Hotels.com Rabatkoder & Tilbud

Hotels.com er en af verdens førende websites når du skal finde overnatninger til overkommelige priser. Virksomheden har 85 websites på 34 sprog, og har over 145.000 hoteller i cirka 19.000 områder som omfatter hoteller og B&B, nogle ejerlejligheder og andre former for kommerciel logi. Der er derfor noget for en hver smag, og helt sikkert også noget for dig. På e-rabatkoder.dk finder du de nyeste Hotels.com rabatkoder samt Hotels.com tilbud, der kan give rigtig lækre besparelser på din næste rejse.

50%

Spar op til

Op til 50% Hotels.com rabat

Hotels.com holder lige nu januar-udsalg hvor du kan spare op til 50% på specielt udvalgte rejser. Så hvis du trænger til en pause fra kulde og slud, er det lige nu du kan gøre et kup! Find de specielt udvalgte[...]
FÅ RABAT

Om Hotels.com

Hotels.com

 

Hotels.com rabatkoder 2019

Fra enkeltværelse til hotelmagnet

Hotels.com blev etableret i 1991 af David Litman og Robert Deiner under navnet Hotel Reservations Network (HRN). Businessmodellen gik ud på at få rejsende i USA til at bestille hotelværelse et stykke tid i forvejen for deres rejse, i stedet for normalen dengang, hvor man bare dukkede op på dagen. De to grundlæggere belønnede kunder med rabatter for tidlig reservation, og fik kommission fra hotellerne, når værelser blev bestilt.

I dag hedder virksomheden så Hotels.com, og er en del af Expedia Inc. Hovedkontoret ligger i Dallas, Texas og virksomheden har mere end 70 websites fordelt på 31 forskellige sprog.

Hotels.com fik sit rigtige navn i 2002, og forretningen begyndte herefter rigtig at tage fart. Kunder kan i dag bestille overnatninger både online eller ved at ringe til en af de flersprogede callcentre. Opkald er gratis, afhængigt af land for booking. Her på siden kan du finde Hotels.com rabatkoder, som kan gøre dit ophold endnu billigere.

I 2011 lancerede Hotels.com en iPad applikation samt opdatering på mobile platforme, så det nu er blevet endnu nemmere at søge efter lækre billige hoteller.

Loyalty Program

Hotels.com har et loyalitetsprogram, som giver kunderne mulighed for at opnå rabatter på langt de fleste hoteller uanset hotelkæde eller type. Programmet hedder ”Welcome Rewards” og går ud på at for hver 10. nat man som kunde overnatter på et kvalificeret hotel booket gennem Hotels.com, gives der en bonusovernatning på et godkendt hotel, der kan benyttes ved en fremtidig reservation. Det hele bliver beregnet ud fra det gennemsnitlige beløb, der bliver betalt for de reserverede hoteller. Dog skal der stadig beregnes skatter og afgifter. Programmet blev først lanceret i USA, Canada og en stor del af Latinamerika i 2008, men er senere blevet udvidet til mere end 40 lande over hele verden.

Tilmeldingen er gratis og nemt at oprette. Der er masser af fordele ved en konto hos Hotels.com. Processen med at reservere bliver langt hurtigere og nemmere, der optjenes bonusovernatninger, rejseplaner og kvitteringer gemmes og disse kan nemt udskrives, og man har mulighed for at markere favoritdestinationer og – hoteller, så de altid kan findes igen. Med en konto får du selvfølgelig også særtilbud tilsendt før alle andre.

Hotel Price Index

Hotels.com udgiver to gange om året en gennemgang af prisudviklingen for internationale hotelværelser kaldet Hotel Price Index. Den baserer sig på bookinger foretaget gennem Hotels.com. Oplysningerne omfatter markante prisændringer og sammenligninger mellem destinationer, hotel typer og anden pris-relateret analyse for de foregående 6 måneder. The Hotel Price Index udkommer både digitalt og på tryk, og henvender sig til journalister, medier og hotelejere som en del af virksomhedens public relations aktivitet.

Hotels.com værdikoder

Søger du et billigt hotelværelse eller en afbestillingsrejse? Måske nogle billige flybilletter eller hoteller i København? Så er Hotels.com helt sikkert det rigtige sted. Der er tusindvis af valgmuligheder og gode og veldokumenterede anbefalinger af hoteller og steder.

