op til 70% Gamebits Rabat
5 (100%)
15 votes
Store RSS

Gamebits rabatkode 2019

Gamebits er en dansk onlineforhandler af spillekonsoller til markedets bedste priser. Både til drengerøven der gerne vil kunne spille Fifa med vennerne og børnene som vil spille sjove spil med farvestrålende grafik er spillekonsoller et hit. Med en Gamebits rabatkode lige her fra e-rabatkoder, kan du få en endnu bedre pris på de gode Gamebits tilbud, og dermed få en lidt sjovere hverdag.

http://www.gamebits.dk/shop/frontpage.html

Aktive Gamebits rabatkoder og tilbud

op til 70% Gamebits Rabat

Gamebits har lige nu flere varer til ekstremt nedsatte priser, du kan spare op til 70% lige nu! Følg linket og find udsalget. Gamebits er fokuseret på markedets mest populære spillekonsoller og før... more ››

5% rabat : spil, konsoller & merchandise

Lige nu kan du få 5% rabat på alle spil, spilkonsoller, merchandise og tilbehør hos Gamebits. Det eneste du skal gøre er at benytte vores eksklusive Gamebits rabatkode.... more ››

http://www.gamebits.dk/shop/frontpage.html

GameBits rabatkoder 2019

Om virksomheden

Gamebits blev grundlagt i år 2000 og har med de mange års erfaring formået at skabe en veletableret virksomhed, der forhandler spillekonsoller af de mest anerkendte mærker så som Playstation, Xbox, Nintendo og PSP.

Gamebits tester selv produkterne inden de køber dem hjem som en del af deres sortiment. De forhandler altså udelukkende produkter af god kvalitet og funktionelle løsninger som de selv kan stå indenfor. Gamebits lader også ofte magasiner eller lignende offentlige tidsskrifter teste produkterne. Gamebits læner sig op af disse anmeldelser for at have en ekstra professionel vurdering i ryggen.

Gamebits har kunden i fokus, hvorfor de forhandler produkter i flere prisklasser for at kunne tilbyde noget for alle slags kunder uanset hvilket budget de har til spillekonsoller.

Sortiment

Gamebits opdaterer løbende deres sortiment som i øvrigt gennemtestes inden de begynder at forhandle produkterne. Finde alle de gode Gamebits tilbud under de forskellige kategorier, der gør det let at finde lige netop det produkt du søger.

Nintendo 3DS & DS: De håndholdte konsoller fra Nintendo fås i flere forskellige modeller og farver. I denne kategori kan du finde konsoller fra de seneste to årtier.

Nintendo Wii: Her finder du udelukkende tilbehør og produkter til din Wii såsom, hukommelseskort, spil, batterier og software.

PC Windows: Her kan du shoppe computertilbehør: adaptere, harddisk, headsets, kabler, mus, keyboard, kontrollere mm.

Playstation: Du finder henholdsvis en Playstation 3 og Playstation 4 kategori, hvor du kan handle selve konsollen samt tilbehør og spil til de to konsoller.

Xbox 360 og Xbox One: Gamebits forhandler udvalgte produkter til Xbox 360 og Xbox One hvilket du kan finde i disse to kategorier.

Spil: Her kan du trykke på hvert enkel konsol og finde alle de spil Gamebits forhandler til netop den konsol du har.

Gamebits rabatkode

Er du på udkig efter en ny spillekonsol eller trænger den gamle til en udskiftning eller opdatering, så har Gamebits helt sikkert en masse muligheder for dig. Med en Gamebits rabatkode får du alle de gode til de allerbedste priser på markedet. Lyder det som et tilbud, der ikke er værd at gå glip af anbefales du at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så vil du løbende modtage opdateringer om de attraktive Gamebits rabatkoder og de seneste Gamebits tilbud.

Betalingsformer

Gamebits giver dig mulighed for at betale på flere forskellige måder. Du kan benytte din Gamebits rabatkode, når du vælger betalingsform og indtaster dine betalingsoplysninger.

  • Dankort
  • Visa og Visa Electron
  • MasterCard og Eurocard
  • Viabill samt Forudbetaling via overførsel til bankkonto
  • PayPal og EAN betaling

Levering

Leveringspriserne ligger på mellem 35 og 80 kroner afhængig af pakkens størrelse og vægt samt hvilken type levering du ønsker. Pakkerne leveres med henholdsvis GLS og Post Danmark indenfor et par hverdage.

Retur og fortrydelsesret

Gamebits giver dig altid to uger til at genoverveje dit køb og levere varerne retur, hvis du mod al forventning skulle have fortrudt dit køb. Husk at levere varerne tilbage i samme stand som ved modtagelsen for at få det fulde beløb retur.

Kundeservice

Gamebits kan træffes via e-mail, Facebook og Google+, hvor de sidder klar til at besvare dine henvendelser angående Gamebits tilbuddene, spørgsmål angående de enkelte konsoller mm.

Starter om