Flybillet er, at de anvender de mest kendte og anerkendte flyselskaber til at sammenligne priser med, samtidigt med at de så smart har lavet en praktisk integration af bil, hotel og feriebolig som tillæg til selve flyrejsen. Endeligt er der også hos Flybillet mulighed for at søge blandt afbudsrejser.

Disse muligheder tilbydes af Flybillet

Hos Flybillet starter man med at vælge den service, som man har brug for. Man kan vælge blandt følgende kategorier:

Fly: I denne kategori kan du bestille flybilletter. Man starter med at anføre, hvor mange personer som skal flyve, om det er en enkelt eller en retur, dato for afgang samt dato for en eventuel returbillet. Man kan desuden anføre, om man rejser på økonomiklasse eller en dyrere klasse. Via valgmulighederne kan man også nøjes med at få listet de direkte afgange, der ofte er lidt dyrere end flyafgange men uden de til tider lange og kedelige mellemlandinger.

Fly + hotel: I denne kategori vælger man flybillet som før, men desuden vælger man det nødvendige antal hotelværelser til turen.

Hotel: Her kan du kigge på og bestille hotel ved at definere fx by, seværdigheder, datoer, hotelkæde osv.

Udlejningsbil: Her er det muligt i forvejen få reserveret en bil hos de førende og mest anerkendte biludlejningsfirmaer. Man vælger starttidspunkt samt sluttidspunkt for lejen af bilen.

Feriebolig: Her er det muligt at få kontakt med private udlejere samt bureauer, som har mere end 120.000 ferieboliger fordelt over 80 lande. Ferieboligen kan være både et sommerhus, en villa eller en lejlighed.

Spørgsmål og svar: Her ses de mest normale svar til de mest gængse spørgsmål om reservationer, afbestilling, ændringer, forsikring mm.

Kontakt os: Her kan du finde alle de nødvendige oplysninger om Flybillet samt alle deres servicemuligheder til kunderne.

My trip page: Her ses dine bestillinger hos Flybillet.

Flybillet værdikode

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Flybillet. Med en Flybillet rabatkode kan du få lidt mere for pengene på din næste rejse. Hvis du ikke vil gå glip af de attraktive rejsetilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk, før du bestiller en flybillet uanset tilbuddet. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og gå ind og like vores Facebookside. Så får du hurtigt besked hver gang, der er penge at spare på billige rejser.

Betalingsformer

Hos Flybillet kan du betale med nærmest alle slags kort:

  • Dankort /Visa-Dankort
  • Mastercard
  • Eurocard
  • Maestrocard
  • American Express
  • Bankoverførsel med Nordea og Danske Bank

Levering af flybillet

Flybillet sørger for, at alle kunder modtager en mail et par minutter efter bestillingen og gennemførsel af selve betalingen. Mailen er egentlig selve billetten, idet der fremgår et bookingnummer, som skal oplyses ved check-in.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Flybillet har man ingen fortrydelsesret eller mulighed for at ændre ved oplysningerne for rejsen. Skulle man blive syg og ikke kunne foretage rejsen, så bør man tilkøbe en afbestillingsforsikring, idet man så kan afbestille op til 2 timer før afgang. Der findes også en mulighed for at bestille en fleksibel billet, som er praktisk at vælge, hvis man er usikker på, hvornår man ønsker at foretage selve rejsen, hjemrejsen eller begge rejser.

Kundeservice

Flybillet kan altid kontaktes via kundeservice, hvis du oplever problemer eller har spørgsmål før eller efter et køb. Det kan være en god ide at se mulighederne under KONTAKT OS, hvor man får yderligere informationer blandt andet om mail og telefonnummer.

Starter om