Spar 25% på udvalgte varer fra Hunkemöller
5 (100%)
15 votes
Store RSS

Hunkemöller rabatkode 2019

Hunkemöller en butik og webshop, som har specialiseret sig i at udbyde lækkert og veludseende lingeri til kvinder i alle aldre og størrelser. Deres lingeri er velsiddende, og har en behagelig pasform som gør, at man føler sig ekstra sexet og veltilpas. Hvorfor ikke bruge en Hunkemøller rabatkode næste gang du shopper, så er der plads til mange flere vare i kurven. E-rabatkoder har altid det nyeste og lækreste Hunkemöller rabatkoder og Hunkemöller tilbud, som du frit kan benytte dig af.

http://www.hunkemøller.dk

Aktive Hunkemöller rabatkoder og tilbud

Spar 25% på udvalgte varer fra Hunkemöller

Kan du bare ikke få nok af lækre kvalitetsvarer fra Hunkemöller? Så kan du lige nu gøre en rigtig god handel og spare hele 25% på udvalgte varer!... more ››

Category:

Tags:

Hunkemöller rabatkoder 2019

Lækkert lingeri online

Hunkemöller startede op i 1979 i Holland, og har siden spredt sig til hele 16 lande, hvor deres lingeri bliver solgt i massevis i deres butikker. Sidenhen er de også gået online for at gøre det lettere for deres kunder at købe lingeri.

Hunkemöller vokser konstant i forhold til sortiment og butikker, hvorfor du også med sikkerhed kan finde noget lingeri, som passer lige ind i din stil og garderobe. Virksomheden bestræber sig på at være de bedste inden for produktinnovation og produktudvikling. Det betyder, at kollektioner følger de nyeste trends inden for lingeri, og at pasform og kvalitet er helt i top.

Netop kvalitet er et af nøgleordene for Hunkemöller, hvilket i november 2013 sikrede dem titlen som den bedste lingeriforhandler i Belgien, Tyskland og Østrig. Samme titel blev tildelt til Hunkemöller i Holland i 2014, hvorfor du kan være sikker på, at de er en virksomhed med et stærkt brand bag sig.

Sortiment

Hunkemöllers sortiment består udelukkende af lingeri rettet mod forskellige lejligheder. De forsøger hele tiden at samle det bedste udvalg af lingeri i højeste kvalitet. Det betyder ligeledes, at du kan finde lingeri til enhver lejlighed; uanset om det er til erotiske- og sportslige lejligheder eller blot til normalt brug.
Du derfor finde alt: Bh’er, bikinier, kåber, nattøj, hofteholdere, shapewear, trusser. Under hver fane findes adskillige underkategorier, hvor du kan shoppe alt det, du har lyst og brug for.

Er du vild med lækkert undertøj, kan du fx benytte dig af deres mængdetilbud med 7 trusser for 250 DKK. Så er du sikker på, at kunne føle dig veltilpas hele ugen ud.

Hunkemöller rabatkode

Skal hele undertøjsskuffen skiftes ud med lækkert lingeri, kan du på e-rabatkoder.dk altid finde de bedste rabatkoder til Hunkemöller. Så bliver der plads til både hverdags-bh’en og det frække lingeri til særlige lejligheder. E-rabatkoder tilbyder dig de mest unikke Hunkemöller rabatkoder, så du altid kan slippe fantasien løs og forelsker dig i hele butikkens sortiment. For ikke at gå glip af en Hunkemöller rabatkode, bør du besøge e-rabatkoder.dk tit. For at sikre dig de bedste tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og synes godt om e-rabatkoders Faccebookside – dermed får du de bedste tilbud!

Betalingsformer

Du kan benytte forskellige betalingsmetoder hos Hunkemöller: kreditkort (MasterCard, Visa og Maestro), Dankort og Paypal. Mulighederne er derfor mange, og du behøver dermed ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan betale eller ej.

Levering

Ved køb af varer hos Hunkemöller får du naturligvis hurtig levering med Post Danmark. Den maksimale leveringstid er på 5 hverdage, hvorfor du er sikret at få din vare i tide. Fragtomkostningerne er kun 39,90 kroner pr. ordre. Ved køb for mere end 600 kr., gives der gratis fragt.

Retur og fortrydelsesret

Hos Hunkemöller kan du naturligvis returnere en vare, hvis ikke den lever op til det forventede. Det skal ske inden for 14 dage og er selvfølgelig gratis. Når du returnerer en vare, er det vigtigt at du placerer varen i en pakke sammen med returseddelen. Dernæst skal du klistre returmærket på emballagen over addressemærket. Du vil modtage en bekræftelsesmail, når pakken er modtaget hos Hunkemöller. Vær opmærksom på, at det kan det kan tage op til 10 dage, inden pakken er modtaget. Tilbagebetalingen til dit anvendte kort vil ske hurtigst muligt, og er typisk inden for 2 dage, efter du har modtaget bekræftelsesmailen.

Kundeservice

Sker der det uheldige, at du ikke modtager din vare, bedes du kontakte kundeservice, så der kan findes en løsning. Kundeservice er åben mandag-fredag kl. 09.00-17.00, og kan fanges på tlf.: 80 25 12 86.

Starter om