LensOn Rabatkoder & Tilbud

Med vores Lenson rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, nem og hurtig levering og meget mere, når du handler hos Lenson. Hos Lenson finder du markedets smidigste og prismæssigt bedste køb af kontaktlinser. Lensons sortiment består af kontakt linser i en høj kvalitet, briller og solbriller i mange forskellige og attraktive modeller. Her finder du kendte mærker som Ray-Ban, London Retro, Dolce & Gabbana og mange flere. Gå aldrig mere glip af en Lenson rabatkode, tilmeld dig vores facebook side og nyhedsbrev, så er du altid opdateret.

20%

Spar

20% rabat – LensOn Rabatkode

Få 20% rabat+ fri fragt på ALLE solbriller hos LensOn med denne rabatkode!
VIS RABATKODE

40%

Spar op til

op til 40% Lenson rabat på linser

Hos Lenson kan du lige nu spare helt op imod 40% på linser lige nu, skynd dig og slå til, og spar på en kedelig udgift, samtidig med at du får nogle af markedets bedste linser. Se tilbuddet her:  
FÅ RABAT

Om LensOn

LensOn

 

Lenson rabatkoder 2019

Kontaktlinser i en fart

Lenson blev grundlagt for omkring 10 år siden i år 2004 med en mission om at tilbyde de bedste produkter og priser på markedet for folk med svagere syn, der er afhængig af kontaktlinser, briller og solbriller med styrke.

Lenson har forretningsaftaler med store anerkendte kontaktlinseproducenter såsom, Cooper Vision, Ciba Vision, Bausch&Lomb, Alcon og Johnson&Johnson. Derudover består LensOn’s personale af kvalificerede medarbejdere, der har uddannelse og erfaring indenfor optikerområdet og dermed altid er klar til at give kunderne den bedste vejledning.

Foruden kvalitet og pris fokuserer Lenson på en hurtig og stabil levering, der sikrer at kunden får sit produkt inden for den angivne leveringstid i god stand.

Sortiment

Lenson forhandler foruden kontaktlinser også briller og solbriller med styrke.

Kontaktlinser: I denne kategori finder du flere forskellige typer kontaktlinser og tilbehør. Du kan bl.a. købe ugekontaktlinser, endagslinser, månedslinser, farvede kontakt linser, døgnlinser, torriske linser, progressive linser og multifokale linser. LensOn tilbuddene af tilbehør består bl.a. af saltvandsoplæsning og øjendråber.

Briller: LensOn forhandler både briller til kvinder og mænd i forskellige forme og faconer lige fra, den velkendte ray-ban form til rectangle, butterfly, cat eyes, oval og aviator. Derudover forhandler Lenson en række blandede mærker herunder, Ray-Ban, Oakley, Calvin Klein, Polaroid, Aspire og The Collection. Du kan benytte din Lenson rabatkode og spare lidt ekstra på alle brillerne.

Solbriller: Lenson tilbuddet af solbriller består også af et bredt sortiment med solbriller i en masse forskellige farver, mønstre og forme. Lenson forhandler solbriller fra mærker som, Adidas, Dirty Dog, Versace, D&G, Prada og Vogue Eyewear.

Lenson rabatkode

Mangler du også de helt perfekte solbriller for at være helt klar til sommeren, er du fast forbruger af kontaktlinser eller trænger du til et par nye briller, så kan det helt klart anbefales at du tager et kig forbi Lenson’s hjemmeside, hvor du ikke alene kan forhandle alle ovenstående produkter men samtidig gøre brug af din Lenson rabatkode til alle gode Lenson tilbud bestående af produkter i høj kvalitet.

Betalingsformer

Hos Lenson kan du betale med nedenstående muligheder. Husk også at indtaste din Lenson rabatkode herfra e-rabatkodeportalen, når du handler i deres webshop.

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Eurocard
  • Bankoverførsel
  • Faktura

Levering

Leveringstiden er som udgangspunkt 1-3 for kontaktlinser, 5-10 dage for briller og 3-5 dage for solbriller. Mere præcis information om leveringstiderne kan findes under hvert enkelt produkt.

Leveringsprisen er på 29 kroner uanset mængden af din bestilling og abonnerer du på kontaktlinser er fragten gratis.

Retur og fortrydelsesret

Lenson har en fremragende returneringsservice, der giver dig hele 90 dages fuld returret og gratis returnering af kontaktlinser, såfremt de ikke har været taget i brug eller af andre årsager været åbnet.

Kundeservice

Lenson kan kontaktes på telefon og e-mail, hvor du kan høre nærmere om brugen af din Lenson rabatkode, Lenson tilbuddene og deres handels- og leveringsbetingelser.

