Store RSS

fullrate rabatkode 2019

Fullrate er et dansk teleselskab, som udbyder mobiltelefoni, bredbånd og TV. Her kan du både få produkter til privat brug og erhvervsløsninger til virksomheder med større krav. Som en af Danmarks største udbydere af teleløsninger kan du trygt regne med at Fullrate er blandt markedets bedste, både når det gælder kvalitet og pris. På denne side kan du finde din personlige Fullrate rabatkode, som kan spare dig penge når du bestiller.

http://www.fullrate.dk

Aktive fullrate rabatkoder og tilbud

Ny fullrate rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste fullrate rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge fullrate´s tilbudsside her:

Direkte link til fullrate's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.fullrate.dk

Fullrate rabatkoder 2019

Få den fulde fordel med Fullrate

Fullrate er en ung virksomhed, som blev grundlagt i 2005. Dengang var filosofien enkel; bredbånd skulle være nemt, enkelt og billigt. I dag betjener de over 300.000 kunder i hele Danmark, og har ca. 150 medarbejdere ansat til at servicere og hjælpe dem. Sortimentet er nu udvidet til også at inkludere samlede Fullrate tilbud med mobiltelefoni, mobilt bredbånd og TV-løsninger, men filosofien er stadig den samme – nemt, enkelt og billigt.

Tjenester

Der er masser af mulighed for at personliggøre dit abonnement ved Fullrate. Du bestemmer selv hvilke pakker du vil have, og hvilke kategorier du ønsker at abonnere på. Som nævnt er der fire produktkategorier hos Fullrate; mobiltelefoni, bredbånd, mobilt bredbånd og TV. Herunder findes et væld af underkategorier og forskellige abonnementer, men fortvivl ikke – det er nemt og enkelt sat op. Og med den rigtige Fullrate rabatkode bliver det endda rigtig billigt!

Der er masser af mobilabonnementer at vælge imellem, fx 10 timers tale med fri SMS/MMS og 11 GB data (4G) for 99 kr./md. Hvis du skal bruge en ny mobiltelefon i samme omgang, så tag et kig i webshoppen. Her er masser af superfede Fullrate tilbud, med mulighed for afbetaling.

Af bredbånd kan Fullrate tilbyde hastigheder mellem 10/1 mb og 50/5 mb i hhv. download- og uploadhastighed. Hvis du hellere vil have bredbånd med på farten, kan du få hastigheder op til 80/20 mb på deres lynhurtige 4G-netværk.

Du kan også supplere dette med en TV-pakke med de kanaler du bedst kan lide. Tag ind forbi hjemmesiden, og se hvilke muligheder du har for at se TV og film hjemme fra sofaen. Du kan også blive ringet op, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil have udarbejdet et færdigt Fullrate tilbud, som du kan kigge på.

Fullrate rabatkode

Med en Fullrate rabatkode, har du mulighed for at opnå store rabatter når du opretter dig som kunde. Hvis du finder en kode her på siden, kan den nemlig indløses til rabatter på Fullrate’s hjemmeside. Der er altså nemme penge at spare – ved blot at indtaste koden når du tilmelder dig kan du få et fantastisk Fullrate tilbud og opnå forskellige fordele. Disse fordele kan variere alt afhængigt af hvilke kampagner der er aktive, så du kan med fordel kigge forbi siden her løbende, og se hvilke Fullrate tilbud der er aktive.
En rabatkode er altid den bedste måde at garantere at prisen er i bund og at kvaliteten er i top. Få din Fullrate rabatkode i dag, og indløs dit tilbud med det samme!

Mit Fullrate

Som kunde ved Fullrate har du mulighed for at sammensætte din helt egen pakke, med lige præcis de features du har behov for, og du styrer selv hvor meget du fylder på og piller fra. Når du opretter dig som kunde hos Fullrate, får du adgang til funktionen Mit Fullrate, hvor du selv kan sammensætte abonnement, samt til- og afmelde tjenester. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet og få tilsendt særlige Fullrate tilbud ud på mail. 

Abonnementsvilkår

Dine abonnementsvilkår afhænger selvfølgeligt af hvilke services du har valgt til og fra, og hvilke kategorier du har tilmeldt dig. Det kan nogle gange være svært at overskue de mange regler og betingelser, men Fullrate har lagt en let forståelig PDF op, så du kan læse mere om du forskellige kundevilkår du får hos dem.

Kundeservice

Du kan kontakte Fullrate på tlf. 32 15 45 00 ml. 9 – 16 på alle hverdage, eller på mail [email protected] De vil altid forsøge at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Starter om