HAIR247.DK Rabatkoder & Tilbud

Hair247.dk blev startet i Danmark i 2007 og har siden vokset sig til en mellemstor butik på det danske marked for skønhedsprodukter online. Butikken har siden starten ekspederet mere end 160.000 kunder. Herudover er butikken e-mærket og har en rating på Trustpilot på 9.8 fra mere end 8.000 anmeldelser og tilstræber altid at yde den bedste service. Vi samarbejder med frisør Salon TT i Skive, som vi bruger til rådgivning, produktforslag mm.

Om HAIR247.DK

HAIR247.DK

 

Køb hårprodukter og skønhedspleje online hos Hair247.dk

Kort om butikken

Hair247.dk blev startet i Danmark i 2007 og har siden vokset sig til en mellemstor butik på det danske marked for skønhedsprodukter online. Butikken har siden starten ekspederet mere end 160.000 kunder. Herudover er butikken e-mærket og har en rating på Trustpilot på 9.8 fra mere end 8.000 anmeldelser og tilstræber altid at yde den bedste service.

Vi samarbejder med frisør Salon TT i Skive, som vi bruger til rådgivning, produktforslag mm.

Brands

Shoppen tilbyder blandt andet hårprodukter fra Kevin Murphy, Redken, Kerastase, Paul Mitchell, John Masters Organics, American Crew, d:fi, Id Hair, Davines, Loreal, HH Simonsen og mange flere.

Herudover finder du hudpleje fra The Organic Pharmacy, Evolve Organic Beauty mfl. og parfume fra blandt andre Clean Perfume.

Sortimentet udvides hele tiden med nye og spændende brands - både hårpleje, hudpleje, parfume og elartikler som glattejern mm.

Levering mm

Levering er ALTID gratis i Danmark - uanset købsbeløb. Hvis du bestiller inden kl. 15.00 på hverdage afsender vi din bestilling samme dag. Herefter leveres din bestilling efter 1-2 hverdage. Vi benytter GLS til levering til arbejdspladser, privatadresser og pakkeshops. Post Nord kan du vælge til pakkebokse og posthuse. På alle forsendelser er det muligt er det muligt at følge pakken med track & trace.

Når du har købt en vare hos Hair247.dk har du altid 365 dages returret. Returnerer du din vare indenfor denne periode kan du vælge at ombytte varen eller få dine penge retur.

Du kan betale med alle de gængse betalingsmidler online - Mobilepay, Dankort, Paypal, Mastercard mm.

Rabat og tilbud

På langt de fleste varer i butikken er der besparelser ved at købe mere end 1 stk - køb flere, spar mere. Du opsparer herudover 5% på alle køb, som kan bruges ifm fremtidige køb i butikken. Herudover har vi kampagner, hvor vi tilbyder yderligere rabat på forskellige brands og sampak.

HAIR247.DK rabatkode - spørgsmål & svar

HAIR247.DK er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos HAIR247.DK.

Hvad er en HAIR247.DK rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En HAIR247.DK rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En HAIR247.DK rabatkode består af flere tal og ciffer, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikke på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til HAIR247.DK?

Vi får løbende rabatkoder til HAIR247.DK, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig HAIR247.DK rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min HAIR247.DK rabatkode ikke?

Hvis din HAIR247.DK rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve HAIR247.DK rabatkoden. Derudover er kan det være at HAIR247.DK rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din HAIR247.DK rabatkode eller ønsker at dele en HAIR247.DK rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til HAIR247.DK?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din HAIR247.DK kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode HAIR247.DK?

HAIR247.DK uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra HAIR247.DK, tilgengæld ønsker HAIR247.DK at vi skaber omtale og interesse for HAIR247.DK produkter.

Hvor indtaster man HAIR247.DK rabatkode?

En HAIR247.DK rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en HAIR247.DK rabatkode, HAIR247.DK kuponkode, HAIR247.DK kampagne?

En HAIR247.DK rabatkode og HAIR247.DK kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som HAIR247.DK Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en HAIR247.DK rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter HAIR247.DK rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

10%

Spar

Tilmeld dig nyhedsbrev og få 10% rabat på dit næste køb

Trænger du til nye, billige hårprodukter i det blæsende og kolde efterårsvejr? Så kan du lige nu spare 10% på dit næste køb hos Hair247, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev!    
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.