Store RSS

hotelopia rabatkode 2019

Hotelopia er et europæisk rejsebureau, der sælger hotelophold i hele verden. Ønsker du at opleve verden og skabe minder enten alene, med en veninde, med familien eller i forbindelse med forretning? Så er Hotelopia noget for dig. Hoteltopia tilbyder nemlig mere end 55.000 hoteller på mere end 7.500 destinationer.

http://www.hotelopia.dk

Aktive hotelopia rabatkoder og tilbud

Ny hotelopia rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste hotelopia rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge hotelopia´s tilbudsside her:

Direkte link til hotelopia's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.hotelopia.dk

Hotelopia rabatkoder 2019

Hvem er Hotelopia?

Hoteliopia er en del af TUI Group, som er Europas førende rejseselskab. Du er derfor i gode og erfarende hænder, når du rejser med Hotelopia.

Hotelopia garanterer den bedste pris. Finder du billigere priser andre steder, på det hotelophold du ønsker, så tilbagebetaler Hotelopia differencen. Desuden er prisen, der fremgå på hotelopholdene uden ekstraomkostninger. Hotelopia har derfor altid gode priser.

Hotelopia går op i deres kunder og har derfor kundeservice på flere forskellige sprog. Det sikrer, at de medarbejder, du kommer i kontakt med gennem Hotelopia, altid kan tale et sprog du forstår. Hotelopia har mere end 250.000 meninger fra tidligere kunder og har i den forbindelse modtaget prisen ”Customer award” af eKomi som er en uafhængig virksomhed. Hotelopia sætter en ære i deres kundetilfredshed.

Hotelopia er derfor for de prisbevidste kunder, der ønsker ordentlig service og et fantastisk hotelophold.

Sortiment – Oplevelser for livet

Hvordan lyder solbadning ved en strand med safirblåt vand på et spa- og resortophold på Maldiverne? Ikke værst? Med Hotelopia tilbud kan du gøre drømmen til virkelighed, og du får det endda til en god pris. Hotelopia tilbud er et skridt på din vej til at opleve smykke strande langs kystbyer såsom Cypern og Cannes. Du kan også med Hotelopia tilbud tage et weekend ophold til for eksempel København eller Aarhus.

Hotelopia er ikke kun behjælpelig med dit hotelophold men også transporten mellem dit hotel og lufthavnen. Hvis du for eksempel lander i Bangkok i Thailand, kan du på forhånd booke transport videre til dit hotel. Så behøver du ikke bekymre dig om metro, bus eller tog, når du står i lufthavnen med al din bagage. Desuden kan du på forhånd købe entrébilletter med Hotelopia tilbud til de steder, der er must-see for dig. Det kan for eksempel være en guidet tur rundt i Barcelona, udflugt til Disneyland i Paris, billetter til opera i Napoli i Italien. Er du i tvivl om, hvor du ønsker at rejse hen, kan du søge inspiration til destinationer på Hotelopia. Her kan du overveje, om du vil bo ved middelhavskysten i Spanien, eller om du hellere vil bo blandt vinmarker i Toscana i Italien. Kort sagt, kan du få masser af inspiration til dit kommende ophold på Hotelopia.

Hotelopia rabatkode

Kunne du tænke dig at tage til eksotiske Havana på Cuba for at danse til salsaens rytmer, dykke eller dyrke andre rekreative aktiviteter. Eller er du mere til storbysvandring i Prags stemningsfyldte gader? Med Hotelopia rabatkode er du et skridt tættere på de oplevelser, du ønsker dig. Fordelen ved Hotelopia rabatkode er nemlig, at du kan købe hotelophold med rabatter, og derfor få opholdet billigere. På e-rabatkode.dk finder du altid de bedste rabatter og tilbud til Hotelopia. Med en enkelt Hotelopia rabatkode får du mulighed for at få uforglemmelige oplevelse og minder. Med Hotelopia tilbud kan du bo hvor du vil – lige fra luksuriøse resorts, hyggelige hostels til hoteller med suveræne beliggenheder til en billigere pris.

Betaling

I forhold til betaling kan du vælge enten at betale online med det samme på Hotelopia, eller du kan vælge at betale, når du ankommer på dit hotel. Ønsker du at betale online, er Hotelopia certificerede gennem Thawte y Worldpay. Du kan derfor trygt betale online, da vi sikre at dine oplysninger og betalinger behandles sikkert og fortroligt.

Du kan online betale med følgende kort:

  • Visa

  • Visa Electron

  • Master Card

  • Diners Club Card

Fortrydelsesret

Du kan altid afbestille din reservation på Hotelopias webside. Det er ikke tilladt at afbestille en reservation direkte på hotellet. Du bør derfor til enhver tid afbestille din reservation gennem Hotelopia.

Kundeservice

Du kan læse ofte stillede spørgsmål på Hotelopias hjemmeside, hvor du nemt kan finde svar på spørgsmål om produkter og hjemmesiden.

Mandag-fredag kan Hotelopia kontaktes på telefonnummer: 70899911 fra kl. 09:00 til 20:00, hvor de taler engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk og portugisisk. Om lørdag kan de kontaktes mellem 09:00-14:00, hvor de taler engelsk og spansk.

Hvis du ringer fra udlandet kan de kontaktes på: (+34) 971 178 879.

Starter om