Microsoft: Særlige tilbud spar optil 1500,-
4.5 (90.08%)
59 votes
Store RSS

Microsoft Store rabatkode 2019

Microsoft Store webshoppen forhandler Microsofts egne produkter, herunder de seneste software produkter, Microsoft styresystemet og teknologiske produkter samt Microsoft antivirus programmer.
Du kan finde de nyeste Microsoft rabatkoder lige her på e-rabatkoder, som bl.a. kan bruges til de attraktive Microsoft Essentials tilbud.

http://www.microsoftstore.com/

Aktive Microsoft Store rabatkoder og tilbud

Microsoft: Særlige tilbud spar optil 1500,-

Her har du et direkte link til tilbudssiden hos Microsoft.... more ››

http://www.microsoftstore.com/

Microsoft Store rabatkoder 2019

En verden af teknologi

Microsoft er skaberne af Windows styresystemet og Office pakken og har siden dets oprindelse vokset sig til et af verdens største og mest anerkendte it-virksomheder.

Microsoft blev grundlagt i år 1975 af Paul Allen og Bill Gates, der i en periode var en af verdens rigeste mænd. Alene det vidner om virksomhedens markante succes, der har bredt sig til hele verden og udviklet sig fra at forhandle Windows styresystemet og Microsoft antivirusprogrammer til et solidt og populært udvalg af it-produkter såsom lap tops og tablets.

Sortiment

Microsoft udvikler hele tiden deres produkter og sørger for at deres produkter følger med tidens tendenser, hvorfor deres webshop har et solidt udvalg af produkter i høj kvalitet:

Windows: I denne kategori kan du købe Windows styresystemet, hvor du kan finde den nyeste udgave og samtidig bruge din Microsoft Store rabatkode og spare lidt penge.

Office: Her finder du en af de mest brugte arbejdsprogrammer til computeren som bl.a. indeholder Microsoft Word, PowerPoint, Excel og Outlook.

Xbox: I denne kategori kan du finde den populære spillekonsol Xbox samt dertilhørende spil. Microsoft har overtaget produktionen af Xbox siden 2001.

Surface: Under denne kategori kan du finde de avancerede Surface produkter, der er en slags hybrider bestående af en tablet og bærbar funktion. Denne findes både i en Pro og almindelig udgave.

Microsoft Lumia: Man må sige at Microsoft har et alsidigt produkt klientel. I denne kategori finder du nemlig Windows telefonerne.

Microsoft Store rabatkode

På e-rabatkoder.dk har du adgang til alle de aktuelle Microsoft Store rabatkoder som kan bruges i webshoppen. Rabatkoderne gør det forhåbentlig lidt sjovere at handle Microsoft antivirus programmer, computer accessories eller hvad du er på udkig efter. De giver dig i hvert fald mulighed for at spar lidt ekstra penge. Hold øje med siden her, hvis du ikke vil gå glip af Microsoft Store rabatkoderne eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, så får du hurtig besked hver gang der er nye Microsoft Essentials tilbud og rabatkoder at finde.

Betalingsformer

Som Microsoft Store kunde kan du betale med de mest almindelige kreditkort.

Levering

Microsoft Store leverer altid dine varer gratis indenfor 5-7 arbejdsdage, såfremt varen er på lager.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Microsoft Store har du to ugers fri returret, der giver dig ret til at levere dine varer tilbage uden yderligere grund og få pengene retur. Det kræver selvfølgelig at du leverer varerne tilbage i samme stand som ved modtagelsen.

Microsoft Store yder desuden den fine service, at du gratis kan returnere dine varer.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Microsoft produkterne, din Microsoft Store rabatkode eller lignende kan du ringe direkte til Microsoft Store på alle hverdage fra klokken 9-18 og får vejledning fra deres kyndige kundeservice team.

Starter om