Virksomheden samarbejder med både små selvejede hoteller og de helt store hotelkæder. De har valgt at gøre det nemt for kunderne at få et overblik over priser og faciliteter på hotellerne, og det er så dejligt når man sidder på den anden side af skærmen og skal vælge hvilken pude man gerne vil lægge hovedet på for natten.

Her på e-rabatkoder sørger vi altid for at have de sidste nye hotels.com rabatkoder og hotels.com tilbud klar til dig, så du altid kan sikre dig de billige rejser, og få lidt mere luksus ud af ferien. Vil du være ekstra opdateret, så tilmeld dig e-rabatkoders nyhedsbrev og værd først til at modtage de nyeste rabatkoder.

Betalingsmuligheder

De fleste reservationer gennem Hotels.com skal forudbetales, og bliver derfor opkrævet på reservationstidspunktet. Du kan betale med online med følgende kort:

  • Visa
  • MasterCard
  • Discover kreditkort
  • American Express
  • Visa Electron
  • Netbank
  • Diners Club
  • Paypal

Nogen hoteller er så søde at tilbyde dig første at betale for hotelværelset ved ankomst, eller at der kun indbetales et depositum for værelset. Du skal altid opgive dine kreditoplysninger for at stille garanti for din reservation, men pengene vil altså først blive opkrævet på hotellet enten ved ind- eller udtjekning.

Prisgaranti

Hotels.com garantere at deres priser er de laveste du kan finde. Hvis du derimod skulle støde på et endnu billigere tilbud, for samme periode, sted, værelsestype og afbestillingspolitik, så klik ind på Prisgaranti på hjemmesiden, og følg guiden. Så får du dit ophold til samme pris, som du har fundet.

Afbestilling

På Hotels.com er der ikke nogen decideret afbestillingspolitik, da virksomheden egentlig udelukkende fungerer som mellemled for gæst og hotel. Du skal derfor kigge på det enkelte hotels afbestillingspolitik. De er noteret under ”Hotelbeskrivelse”, samt i den bekræftelsesmail du modtager i forbindelse med reservation. Der er selvfølgelig en afbestillingsfrist for hvert hotel, som du selvfølgelig som kunde, skal være opmærksom på, så du undgår de kedelige gebyrer. De plejer derudover at være flinke på Hotels.com til at markere tydeligt, hvis der ikke er nogen refundering af hotel, således at man ikke kommer til at overse noget.

Hvis du mod forventning skal afbestille din reservation, gøres dette via Hotels.com, ved at logge ind på din konto, og gå ind under ”Reservationer” og klikke på ”Afbestil reservation”. Refunderingen sker til samme konto, som blev brugt under betaling.

Kundeservice

Du kan både kontakte Hotels.com på telefon 80 34 76 48 (Dette nummer er gratis fra fastnet) eller på telefon 38 48 77 84 (mobil). Dette kan gøres mandag – fredag kl. 08.00 – 22.00 og lørdag – søndag kl. 09.00 – 22.00.

Derudover kan du selvfølgelig altid sende en e-mail via formularen på hjemmesiden.

Hotels.com har en meget veludbygget ”Ofte stillede spørgsmål”, hvor du kan søge efter forskellige emner, og få svar på langt de fleste af dine spørgsmål.

Hotels.com på Facebook

Du kan altså gå ind på Hotels.com’s Facebookside, hvor du kan læse om alt fra eksklusive hoteltilbud til konkurrencer og inspiration til din næste rejse. De opfordrer til at man også deler sine egne oplevelser og anbefalinger. Det kan herefter være nemmere at beslutte hvordan du skal bruge din Hotels.com rabatkode.

Kundeservice er ligeledes aktive på Facebook mandag til fredag fra kl. 9 – 17, hvor du kan få hjælp til problemer og få svar på dine spørgsmål.

Udløbne rabatkoder

8%

Rabatkode

8% rabat med denne Hotels.com rabatkode

Hotels.com giver lige nu ekstra rabat på din næste booking. Lige nu kan du få yderligere 8% rabat med denne Hotels.com rabatkode!
VIS RABATKODE

50%

Spar op til

op til 50% Hotels.com rabat – KUN i 72 timer!

