Store RSS

Lensway rabatkode 2019

Hos Lensway kan du købe både briller og linser. Du kan købe både dagslinser samt et lang række andre type linser. De sælger også et bredt sortiment af solbriller fra de bedste mærker. Hvorfor have besværet med at gå til brillemanden hver gang du mangler noget? Benyt dig af en eksklusiv Lensway rabatkode fra e-rabatkoder og se prisen lidt skarpere. Der er altid fede Lensway tilbud at hente på siden her.

http://www.lensway.dk

Aktive Lensway rabatkoder og tilbud

Ny Lensway rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Lensway rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Lensway´s tilbudsside her:

Direkte link til Lensway's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Lensway rabatkoder 2019

Briller og kontaktlinser til billige priser

Lensway er Europas største onlinebutik for linser og briller. De er ensbetydende med innovate og moderne briller og linser, som også er prisbillige. De har siden 2000 bestræbet sig på at vise at kvalitet ikke skal være ensbetydende med en urimelig høj pris. Lensway bestræber sig derudover på hurtige leverancer og overkommelige prise. De har gået forest i enretfærdig og ærlig markedsudvikling for kontaktlinser og briller.

Sortiment

Lensway har et bredt udvalg af både kontaktlinser, briller, solbriller og linsevæsker. Briller findes i alle former og størrelser både til damer og herrer. Der er mere end 20 mærker at vælge imellem til begge køn, og de fås i størrelserne small til extra large. Brug gerne en Lensway rabatkode for at spare på dit næste køb.

Af solbrille mærke har du mange valgmuligheder og der er mange gode Lensway tilbud. Du kan vælge mellem både AO Eyewear, B.Lang, Boss Orange, Carrera, DKNY, Hugo Boss, Marc Jacobs og mange andre mærker.

De har derudover et bredt udvalg af kontaktlinser. Her kan du både få 1-dagslinser, 14-dages linser, døgnlinser, farvede linser, månedslinser, progressive linser og toriske linser. Hvis du bruger en Lensway rabatkode, så kan du spare penge på dit næste linse køb.

Lensway rabatkode

På e-rabatkoder.dk vil du altid kunne finde Lensway tilbud. Med en Lensway rabatkode kan du spare penge på din brille og solbrille køb, og hvis du ikke vil gå glip af kommende Lensway tilbud, så bør du klikke ind på e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt så kan du tilmelde dig vores email, eller like vores Facebooksiden. Så vil du blive opdateret hver gange der er Lensway tilbud eller en Lensway rabatkode til rådighed.

Betalingsformer

Hos Lensway kan betale efterølgende med en faktura, eller du kan sikkert og hurtigt betale forud med et bankkort eller Visa Dankort. Dette kan gøres helt uden ekstra udgifter. Det er vigtigt for Lensway, at du føler dig tryg, når du handler hos dem. ”Vi er glade, når du er glad!”.

Levering

Lensway har Europas største kontaktlinselager, og hele 95% af alle bestillinger sendes inden for et døgn. De vil typisk være i din postkasse inden for en til to dage. Hvis bestillingen ikke er på lager, så vil det kunne tage op til to uger. Hvis du klikker ind på deres hjemmeside, så kan du følge din bestilling, og se den beregnede leveringsdato. Hvis du vil have flere oplysninger, så kan du kontakte deres prisvindende kundeservice.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du ønsker at returnere en varer, så kan du kontakte deres kundeservice. De vil hjælpe dig med proceduren, og instruere dig i hvordan du kan returnere din varer. Hvis du ønsker at returnere en vare, så kan du printe en portofri returlabel. Denne label kan findes på deres hjemmeside.

Hvis du ikke ønsker varen bytter, men blot ønsker at få pengene tilbage, så ville dette ske så snart Lensway modtager produktet. Ved sådan tilbage betalingen ønsker Lensway, at du altid kontakter kundeservice.

Kundeservice

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeservice, så kan dette gøres på telefon 80 88 27 06 alle hverdagge mellem 12:30 og 16:30.

Starter om