1 (20%)
8 votes
Store RSS

match.com rabatkode 2019

Hos Match.com vil du kunne finde den helt rigtige for dig. Der skabes kontakt mellem tusindvis af mennesker hver dag blot i Danmark. Så klik ind på deres hjemmeside, og begynd dit nye datingliv. Det kunne være du finder den helt rigtige.

http://www.match.com

Aktive match.com rabatkoder og tilbud

Ny match.com rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste match.com rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge match.com´s tilbudsside her:

Direkte link til match.com's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.match.com

match.com rabatkoder 2019

Når du vil finde kærligheden

Match.com har været på markedet siden 2002, og de har siden da været en af de førende online datingsites. Match.com har været en af de drivende kræfter inden for dating, og har været en del af udviklingen som har gjort det mere normalt at finde sin partner online. Match.com gør dating nemmere end det har været før. Du vil modtage præcis de værktøjet du behøver for at finde det helt rigtige match. Derudover så arrangere Match.com ofte singelaftener, hvor du kan møde andre singler til en afslappet og behagelig aften. Uanset om du søger den eneste ene, eller bare en hyggelig date, så er Match.com siden for dig. Klik ind på på deres hjemmeside for at finde Match.com tilbud.

For Match.com er medlemmer det vigtigste. De sikre både kvalitetskontrol, anonymitet, muligheden for at skjule din profil, og du kan vælge hvem der kan kontakte dig. De sørger for en højkvalitete af profiler, da disse bliver manuelt checket af kundeservice, inden de kan offentliggøres.

Match.com kan bruges gennem både computer, tablet og telefon. Så du vil altid have mulighed for at få et match, og være i kontakt med folk fra hele Danmark på ethvert tidspunkt.

Hvis du føler Match.com er passer til dig, så benyt en Match.com rabatkode, når du laver en bruger. Så vil du kune spare penge på dit datingliv.

Match.com tilbud

På e-rabatkoder.dk kan du altid finde de bedste rabatkoder til Match.com. Med en Match.com rabatkode bliver det altid lidt sjovere at date online. For ikke at gå glip af de attraktive tilbud, bør du besøge e-rabatkoder.dk ofte. Alternativt kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt gå ind og like vores Facebookside. Så får du hurtigt besked hver gang, der er penge at spare med en Match.com rabatkode.

Betalingsmuligheder

Hos Match.com har de en lang række abonnementer du kan vælge imellem. Hvis du klikker ind på deres hjemmeside, så vil du kunne få et fyldest gørende billede af de muligheder du har til rådighed for abonnement typer, og finde de forskellige Match.com tilbud. Et standardabonnement vil koste 239 DKK for et måned. Hvis du køber tre måneder, så vil det koste dig 447 DKK, hvilket er 149 DKK per måned. Hvis du køber seks måneder, så vil det koste dig 714 DKK, hvilket er 119 DKK per måned.

Der er mulighed for permium brugere. Se disse muligheder på deres hjemmeside.

Hvis du vil spare penge på dit abonnement, så kan du benytte en Match.com rabatkode.

Retur og fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit abonnement på Match.com, så har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag du indgik aftalen. De specifikke regler kan findes på Match.com’s hjemmeside.

Kundeservice

Hvis du har spørsgmål eller søger råd, så kan du på Match.com få onlinehjælp i form af en FAQ. Her vil du kunne søge i kategorier for nemmere at få svar på dit spørgsmål. 

Starter om