50% rabat : Lace
4.52 (90.32%)
42 votes
Store RSS

Lace rabatkode 2019

LACE er en online lingeri webshop med tilhørende fysiske butikker i Aarhus og Flensborg, som er specialister i BH’er til kvinder med store barme. Hos LACE finder du alt indenfor kategorierne lingeri, badetøj, BH-sæt, corsages og body, sport, trusser og strings, nattøj, shapewear, tøj og tilbehør. Med et hav af variationer og de mest kendte designer-mærker, går du ikke galt i byen hos LACE. Brug en Lace rabatkode her fra e-rabatkoder, for at spare penge på dit næste køb.

http://www.lace.dk

Aktive Lace rabatkoder og tilbud

50% rabat : Lace

Lace holder udsalg og du får lige nu op til 50% rabat på masser af fede brands til kvinder med store bryster. OBS! Gælder kun udvalgte produkter!... more ››

http://www.lace.dk

Lace rabatkoder 2019

Fra kærlighedsroman til LACE lingeri butik

I 1987 grundlagde Inge Laursen lingeributikken LACE i Veri Center i Risskov med hjælp fra hendes datter Charlotte Maj på deltid, som samtidig læste på handelshøjskolen. Det var også datteren Charlotte, som fandt frem til navnet LACE med inspiration fra en amerikansk serie og roman af Shirley Conrad.

I 1995 købte de Århus’ ældste lingeributik og her startede udvidelsen for alvor. LACE udgav for første gang deres eget produktkatalog i 1997, som derved blev en årlig tradition. LACE blev også fast inventar i dansk TV i løbet af årene på grund af den rivende udvikling i virksomheden, som bl.a. resulterede i egen internetbutik med online Dankort-betaling og en butik i Flensborg. Interessen fra bl.a. Frankrig og Holland gjorde samtidig, at LACE udvidede internationalt som en global succes, og den dag i dag har omkring 75 % af deres kunder uden for Danmark, hvor deres nichekoncept rettet mod storbarmede kvinder har vist vejen for LACE internationalt.

Sortiment

LACE er specialiserede i D til J skåle og med et kæmpe sortiment dertil. Mærkerne er nøje udvalgt efter højt satte kriterier og der er meget mere end bare BH’er. Nogle af kategorierne du finder på hjemmesiden er:

Badetøj: Under badetøj finder du et kæmpe udvalg af bl.a. badedragter, bikini BH’er, bikini trusser, tankini toppe, bikini tanga trusser, trusse shorts, halternecks og meget mere.

BH-sæt: Under BH-sæt finder du bl.a. et stort udvalg af BH’er som er uforet, stropløse, push-up eller amme- samt sports BH’er.

Trusser og strings: Under trusser og strings finder du et stort sortiment af Tai trusser, G-strenge, høje trusser, shorts eller hipsters.

Nattøj: Under nattøj finder du bl.a. et selektivt udvalg af seduction eller babydoll.

Tilbehør: Under tilbehør finder du strømpeholder, skjorter, polo shirts og en masse andet.

LACE tilbud sektion har et stort udvalg af forskellige mærker og rabatter, som kan ses ved at klikke ind på hjemmesiden. Deres udvalg af mærker er enormt og her er en lille forsmag på dem, resten kan ses på hjemmesiden:

  • Aubade, Chantelle og Marie Jo
  • PrimaDonna BH og PrimaDonna Swim
  • Simone Perele
  • Triumph
  • Wonderbra

Så skal du finde en Prima Donna BH, Triumph eller andet, og søger et stort sortiment, så er LACE et besøg værd! Brug e-rabatkoders unikke LACE rabatkoder eller se vores LACE tilbud og spar penge.

LACE værdikode

Hos e-rabatkoder bestræber vi os på, altid at have de bedste tilbud til jer. Derfor tilbyder vi jer også de bedste rabatkoder fra LACE, så I kan få lidt mere lingeri for pengene. For at fange de bedste tilbud, anbefaler vi, at I regelmæssigt tjekker e-rabatkoder ud, men I kan også like vores Facebook side og tilmelde jer vores nyhedsbrev, og på den måde holde jer opdateret på den sidste nye LACE rabatkode.

Levering

LACE har gratis og hurtig levering i Danmark indenfor 2-3 hverdage og med en minimumsordre på 250 kr. Udover Danmark, så leverer de også til Sverige indenfor 4-5 hverdage og med ekstra fragtomkostning.

Retur og fortrydelsesret

Hos LACE har du 14 dages fortrydelsesret som følge af forbrugerbeskyttelseslovgivningen. De 14 dage tæller fra den dag du modtager din ordre. Når du returnere din ordre, skal du huske at sende en returseddel med. Så snart LACE har modtaget pakken, vil du få en bekræftende mail på, at pakken er modtaget og pengene retur indenfor 7 hverdage.

Kundeservice

LACE bestræber sig på, at tilbyde den bedst mulige kundeservice. De har deres yderst kompetente servicemindede medarbejdere klar til at hjælpe dig via e-mail på [email protected] og service telefonen 70 21 10 84, hvor du kan træffe dem på alle hverdage mellem 10-16.

Starter om