Store RSS

holidaycars.com rabatkode 2019

Hos Holdiday cars kan du sammenligne alle biludlejningsfirmaer, uanset om du vil køre til Skagen, Berlin, Spanien eller Texas. Virksomheden finder billeje fra udlejningssteder så som Europcar, Hertz, AVIS, Alamo og Coldcar. Med attraktive Holiday cars tilbud er du altid sikret en god rejse til din næste feriedestination.

http://www.holidaycars.com/

Aktive holidaycars.com rabatkoder og tilbud

Ny holidaycars.com rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste holidaycars.com rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge holidaycars.com´s tilbudsside her:

Direkte link til holidaycars.com's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.holidaycars.com/

Holidaycars.com rabatkoder 2019

Stressfri biludlejningsoplevelse

Holiday cars er stedet for dig, der selv vil styre hvor hurtigt rejsen til endestationen skal gå. Det er for dig, der er livsnyder, og dermed vil tage dig god tid på din rejse. Med en udlejet bil er det kun dig, der bestemmer hvor mange pauser du vil holde undervejs, og du kan tage de familiemedlemmer og venner med, som du vil dele oplevelser med. Holiday cars har et ønske om at give sine kunder en stressfri ferie. Det kan de garantere med deres hjemmeside, hvor du inden afrejse kan planlægge din rejse ned i mindste detalje. Er du i tvivl om du kan rejse til din yndlings feriedestination, så besøg Holiday cars hjemmeside, for her er der biludlejningsfirmaer for enhver destination.

Sortiment – Billeje

Holdiday cars tilbyder alt indenfor billeje. På deres hjemmeside har de samlet alle de velkendte biludlejningsfirmaer, der bare venter på at kunne guide dig til din ønskede destination.

Med Holiday cars tilbud kan du booke din lejede bil, og hente den der, hvor du bestiller den fra. Via Holiday cars søgefunktion indtaster du hvor du vil leje en bil fra, og hvor du vil aflevere den igen. Herefter kan du så sammenligne og reservere din udlejningsbil. Holiday cars søgefunktion gør det nemt og overskueligt.

Uanset hvor i verden du befinder dig, kan du benytte dig af Holiday cars rabatkoder og komme trygt på ferie. PÅ den måde kan du f.eks. starte i Berlin og ende i Hamborg – kun fantasien sætter grænser.

Holiday cars rabatkode

Forstil dig en ferie på Hawaii, hvor du og familien i løbet af ferien ønsker at komme uden for nærområdet hvor i er bosat for at opleve øens frodige natur og mangfoldige kultur. I har dog ingen transportmuligheder udover bustransport, hvor I skal køre flere timer og stå skulder ved skulder med fremmede. Det lyder ikke så tiltrækkende, vel? Forestil dig så i stedet, at du hjemmefra har benyttet dig af Holiday cars tilbud, og har anskaffet jer en bil, som I kan afhente i lufthavnen, når I lander på Hawaii. Med den bil bestemmer I suverænt hvor og hvornår I vil på eventyr. Det lyder mere tiltalende, ikke? Holiday cars rabatkode giver jer således mere frihed til at gøre lige det I har lyst til. Med Holiday cars tilbud får I endda større rådighedsbeløb til disse oplevelser, og skal derfor ikke spare på oplevelserne, men blot finde ud af, hvor mange I kan nå i løbet af ferien.

Er du stadig i tvivl om du skal gøre brug af biludlejning, så tag imod et gratis Holiday cars tilbud der kan fås, hvis du kontakter dem.

Retur og fortrydelsesret

Benyt dig af Holiday cars tilbud med ændring eller annullering af bestilling op til 48 timer før afhentning.

Kundeservice

Vil du kontakte Holiday cars kan du ringe på følgende nummer: +31 20 261 0167. Der er åbent mandag til fredag 09:00-18:00

Adressen er følgende:

BookingMonkey Sàrl

Chemin d Entre-Vigne 6

1169 Yens / Switzerland

Starter om