Kæmpe udsalg : Smykker og Accessories
4.83 (96.67%)
58 votes
Store RSS

H.C. Smykker & Ure rabatkode 2019

H.C. Smykker & Ure forhandler foruden smykker online også ure, hår extensions, piercinger og accessories til lave priser som de fleste kan være med på.
Webshoppen har et stort udvalg af produkter i forskellige materialer, farver og størrelser, så der er noget for enhver. Besøg webshoppen og shop de gode H.C. Smykker & Ure tilbud. E-rabatkoder hjælper dig gerne med at spare ekstra, ved at du benytter en af vores unikke H.C. Smykker & Ure rabatkoder.

http://www.hcsmykker.dk

Aktive H.C. Smykker & Ure rabatkoder og tilbud

Kæmpe udsalg : Smykker og Accessories

Lige nu er der gang i et kæmpe udsalg hos H.C. Smykker & Ure. Skynd dig at købe inden lageret slipper op! OBS gælder kun kampagnesiden!... more ››

http://www.hcsmykker.dk

H.C Smykker & Ure rabatkoder 2019

Billige smykker direkte fra Østen

H.C. Smykker & Ure blev grundlagt i 2005 og har siden da udvidet sit sortiment og udbyder i dag et stort sortiment af unikke og forskelligartede smykker importeret fra Østen.

H.C. Smykker & Ures mission er ikke alene at levere anderledes smykker fra Østen til danskerne, men også at sælge smykkerne til konkurrencedygtige priser så alle kan være med.

Så er du på udkig efter billige smykker inspireret af Østen samt smykker, der er på mode i lande som Kina, Thailand og Japan, så er det bestemt værd at slå et smut forbi webshoppen og tjekke de gode H.C. Smykker & Ure tilbud ud.

Foruden lave priser har H.C. Smykker & Ure fokus på at yde en god kundeservice for at give deres kunder en sublim service, når de handler hos dem.

Sortiment

H.C. Smykker & Ure webshoppen byder på et blandet udvalg af produkter lige fra ure til både mænd, kvinder og børn bestående af hår extensions, accessories, piercinger, mobiltasker og tørklæder samt billige smykker.

Ure: Her finder du ure til kvinder, mænd, drenge og piger af forskel kaliber. Du kan bl.a. købe smykkeure, lommeure, sygeplejeure, vækkeure og silikoneure samt batterier til dine ure.

Smykker: Under denne kategori kan du finde alt hvad hjertet begærer af smykker, herunder halskæder, armbånd, ringe, øreringe, charms, brocher, diademer og hårspænder. Du kan både finde smykker i sølv og guld.

Hair extensions: Her kan du finde hår extensions i forskellige længder af henholdsvis ægte og uægte hår samt parykker, clip-in extensions og hestehaler.

Accessories: H.C. Smykker & Ure har en alsidig kategori af accessories, der både byder på tasker, mobilholdere, negleudstyr, punge, slips, strømpebukser, hatte, tørklæder og solbriller.

H.C. Smykker & Ure værdikode

På e-rabatkoder kan du altid finde de nyeste og bedste H.C. Smykker og Ure rabatkoder, hvilket gør at der er mulighed for at spare endnu flere penge, når du handler. Om dit hjerte begærer et nyt ur, halskæde eller lidt ekstra til håret, kan du nu komme drømmen lidt nærmere med en eksklusiv H.C. Smykker & Ure rabatkode.

Besøg siden her jævnligt for ikke at gå glip af de attraktive H.C. Smykker & Ure tilbud. Vil du dog være helt sikker på ikke at misse tilbuddene kan du tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev og like vores Facebookside. Så får du besked med det samme hver gang der er penge at spare.

Betalingsformer

Når du handler hos H.C. Smykker & Ure kan du benytte følgende betalingsmuligheder:

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Visa Electron

Levering

Når du har handlet smykker online hos H.C. Smykker & Ure sendes din bestilling som udgangspunkt inden for 1-2 hverdage med Post Danmark. Leveringsprisen er 30 kroner, medmindre du handler for over 300 kroner. I så fald er leveringen af din bestilling gratis indenfor Danmarks grænser.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos H.C. Smykker & Ure har du to ugers retur- og fortrydelsesret, der giver dig ret til at returnere dine vare og få pengene retur, såfremt varen sendes tilbage i samme stand som ved modtagelsen. Der er desuden et års reklamationsret på alle produkterne.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til H.C. Smykker & Ure angående deres produkter, din bestilling, levering eller lignende er du velkommen til at ringe til dem på telefon +45 61447824 på hverdage fra 8-17 eller sende en e-mail til [email protected]. Alternativt kan du sende en mail via deres hjemmeside, hvor du skal udfylde få personlige oplysninger.

Starter om