De næste 72 timer har Hotels.com et lyn-udsalg, og vi har skaffet adgang dertil. Hvor du kan spare helt op til 50% Hvis du køber og booker NU! Du kan rejse helt indtil midt April, så slå til nu!
FÅ RABAT

50%

Spar op til

op til 5o% Hotels.com rabat – Kun 48 timer!

De næste 48 timer har Hotels.com et hurtigt udsalg, og vi har skaffet adgang dertil. Hvor du kan spare helt op til 50% Hvis du køber og booker NU! Du kan rejse helt indtil slutningen af marts, så slå til[...]
FÅ RABAT

40%

Spar op til

op til 40% Hotels.com rabat

I denne måned og KUN denne måned har du via knappen herunder adgang til op imod 40% rabat på Hotels.com! Skynd dig og slå til nu! Rejsen skal bookes i denne måned, men du kan rejse helt frem til 29.[...]
FÅ RABAT
Exclusive

10%

Rabatkode

10%

Rabatkode

10% Hotels.com Rabatkode

Dette må være årets efterårs tilbud: 10 % rabat til Hotels.com med denne rabatkode! Book imellem 2. oktober - 15. oktober 2017  -& bo imellem 2. oktober -30. oktober 2017, samtidig med at du sparer 10% !!   Hotels.com er[...]
VIS RABATKODE

10%

Rabatkode

10% Hotels.com Rabatkode

Hotels.com holder lige nu et kæmpe udsalg og der er store besparelser på sol og storbyferier! psst.. Med denne rabatkode sparer du yderligere 10% ! Hotels.com er førende udbyder af hotelværelser på verdensplan og tilbyder reservationstjenester gennem sit eget netværk[...]
VIS RABATKODE

10%

Spar

Hotels.com – Spar 10%

Med denne eksklusive rabatkode får du 10% rabat på dine bookinger hos Hotels.com. Tag på en skøn weekend getaway eller en lækker sommerferie for hele familien syd på og nyd de solrige strande. Tilbuddet gælder for bookinger foretaget fra d.[...]
VIS RABATKODE

35%

Spar op til

Hotels.com – Spar op til 35%

Hotels.com er gået i sommermode og du kan derfor sparer HELT op til 35% rabat på din sommerferiebooking, hvis du booker allerede nu! Drømmer du om at opleve fx overdådige Dubai, Den Republikanske Republik eller smukke Seychellerne, så skynd dig[...]
FÅ RABAT

40

Spar op til

Hotels.com – Spar op til 40 %

Hotels.com holder stort forårsudsalg, hvor du kan sparer op til 40 % på rejser og getaways! Hvad enten dit næste rejseeventyr går til Paris, London, Barcelona eller Dublin, har Hotels.com netop drømmerejsen for dig og din familie!
FÅ RABAT

10%

Spar

Hotels.com – spar 10% rabatkode

Er du også træt af dette kedelige vintervejr? Det er der råd for - Hos hotels.com kan du lige nu få 10% rabat på din næste rejse eller getaway med denne eksklusive rabatkoder. Om du er til strandferie eller storbys[...]
VIS RABATKODE

50%

Spar op til

Hotels.com – spar op til 50%

Der er rejsefeber hos Hotels.com! Med dette 48 timers tilbud kan du sparer op til 50 % på din næste ferie eller getaway. Derudover får du ekstra 11% rabat med denne eksklusive rabatkode: EML1113. Rabatkoden gælder ved reservationer foretaget senest d.[...]
FÅ RABAT

30%

Spar op til

Hotels.com – Spar op til 30% på sommerrejser

Hotels.com giver dig lige nu op til 30% rabat på sommerrejser. Find fantastiske tilbud på destinationer til hele europa og resten af verden.
FÅ RABAT

40%

Spar op til

Hotels – Spar op til 40% på vinterudsalg

Hotels.com giver dig lige nu 40% rabat på vinter udsalg! Find fantastiske priser på destinationer som Paris, London, Rom, Berlin, Barcelona, Madrid, Dublin, Stockholm, Oslo, Tenerife og mange flere.
FÅ RABAT

60%

Spar op til

Hotels – Spar op til 60%

Hotels.com giver dig lige nu 60% rabat på din næste bestilling. Bestil mellem d.25 og 28 November og spar 25% på dit næste hotel ophold på fantastiske destinationer i verden.
FÅ RABAT

