Store RSS

Foderboxen.dk rabatkode 2019

Hos Foderboxen.dk, finder du alt, hvad du behøver til alle slags dyr, uanset om det er dit kæledyr eller de små krybdyr i haven. Via webshoppen kan du købe foder, legetøj, bure, tilbehør til dit allerede store samling af udstyr og meget mere. Er du på udkig efter et godt Foderboxen tilbud, så tøv ikke med at se nærmere på dem.

Desuden, indeholder Foderboxen.dk også en blog, hvor dyreentusiaster kan få gode råd og tips til deres kæledyr. Bloggen bliver primært styret af ejeren af Foderboxen, Katja N. Masters.

http://www.foderboxen.dk

Aktive Foderboxen.dk rabatkoder og tilbud

Ny Foderboxen.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Foderboxen.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Foderboxen.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til Foderboxen.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.foderboxen.dk

Foderboxen.dk rabatkoder 2019

Dyrtilbehør fra A til Z

Fra Skovlunde driver Katja N. Masters Foderboxen, hvor hun både har sin butik og sit lager.

Katja N. Masters kan dog tilbyder langt mere end et godt Foderboxen tilbud fra sin hjemmeside, Foderboxen.dk. I Skovlunde har man nemlig mulighed for at sende sin hund til hundetræning eller i hundesalon. Foderboxens evne til at spille på flere tangenter gør virksomheden i den grad kompetencedygtig.

Virksomheden startede i 2008 og kan i dag bryste sig af flere ansatte, udover Katja N. Masters og sin mand Jacob N. Masters.

Sortiment

Er du på udkig efter nyt mad, legetøj eller lignende til dit kæledyr, så læs med her, hvad du kan finde hos Foderboxen.dk.

Akvarie og havedam: Du kan finde alt til dit svømmende kæledyr i denne kategori. Alt lige fra akvarie til akvariepumper, belysning og mm.  

Fugl: Der er et hav af muligheder, når du er på udkig efter produkter til fugle. Her finder du foder specielt til fugle, legetøj til dit kæledyr derhjemme vitaminer og meget andet.

Gnaver: Under denne fane er alt hvad du behøver til din gnaver. Den behøver hverken at sulte eller at kede sig, for Foderboxen har i sin webshop alt, hvad en gnaver har behov for.

Havens dyr: Det er ikke kun vores egne kæledyr, vi skal tage os af, også de vilde dyr i naturen. Hos Foderboxen kan du købe både egern redekasse, snacks til pindsvin og vildtfugle foder.

Hund: Hunden er menneskets bedste ven, og derfor er du som hundeejer lykkelig efter at forkæle hunden. Her får du alt, hvad du behøver, og med Foderboxen rabatkode kan du endda købe produkter til overraskende priser.

Kat: Også under denne fane er der ikke andet end fristelser til din kat. Har du husket at forkæle din kat i dag?

Krybdyr og reptil: Selvom du har et krybdyr som kæledyr, skal det ikke forhindre dig i at besøge Foderboxen. Her kan du få alt lige fra kunstige planter til levende foder.

Foderboxen rabatkode

Der er flere muligheder for at få adgang til Foderboxen tilbud. Du kan for eksempel opleve Foderboxen rabatkoder midt på forsiden i alle døgnets 24 timer. Dog, er det nødvendigt at advare om et utal af gode fristelser. Er du f.eks. på udkig efter en ny moderigtig jakke til din hund? Med Foderboxen rabatkode kan de erhverves 10% billigere.

Et godt Foderboxen tilbud kan du også opnå ved at blive medlem af hjemmesiden. Her optjener du 5% på alt sortiment.

Desuden, kan du ved at tilmelde dig nyhedsmailen, være den første, der får besked om nye varer og uimodståelige Foderboxen tilbud. Tør du gå glip af det?

Levering

Hos Foderboxen er der billig fragt. Det er tilfældet, idet Foderboxen får leveret deres pakker af Post Danmark. Køber du for mere end 499,99 kr. er fragten gratis – et Foderboxen tilbud, der er til at forstå!

Retur og fortrydelsesret

Foderboxen har en såkaldt Smagsgaranti, der betyder, at du kan sende rester af foder tilbage Foderboxen, hvis ikke varen falder i dit kæledyrs smag. Husk blot at gemme din faktura når du handler hos Foderboxen.dk.

Kundeservice

Kontakt Foderboxen på følgende adresse:

Skovlunde Centret

Bybjergvej 6a

2740 Skovlunde

Danmark

Eller på telefon: +45 4461 2100 og +45 5379 2740

Du kan også sende en mail til [email protected]

Starter om