op til 40% Lenson rabat på linser
5 (100%)
15 votes
Store RSS

Lenson rabatkode 2019

Lenson er en dansk onlinebaseret virksomhed, der forhandler kontaktlinser af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med en af e-rabatkoder.dk’s Lenson rabatkoder kan du spare endnu flere penge næste gang du handler i Lenson’s webshop.

http://www.lenson.com/dk/

Aktive Lenson rabatkoder og tilbud

op til 40% Lenson rabat på linser

Hos Lenson kan du lige nu spare helt op imod 40% på linser lige nu, skynd dig og slå til, og spar på en kedelig udgift, samtidig med at du får nogle af markedets bedste linser. Se tilbuddet her: &n... more ››

25% rabat på briller hos Lenson

Benyt koden ved dit første brillekøb og få 25% rabat hos Lenson ... more ››

40 kr rabat ved første køb : LensOn

Lige nu får du får du 40 kroner forærende hos LensOn hvis du er ny kunde. Det har altså aldrig været et bedre tidspunkt at skifte kontaktlinse leverandør! ... more ››

Lenson rabatkoder 2019

Kontaktlinser i en fart

Lenson blev grundlagt for omkring 10 år siden i år 2004 med en mission om at tilbyde de bedste produkter og priser på markedet for folk med svagere syn, der er afhængig af kontaktlinser, briller og solbriller med styrke.

Lenson har forretningsaftaler med store anerkendte kontaktlinseproducenter såsom, Cooper Vision, Ciba Vision, Bausch&Lomb, Alcon og Johnson&Johnson. Derudover består LensOn’s personale af kvalificerede medarbejdere, der har uddannelse og erfaring indenfor optikerområdet og dermed altid er klar til at give kunderne den bedste vejledning.

Foruden kvalitet og pris fokuserer Lenson på en hurtig og stabil levering, der sikrer at kunden får sit produkt inden for den angivne leveringstid i god stand.

Sortiment

Lenson forhandler foruden kontaktlinser også briller og solbriller med styrke.

Kontaktlinser: I denne kategori finder du flere forskellige typer kontaktlinser og tilbehør. Du kan bl.a. købe ugekontaktlinser, endagslinser, månedslinser, farvede kontakt linser, døgnlinser, torriske linser, progressive linser og multifokale linser. LensOn tilbuddene af tilbehør består bl.a. af saltvandsoplæsning og øjendråber.

Briller: LensOn forhandler både briller til kvinder og mænd i forskellige forme og faconer lige fra, den velkendte ray-ban form til rectangle, butterfly, cat eyes, oval og aviator. Derudover forhandler Lenson en række blandede mærker herunder, Ray-Ban, Oakley, Calvin Klein, Polaroid, Aspire og The Collection. Du kan benytte din Lenson rabatkode og spare lidt ekstra på alle brillerne.

Solbriller: Lenson tilbuddet af solbriller består også af et bredt sortiment med solbriller i en masse forskellige farver, mønstre og forme. Lenson forhandler solbriller fra mærker som, Adidas, Dirty Dog, Versace, D&G, Prada og Vogue Eyewear.

Lenson rabatkode

Mangler du også de helt perfekte solbriller for at være helt klar til sommeren, er du fast forbruger af kontaktlinser eller trænger du til et par nye briller, så kan det helt klart anbefales at du tager et kig forbi Lenson’s hjemmeside, hvor du ikke alene kan forhandle alle ovenstående produkter men samtidig gøre brug af din Lenson rabatkode til alle gode Lenson tilbud bestående af produkter i høj kvalitet.

Betalingsformer

Hos Lenson kan du betale med nedenstående muligheder. Husk også at indtaste din Lenson rabatkode herfra e-rabatkodeportalen, når du handler i deres webshop.

  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard
  • Eurocard
  • Bankoverførsel
  • Faktura

Levering

Leveringstiden er som udgangspunkt 1-3 for kontaktlinser, 5-10 dage for briller og 3-5 dage for solbriller. Mere præcis information om leveringstiderne kan findes under hvert enkelt produkt.

Leveringsprisen er på 29 kroner uanset mængden af din bestilling og abonnerer du på kontaktlinser er fragten gratis.

Retur og fortrydelsesret

Lenson har en fremragende returneringsservice, der giver dig hele 90 dages fuld returret og gratis returnering af kontaktlinser, såfremt de ikke har været taget i brug eller af andre årsager været åbnet.

Kundeservice

Lenson kan kontaktes på telefon og e-mail, hvor du kan høre nærmere om brugen af din Lenson rabatkode, Lenson tilbuddene og deres handels- og leveringsbetingelser.

Starter om