Store RSS

linkkongen.dk rabatkode 2019

Hos Linkkongen.dk kan du købe stærke danske links fra .dk domæner.

Samarbejdet med Shopsaver betyder at du kan få 15% rabat på den første omgang konge-links.

Alle links er inkl. artikler på 200, 400, 500 eller 600 ord, hvor du kan indsætte op til to links i artiklen.

Vi står for det hele og skal blot bruge URL samt søgeord. Linkkongen er en del af Move Marketing Co., Ltd. der siden 2009 har hjulpet danske virksomheder med deres online synlighed ved at sørge for at deres hjemmeside får en god tilgang af stærke og relevante links fra andre danske hjemmesider. Det er også muligt at få links fra andre lande (TLDer) pt. råder Linkkongen over domæner fra Sverige, Norge, Findland, Tyskland og .com (engelsk sproget).

Men hvorfor vælge linkbuilding?

Links er stadig den vigtigste faktor når man taler SEO.

Links er ligesom henvisninger i den virkelig verden og Google bruger dem i deres algoritme til at vurdere, hvor højt en hjemmeside skal rangere i SERP (søgeresultaterne).

Tidligere (læs: 7-8 år siden) var der mange virksomheds-ejere, der havde en hjemmeside som stort set ingen kom ind på. Kun dem der havde fået et visitkort fra ham og tilfældigvis skrev adressen (URLen) ind i browseren. Dengang var det rigeligt at man var i de lokale vejvisere så som De Gule Sider og Krak. Sælgerne på disse medier var ekstremt dygtige til at overtale den almindelige virksomheds-ejer til at satse sine markedsførings kroner (budget) her og IKKE på Google.

Men det ændrede sig heldigvis, for Google står for ikke mindre end 85% af alle søgninger i Danmark og det er derfor en kanal du ikke kan komme uden om.

Der er groft sagt to måder at komme frem (markedsfører) sig på Google.dk

Markedsføring på Google: SEO & AdWords:

Når man vil findes ved at potentielle kunder sidder og søger efter dine produkter eller services på Google så er der groft sagt to metoder til at blive fundet på.

AdWords: AdWords er hvor du betaler pr. klik. Klikprisen afhænger af konkurrencen på søgeordet samt hvor meget det er ”værd”. Så hvis du f.eks sælger high-end biler, så kommer du helt sikkert af med mere pr. klik frem for hvis du sælger blomsterfrø.

Det gode ved AdWords er, at du er i gang med det samme og så snart du har oprettet en konto og tilknyttet dit kreditkort kan du gå i gang med at få vist dine annoncer. Du indtaster selv dine annoncer sammen med de søgeord so du gerne vil findes på og wupti du er nu er at finde i toppen og siden af Google.dk

SEO: SEO er den ”gratis” trafik du kan få fra Googles organiske søgninger. Det betyder, at hvis din hjemmeside ligger godt på Google, så får du trafikken fra de normale søgeresultater – det lyder jo nemt ik? Det er det også, det kræver blot at man har sat sin hjemmeside korrekt op, at den ikke er langsom (hurtig load tid) samt at den har nogle gode relevante links ind til den og det er her vi kommer ind i billedet.

Siden 2009 har vi hjulpet over 1200 danske virksomheder med top10 og top3 placeringer på Google.dk og det har vi tænkt os at blive ved med.

Linkkongen.dk er en online service, hvor du nemt og hurtigt kan købe kvalitets links uden først at skulle bruge tid med konsulenter der også lige skal have en del af kagen. Så hvad venter du på? Bestil dine første konge-links allerede i dag og se dine hjemmeside glide forbi dine konkurrenter på Google.

Selvom servicen er online er der stadig projektledelse og personlig kontakt med firmaet bag som sidder klar ved telefon og mail hverdage 8 til 18.

Vi ser frem til at servicere dig.

https://linkkongen.dk/

Aktive linkkongen.dk rabatkoder og tilbud

Ny linkkongen.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste linkkongen.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge linkkongen.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til linkkongen.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
https://linkkongen.dk/

Starter om