Udløbne rabatkoder

Gratis fragt

Gratis forsendelse på solbriller hos LensOn

Skal du på en lækker solferie her i efteråret eller til vinter, men har du ikke nogle solbriller at tage med? Så kan du lige nu få gratis forsendelse af dit nye par solbriller hos LensOn!
FÅ RABAT

48%

Rabat

op til 48% Lenson rabat på Linser

KUN i 48 timer kan du få hele 48% rabat på linser hos Lenson. Skynd dig og slå til nu, det er næsten halv pris!
FÅ RABAT

15%

Rabatkode

15% Lenson rabat på solbriller – Efterårs nyheder

Hos Lenson kan du lige nu spare 15% på Solbriller, hvor bland andet efteråret nyheder er iblandt. Find udvalget og gør brug at dette gode tilbud via knappen herunder!
FÅ RABAT

48%

Spar op til

Op til 48% rabat på linser – KUN 48 timer!

Lenson holder 48 timers udsalg hvor du kan spare op til 48% på Linser. -Skynd dig og slå til NU!
FÅ RABAT

50%

Rabat

50% Lenson rabat – på ALLE Briller

Lenson giver lige nu 50% rabat på ALLE briller, så trænger du til at se 2018 igennem nye stel, så slå til lige nu! Find tilbuddet via knappen herunder:
FÅ RABAT

25%

Rabat

25% Lenson rabat på Goggles

Hos Lenson kan du lige nu spare 15% på Goggles, så er du på vej på skiferie, så er det lige nu, du skal slå til!  Find udvalget og gør brug at dette gode tilbud via knappen herunder!  
FÅ RABAT

15%

Rabatkode

15% LensOn Rabatkode

LensON giver en sidste rabatkode væk i år og denne giver 15% på solbriller og goggles samt FRI fragt! Skynd dig og slå til og find koden på knappen herunder!
VIS RABATKODE

20%

Rabat

20% Lenson rabat på ALT! CYBER MONDAY

CYBER MONDAY Weekend hos Lenson, så du kan få 20% på ALT! Skynd dig at slå til nu, og måske give dig selv en tidlig julegave! - Om Lenson Siden 2004 har Lenson været et af Europas ledende online leverandøre af kontaktlinser. De[...]
FÅ RABAT

20%

Rabatkode

20% på ALT Lenson Black Friday Rabatkode

BLACK FRIDAY Weekend hos Lenson, så du kan få 20% på ALT! Skynd dig at slå til nu, og måske give dig selv en tidlig julegave! - Om Lenson Siden 2004 har Lenson været et af Europas ledende online leverandøre af kontaktlinser. De[...]
FÅ RABAT

48%

Spar op til

Op til 48% Lenson Rabat kun i 48 timer!

Lenson holder nu et vildt tilbud! Men kun i 48 timer! Du kan nemlig få op til 48% rabat, hos Lenson! Rabatten afregnes automatisk - Dvs du skal ikke bruge en kode, blot gå til Lenson via knappen herunder! Lenson[...]
VIS RABATKODE
Exclusive

10%

Rabatkode

10% Lenson Rabatkode (Solbriller og Goggles)

Mød vintersolen med åbne øjne Husk at beskytte dine øjne både om efteråret og vinteren!! Lige nu får du 10 % rabat på solbriller og goggles. Altid bedste pris med vores prisgaranti!
VIS RABATKODE

10%

Rabatkode

10% Lenson rabatkode (Linser og tilbehør)

Få lige nu op til 10% rabat på Linser & tilbehør med denne rabatkode! *Kan ikke kombineres med andre rabatkoder og kampagner Lenson.com tilbyder et bredt sortiment af linser, briller og solbriller til rigtig lave priser. Vi er kendt for vores[...]
VIS RABATKODE

20%

Rabatkode

20% LensOn Rabatkode

20% rabat på kontaktlinser samt tilbehør ! *Kan ikke kombineres med andre rabatkoder og kampagner Lenson.com tilbyder et bredt sortiment af linser, briller og solbriller til rigtig lave priser. Vi er kendt for vores hurtige hjemleverancer.
VIS RABATKODE
Exclusive

40,-

Rabatkode

40 kr Lenson rabatkode

Få lige nu op til 40 kr.  i rabat når du opretter dig som ny kunde! - Og nyd fortsat solbriller, briller og linser med til markedet bedste priser! *Tilbuddet gælder én gang pr. kunde. Tilbuddet kan ikke kombinere med[...]
VIS RABATKODE

40%

Spar

LensOn – Spar 40% på linser

Hos LensOn finder du markedets smidigste priser på kontaktlinser. Her er altid et godt tilbud at finde, så skynd dig ind og brows rundt i det store udvalg af linser. Der er noget til enhver smag.
FÅ RABAT

40%

Spar

LensOn – Spar 40% på linser

Hos LensOn finder du markedets smidigste priser på kontaktlinser. Her er altid et godt tilbud at finde, så skynd dig ind og brows rundt i det store udvalg af linser. Der er noget til enhver smag.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.