H&M – Spar op til 70%
4.7 (93.98%)
39 votes
Store RSS

H&M rabatkode 2019

H&M er en svensk virksomhed, der tager de seneste trends fra catwalken og forvandler det til mode til mennesker af mere eller mindre alle køn og aldersgrupper. H&M som er en forkortelse for Hennes og Mauritz har gennem årtier solgt modetøj til fornuftige priser, og har med et enormt vokseværk bredt sig fra Sverige til resten af verden.
På e-rabatkoder.dk kan du finde alle de attraktive HogM rabatkoder, der giver dig mulighed for at spare endnu flere penge, når du handler via H&M’s webshop.

http://www.hm.com/dk

Aktive H&M rabatkoder og tilbud

H&M – Spar op til 70%

Hos H&M finder du modetøj til både mænd, kvinder og børn, såvel som home-produkter der kan pryde et hvert rum i dit hjem. Lige nu får du op til 70% rabat på udvalgte varer fra H&M!... more ››

Category:

Tags:

http://www.hm.com/dk

H&M rabatkoder 2019

Shop bæredygtig mode med god samvittighed

Hennes og Mauritz er en svensk fast fashion virksomhed, der blev grundlagt i 1947, hvor den første butik kaldet Hennes blev åbnet i Sverige. Siden da har det taget fart for virksomheden og H&M er i da en af verdens største fast fashion virksomheder, der sælger modetøj, sko og accessories mm. til mænd, kvinder og børn i alle aldre. H&M har i dag et hav af butikker over hele verden samt en veludviklet webshop, hvor du kan shoppe alle H&M’s kollektioner samt finde deres årlige rapporter og meget mere information om virksomheden, hvis du er nysgerrig på det.

H&M i dag en af de modevirksomheder, der går forrest i rækken for at skabe en mere bæredygtig produktion, der ikke kun fokuserer på at anvende bedre ressourcer som fx økologisk bomuld, men også har til formål at forbedre arbejdsvilkårene for fabriksmedarbejderne.

Hennes og Mauritz har med det udgangspunkt skabt den bæredygtige kollektion Conscious Collection, der netop opfylder disse krav.

Sortiment

Foruden tøj, sko og accessories til mænd, kvinder og børn har HogM også deres egen ’home’ kollektioner, der byder på alt fra pynteting til hjemmet, toiletartikler, håndklæder, viskestykker, art prints, rammer og meget mere.

Dame: Her finder du mere eller mindre dametøj, sko og accessories til enhver lejlighed. Du kan altså både købe bluser, jeans, bukser, t-shirts, jakker, strømper, undertøj, sko, smykker, hatte, sportstøj osv.

Herre: Under denne kategori finder du ligeledes alt, hvad du behøver til en mand, hvad end du skal på arbejde, til fest, på stranden, i skole eller til træning. Du kan købe alt fra træningstøj til undertøj, jakkesæt, blazere, bukser, bluser, t-shirts, jeans, hatte, solbriller, smykker og strømper.

Børn: Her finder du et stort udvalg af tøj og tilbehør til drenge og piger i alderen 0-14 år. Så hvad end du har en nyfødt eller en teenager kan du med sikkerhed finde noget til dit barn her.

H&M rabatkode

På e-rabatkoder.dk finder du de seneste og bedste Hennes og Mauritz rabatkoder, der ikke kun vil gøre det lidt sjovere at shoppe online, men også vil give dig mulighed for at spare en masse penge – og fylde tøjskabet lidt ekstra op.

Tør du ikke løbe chancen for at få de gode H&M tilbud kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, så får du hurtigt besked hver gang vi har nogle nye H&M rabatkoder til rådighed.

Betalingsformer

Når du handler i Hennes og Mauritz’s webshop kan du betale med MasterCard og alle Visa kort.

Levering

Leveringstiden er 3-5 arbejdsdage, når du bestiller noget fra H&M’s webshop, og der er et fast leveringsgebyr på 45 kroner uanset mængden og størrelsen af din ordre.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler i webshoppen har du to ugers returret, hvis du fortryder dit køb. Du kan enten sende pakken retur eller returnere den i din nærmeste H&M butik.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til H&M kan du enten ringe til dem på telefon 70 21 22 00, skrive en e-mail eller kontakte en medarbejder i din nærmeste H&M butik.

Starter om