1 (20%)
8 votes
Store RSS

mifon rabatkode 2019

Mifon er et teleselskab, der forhandler billig mobiltelefoni i form af IP telefoni, der er en betegnelse for teknologi, der transporteres telefoni via et datenet anlagt på IP.
IP telefoni begyndte at blive udviklet i Danmark omkring år 2005.
Du kan læse mere om IP telefoni og Mifon her på siden, hvor du desuden kan se alle de nyeste Mifon rabatkoder.

http://www.mifon.dk

Aktive mifon rabatkoder og tilbud

Ny mifon rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste mifon rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge mifon´s tilbudsside her:

Direkte link til mifon's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Mifon rabatkoder 2019

IP telefoni i rivende udvikling

Mifon blev oprettet i år 2005, hvor virksomheden startede med at sælge IP telefoni som en lille enkeltmandsvirksomhed. I starten udbød Mifon udelukkende abonnementer til kunder i erhvervsbranchen, hvorved det senere har udviklet sig til at omfatte privatkunder også.

Mifon har reddet på en bølge af succes og er i dag et veletableret firma, der forhandler IP telefoni til erhvervs- og privatkunder gennem deres hjemmeside.

Mifon er et af Danmark mest erfarne telefoniselskaber på området, der desuden har et højt fokus på at uddanne deres personale, således at alle har en veludviklet ekspertise indenfor faget. Mifon har fokus på deres kunder og forsøger hele tiden at udvikle deres services, så tilbyder det bedste på markedet men samtidig yder den bedste kundeservice, hvilket er essentielt for et onlinebaseret firmas overlevelse.

 

Sortiment

Mifon udbyder noget af Danmarks billigste mobiltelefoni samt gode bredbånds priser. Du har bl.a. mulighed for at se en sammenligning af priser på deres hjemmeside, hvor Mifon har sammenlignet sine egne abonnementer med tilsvarende fra andre virksomheder.

 

Priser – bestil: Her kan du se og bestille de forskellige abonnementer som Mifon udbyder. Disse har fået et personligt udtryk, da de er blevet navngivet.

 

IP Sky: Dette er det billigste abonnement hos Mifon til en månedlig udgift af 20 kroner.

Heidi: Dette indeholder lidt mere i grundpakken og koster 49 kroner om måneden.

Erik: Til en pris på 55 kroner om måneden er dette stadig billig mobiltelefoni.

Allan: Det ’dyreste’ abonnement til 149 kroner vælter stadig ikke det månedlige budget.

 

IP Sky, Heidi og Erik kan måde bruges til erhvervsmæssigt og privat brug, hvorimod Allan kun kan købes af privatkunder. Alle abonnementer har gratis oprettelse samt gratis opkald til andre Mifon kunder.

 

Mifon rabatkode

Har du en mindre virksomhed, der godt kunne bruge billig mobiltelefoni eller er du på udkig efter et nyt abonnement til dig selv? Så kan du roligt tage et kig på Mifons bredbånds priser, da de er en af Danmarks billigste udbydere af IP telefoni.

Og vil du spare endnu flere penge kan du med en Mifon rabatkode kan du benytte en af rabatkoderne herfra siden.

Betalingsformer

Som Mifon kunde kan du betale med følgende kort:

  • Visa
  • Dankort
  • MasterCard
  • Visa Elektron

Retur og fortrydelsesret

Mifon leverer en service og du har derfor ikke mulighed for at få dine penge retur, men du kan til en hver tid opsige dit abonnement, hvis du har fortrudt dit køb. Når du opsiger dit abonnement træder det i kraft fra starten af den næste betalingsperiode. Du kan altså ikke stoppe det midt i en måned.

Kundeservice

Henvendelser til Mifon kan enten ske via en kontaktformular på deres hjemmeside som vil blive forsøgt besvaret hurtigst muligt eller ved at ringe direkte til Mifon.

Starter om