1 (20%)
8 votes
Store RSS

Hotels.com rabatkode 2019

Hotels.com er en af verdens førende websites når du skal finde overnatninger til overkommelige priser. Virksomheden har 85 websites på 34 sprog, og har over 145.000 hoteller i cirka 19.000 områder som omfatter hoteller og B&B, nogle ejerlejligheder og andre former for kommerciel logi. Der er derfor noget for en hver smag, og helt sikkert også noget for dig.
På e-rabatkoder.dk finder du de nyeste Hotels.com rabatkoder samt Hotels.com tilbud, der kan give rigtig lækre besparelser på din næste rejse.

http://da.hotels.com/hotel-tilbud/

Aktive Hotels.com rabatkoder og tilbud

Ny Hotels.com rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Hotels.com rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Hotels.com´s tilbudsside her:

Direkte link til Hotels.com's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Hotels.com rabatkoder 2019

Fra enkeltværelse til hotelmagnet

Hotels.com blev etableret i 1991 af David Litman og Robert Deiner under navnet Hotel Reservations Network (HRN). Businessmodellen gik ud på at få rejsende i USA til at bestille hotelværelse et stykke tid i forvejen for deres rejse, i stedet for normalen dengang, hvor man bare dukkede op på dagen. De to grundlæggere belønnede kunder med rabatter for tidlig reservation, og fik kommission fra hotellerne, når værelser blev bestilt.

I dag hedder virksomheden så Hotels.com, og er en del af Expedia Inc. Hovedkontoret ligger i Dallas, Texas og virksomheden har mere end 70 websites fordelt på 31 forskellige sprog.

Hotels.com fik sit rigtige navn i 2002, og forretningen begyndte herefter rigtig at tage fart. Kunder kan i dag bestille overnatninger både online eller ved at ringe til en af de flersprogede callcentre. Opkald er gratis, afhængigt af land for booking. Her på siden kan du finde Hotels.com rabatkoder, som kan gøre dit ophold endnu billigere.

I 2011 lancerede Hotels.com en iPad applikation samt opdatering på mobile platforme, så det nu er blevet endnu nemmere at søge efter lækre billige hoteller.

Loyalty Program

Hotels.com har et loyalitetsprogram, som giver kunderne mulighed for at opnå rabatter på langt de fleste hoteller uanset hotelkæde eller type. Programmet hedder ”Welcome Rewards” og går ud på at for hver 10. nat man som kunde overnatter på et kvalificeret hotel booket gennem Hotels.com, gives der en bonusovernatning på et godkendt hotel, der kan benyttes ved en fremtidig reservation. Det hele bliver beregnet ud fra det gennemsnitlige beløb, der bliver betalt for de reserverede hoteller. Dog skal der stadig beregnes skatter og afgifter. Programmet blev først lanceret i USA, Canada og en stor del af Latinamerika i 2008, men er senere blevet udvidet til mere end 40 lande over hele verden.

Tilmeldingen er gratis og nemt at oprette. Der er masser af fordele ved en konto hos Hotels.com. Processen med at reservere bliver langt hurtigere og nemmere, der optjenes bonusovernatninger, rejseplaner og kvitteringer gemmes og disse kan nemt udskrives, og man har mulighed for at markere favoritdestinationer og – hoteller, så de altid kan findes igen. Med en konto får du selvfølgelig også særtilbud tilsendt før alle andre.

Hotel Price Index

Hotels.com udgiver to gange om året en gennemgang af prisudviklingen for internationale hotelværelser kaldet Hotel Price Index. Den baserer sig på bookinger foretaget gennem Hotels.com. Oplysningerne omfatter markante prisændringer og sammenligninger mellem destinationer, hotel typer og anden pris-relateret analyse for de foregående 6 måneder. The Hotel Price Index udkommer både digitalt og på tryk, og henvender sig til journalister, medier og hotelejere som en del af virksomhedens public relations aktivitet.

