Store RSS

Goodiebox rabatkode 2019

Goodiebox sælger en månedlig selvforkælelsesboks som har mellem fire og fem beauty produkter. Det er produkter inden for makeup, skincare, hårpleje eller parfumer. Du kan altid finde de nyeste og bedste Goodiebox rabatkoder og Goodiebox tilbud via e-rabatkoder.dk, så husk at tjekke siden inden du handler.

http://www.goodiebox.dk

Aktive Goodiebox rabatkoder og tilbud

Ny Goodiebox rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Goodiebox rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Goodiebox´s tilbudsside her:

Direkte link til Goodiebox's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Goodiebox rabatkoder 2019

Hvem vil ikke gerne have en Goodiebox?

Goodiebox har fra starten forsøgt at gøre tingene på deres egen måde. Det gode humør er i fokus, og deres kundeservice har fokus på at være imødekommende, utrolig mange smiley samt mange glade ord. På deres hjemmeside vil du kunne finde en deklaration som siger ”No to Bitching”. De vil gøre op med kun at se hullerne i osten, og altid at se glasset som halv fyldt. Det ved at denne indstilling ikke vil ændre verden, men det håber at det kan være en begyndelse.

Hvis du har brug for flere smil i din hverdag, så benyt er Goodiebox rabatkode, når du har handler på deres hjemmeside. Så vil du kunne spare penge på din næsten handel.

Sortiment

Som det angår af navnet så kan du hos Goodiebox købe Goodieboxes. Det er en box fyldt med selvforkælelse til den månedlige pris af 159 DKK. Dette dækker både fragt og levering. I din Goodiebox vil du modtage de mest innnovatie, trendy og populære produkter og brands inden for parfumer, hårpleje, skincare og makeup. Når du først har bestilt Goodiebox, så vil du på månedlig basis modtage en ny Goodiebox. Hvis du ikke længere vil modtage en Goodiebox, så kan du til ehver tid opsige dit abonnement.

Hvis du benytter en Goodiebox rabatkode, så vil du kunne spare penge, når du handler på Goodiebox.

Goodiebox tilbud

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Goodiebox. Med en Goodiebox rabatkode bliver det altid lidt sjovere at handle. For ikke at gå glip af de attraktive tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside. Så får du hurtigt besked hver gang, der er penge at spare og smil at få med en Goodiebox rabatkode eller Goodiebox tilbud.

Betalingsmuligheder

Hos Goodiebox kan du bruge følgende betalingskort: Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa og Visa Electron. Du kan hos Goodieboxs optjene Goodiepoints. Du kan på Goodieboxes hjemmeside få flere informationer om hvordan disse Goodiepoints fungerer. Husk at bruge en Goodiebox rabatkode, når du handler. Med en Goodiebox rabatkode vil du kunne spare penge på din næste Goodiebox.

Levering

Goodieboxes vil blive udsendt i midten af måneden. Det vil typisk ikke tage mere end fem arbejdsdage for din Goodiebox at komme frem til din addresse.

Retur og fortrydelsesret

Du kan sagtens fortryde dit køb af en Goodiebox. Du vil have 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager produktet. Du kan læse mere om de specifikke regler på inde på Goodieboxes hjemmeside.

Kundeservice

Der er en omfattende FAQ på Goodieboxes hjemmeside, hvis har spørgsmål eller søger råd. Hvis du ikke har fået dine spørgsmål besvaret af FAQ’en, så kan du kontakte Goodiebox på email [email protected]. De kan også træffes på telefon 71 99 29 00.

Starter om