60%

Spar op til

Hotels – Spar op til 60%

Hotels.com giver dig lige nu 60% rabat på din næste bestilling. Bestil mellem d.25 og 28 November og spar 25% på dit næste hotel ophold på fantastiske destinationer i verden.
FÅ RABAT

60%

Spar op til

Hotels – Spar op til 60%

Hotels.com giver dig lige nu 60% rabat på din næste bestilling. Bestil mellem d.25 og 28 November og spar 25% på dit næste hotel ophold på fantastiske destinationer i verden.
FÅ RABAT

50%

Spar op til

Hotels – Spar op til 50%

Hotels.com holder lige nu 72 timers udsalg hvor du kan spare op til 50% rabat på din næste bestilling af hoteller til din rejse.
FÅ RABAT

40%

Spar op til

Hotels – Winter Sale Spar op til 40%

Spar lige nu 40% på Hotels.com vinter udsalg. Find altid et godt tilbud på fantastiske destinationer hos Hotels.com
FÅ RABAT

40%

Spar op til

Hotels – Winter Sale Spar op til 40%

Spar lige nu 40% på Hotels.com vinter udsalg. Find altid et godt tilbud på fantastiske destinationer hos Hotels.com
FÅ RABAT

10%

Rabatkode

Hotels – Spar 10% med denne rabatkode

Med rabatkoden AFSASE1016 kan du med Hotels spare hele 10% på hotelophold helt frem til den 22. januar 2017. Alt du skal gøre er at vælge destination og booke senest den 30. oktober 2016. God tur!
VIS RABATKODE

40%

Spar

Hotels – Spar 40% i efterårsudsalget

Hotels holder efterårsudsalg, og du kan lige nu spare helt op til 40% frem til den 31. oktober på rejser foretaget frem til den 4. december 2016. Skynd dig ind og få lidt mere for pengene, når du booker hoteller.
FÅ RABAT

10%

Rabatkode

Hotels – Spar 10% fra d. 26 september!

Hotels.com giver dig 10% rabat med denne rabatkode! Bestil dit hotel ophold inden d.2 oktober og find fantastiske priser til destinationer rundt omkring i verden. Rejs i mellem d.26 september til d.31 december.
VIS RABATKODE

10%

Rabatkode

Hotels – Spar 10% fra d. 26 september!

Hotels.com giver dig 10% rabat med denne rabatkode! Bestil dit hotel ophold inden d.2 oktober og find fantastiske priser til destinationer rundt omkring i verden. Rejs i mellem d.26 september til d.31 december.
VIS RABATKODE

40%

Spar

Hotels – Spar op til 40%

Book din rejse senest den 26. september og rejs helt indtil den 6. november - så kan du spare helt op til 40% med Hotels på din efterårstur. Der er fantastiske tilbud i hele verden, så det gælder bare om[...]
FÅ RABAT

10%

Rabatkode

Hotels: Spar 10% med denne rabatkode!

Tag et smut til Rom og oplev skønne Italien. Bestil i dag og få lige nu 10% rabat hos hotels.com med denne rabatkode.
FÅ RABAT

10%

Rabatkode

Hotels – Spar 10% med denne rabatkode

Spar 10% når du skal finde hotel hos Hotels.com med denne eksklusive rabatkode: NORDICS10. Koden gælder t.o.m 17.07.16.
VIS RABATKODE
Exclusive

10%

Rabatkode

Hotel – Spar 10%

Bestil hotel i dag og spar 10% med denne hotels rabatkode. Skynd dig inden den 5 Juni.
VIS RABATKODE

40+10%

Rabatkode

Hotels – Spar 40%+10% med denne rabatkode!

VIS RABATKODE

10%

Rabatkode

Hotels – Spar 40%+10% med denne rabatkode!

VIS RABATKODE

40%

Forårsudsalg

Hotels: 40% rabat forårsudsalg

Med Hotels.com udvalg af tilbud på lokale destinationer behøver du ikke at rejse langt for at få en fantastisk forlænget weekend.
FÅ RABAT

35%

Rabatkode

Hotels: Spar 25% + 10% til Madrid

Book lige nu din rejse til Madrid med 25% rabat + 10% ekstra rabat. Spar en masse penge med en rejse hos Hotels.com med denne rabatkode til Madrid. Skynd dig, gælder kun indtil midnat d.31 marts 2016
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.