Hotels.com værdikoder

Søger du et billigt hotelværelse eller en afbestillingsrejse? Måske nogle billige flybilletter eller hoteller i København? Så er Hotels.com helt sikkert det rigtige sted. Der er tusindvis af valgmuligheder og gode og veldokumenterede anbefalinger af hoteller og steder.

Virksomheden samarbejder med både små selvejede hoteller og de helt store hotelkæder. De har valgt at gøre det nemt for kunderne at få et overblik over priser og faciliteter på hotellerne, og det er så dejligt når man sidder på den anden side af skærmen og skal vælge hvilken pude man gerne vil lægge hovedet på for natten.

Her på e-rabatkoder sørger vi altid for at have de sidste nye hotels.com rabatkoder og hotels.com tilbud klar til dig, så du altid kan sikre dig de billige rejser, og få lidt mere luksus ud af ferien. Vil du være ekstra opdateret, så tilmeld dig e-rabatkoders nyhedsbrev og værd først til at modtage de nyeste rabatkoder.

Betalingsmuligheder

De fleste reservationer gennem Hotels.com skal forudbetales, og bliver derfor opkrævet på reservationstidspunktet. Du kan betale med online med følgende kort:

  • Visa
  • MasterCard
  • Discover kreditkort
  • American Express
  • Visa Electron
  • Netbank
  • Diners Club
  • Paypal

Nogen hoteller er så søde at tilbyde dig første at betale for hotelværelset ved ankomst, eller at der kun indbetales et depositum for værelset. Du skal altid opgive dine kreditoplysninger for at stille garanti for din reservation, men pengene vil altså først blive opkrævet på hotellet enten ved ind- eller udtjekning.

Prisgaranti

Hotels.com garantere at deres priser er de laveste du kan finde. Hvis du derimod skulle støde på et endnu billigere tilbud, for samme periode, sted, værelsestype og afbestillingspolitik, så klik ind på Prisgaranti på hjemmesiden, og følg guiden. Så får du dit ophold til samme pris, som du har fundet.  

Afbestilling

På Hotels.com er der ikke nogen decideret afbestillingspolitik, da virksomheden egentlig udelukkende fungerer som mellemled for gæst og hotel. Du skal derfor kigge på det enkelte hotels afbestillingspolitik. De er noteret under ”Hotelbeskrivelse”, samt i den bekræftelsesmail du modtager i forbindelse med reservation. Der er selvfølgelig en afbestillingsfrist for hvert hotel, som du selvfølgelig som kunde, skal være opmærksom på, så du undgår de kedelige gebyrer. De plejer derudover at være flinke på Hotels.com til at markere tydeligt, hvis der ikke er nogen refundering af hotel, således at man ikke kommer til at overse noget.

Hvis du mod forventning skal afbestille din reservation, gøres dette via Hotels.com, ved at logge ind på din konto, og gå ind under ”Reservationer” og klikke på ”Afbestil reservation”. Refunderingen sker til samme konto, som blev brugt under betaling.

Kundeservice

Du kan både kontakte Hotels.com på telefon 80 34 76 48 (Dette nummer er gratis fra fastnet) eller på telefon 38 48 77 84 (mobil). Dette kan gøres mandag – fredag kl. 08.00 – 22.00 og lørdag – søndag kl. 09.00 – 22.00.

Derudover kan du selvfølgelig altid sende en e-mail via formularen på hjemmesiden.

Hotels.com har en meget veludbygget ”Ofte stillede spørgsmål”, hvor du kan søge efter forskellige emner, og få svar på langt de fleste af dine spørgsmål.

Hotels.com på Facebook

Du kan altså gå ind på Hotels.com’s Facebookside, hvor du kan læse om alt fra eksklusive hoteltilbud til konkurrencer og inspiration til din næste rejse. De opfordrer til at man også deler sine egne oplevelser og anbefalinger. Det kan herefter være nemmere at beslutte hvordan du skal bruge din Hotels.com rabatkode.

Kundeservice er ligeledes aktive på Facebook mandag til fredag fra kl. 9 – 17, hvor du kan få hjælp til problemer og få svar på dine spørgsmål.

Starter om