Miinto Rabatkoder & Tilbud

Miinto.dk sælger modetøj online fra de mest unikke forretninger, og med en Miinto rabatkode er det hele kun et klik væk. Miinto.dk har et stort og varieret udvalg af herretøj, dametøj, børnetøj, sportstøj og accessories. Miinto samarbejder med over 1.300 fysiske specialbutikker fordelt rundt omkring i Europa, fordelt på Miintos forskellige sider, som giver et spændende og meget bredt sortiment.

70%

Rabat

Miinto – Spar op til 70%

Hos Miinto kan du spare helt op til 70% på lækker mode til både mænd, kvinder og børn i outlettet. Opdatér hele familiegarderoben til formidable priser.
FÅ RABAT

70%

Rabat

Miinto – Spar op til 70%

Hos Miinto kan du spare helt op til 70% på lækker mode til både mænd, kvinder og børn i outlettet. Opdatér hele familiegarderoben til formidable priser.
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos Miinto

Køb dit tøj og accessories hos miinto og få gratis levering og ombytning!
FÅ RABAT

Om Miinto

Miinto

 

Miinto rabatkoder 2019

Historien om Miinto

Miinto.dk er en dansk webshop fra 2009 skabt af Konrad A. Kierklo og Mike Radoor på baggrund af et studieprojekt på Handelshøjskolen. De to iværksættere ønskede at skabe et såkaldt online storcenter, hvor unge kunne få adgang til et stort udvalg af smart tøj på nettet. Efter lidt startvanskeligheder mødte Konrad og Mike businessenglene Carsten Mikkelsen og Jesper Buch, der havde succeserne Crazy Daisy og just-eat.dk i ryggen. De to ville gerne investere i Miinto rabatkode og derfra tog det hele fart. Fra kun at have de to grundlæggere som ansatte havde virksomheden pludselig 112 medarbejdere fordelt på syv lande.

Kierklo vandt i 2010 iværksætterprisen i Danmark og Miinto har vokset sig til en af de største webshops i Europa, som handler med modetøj. Miinto har hovedkvarter på Prags Boulevard 49 i København, men virksomheden har også åbnet afdelinger i både Norge, Sverige, Holland og Spanien.

I dag findes der over 200.000 forskellige varer fordelt på mere end 20.000 mærker. Ambitionen hos Miinto er at tilbyde kunderne muligheden for at handle online i de bedste nichebutikker i Danmark, som måske ellers ikke er til at få øje på. Miinto rabatkode kombinerer således fysiske modebutikkers ekspertise, service og tryghed med den fleksibilitet og tilgængelighed som kendetegner onlinehandel.

Sortimentet hos Miinto

Hos Miintos webshop er det muligt at se et spændende sortiment af modetøj, der appellerer til fashionistaer i alle aldre, hvilket er et must for en online modebutik. Her på siden kan du finde masser af spændende Miinto rabatkoder og Miinto tilbud, som kan hjælpe dig med at spare penge.

Firmaet kan levere varer fra de førende brands i ind- og udland, og desuden har man de nyeste styles fra unge og talentfulde designere fra hele verden. Nedenfor ses et udvalg af hvad der findes under de forskellige kategorier. På Miinto er det selvfølgelig nemt at rette din søgning mod præcis det du lige står og mangler.

Tøj: kjoler, jakker, frakker, bluser, bukser, nederdele, jeans, nattøj, badetøj, skjorter, toppe, shorts, tunika, strømpebukser, undertøj, trøjer

Sko: støvler, ballerina, sandaler, sneakers, gummistøvler, stiletter, støvletter, vinterstøvler

Accessories: tasker, punge smykker, bælter, butterfly, ure, handsker, tørklæder, briller, hatte, seler, mobil og tablet holdere

Kosmetik: ansigtspleje, makeup, dufte, kropspleje

Bolig: skind og hinder, stole, borde, dekoration, opbevaring, vaser, lamper, køkken

Børn: bluser, bukser, buksedragt, kjoler, nattøj, legetøj, nederdel, sko strømper, overtøj, badetøj, skoletasker, sengetøj, huer og kasketter

Sport: cykling, golf, træning, fodbold, outdoor, yoga, holdsport, ski og snowboard, løb

Baby: kjoler, overtøj, nederdel, bluser, bukser, badetøj, strømper, nattøj, heldragter, bodystocking, støvler, gummistøvler, begyndersko, ballarina, kravlesko, tasker, sengetøj, legetøj, babytæppe

Brands: I kategorien Brands kan du se en oversigt over alle de mærker Miinto har på deres hjemmeside. Her følger et lille udpluk af dem til inspiration 10 FEET, 2nd DAY, Adax, Adidas, American Vintage, Armani jeans, Baum und Pferdgarten, Billi Bi, Birkenstock, Björn Borg, Bohéme, Bruuns Bazaar, Bubetti, By Malene Birger, Calvin Klein, Casall, Cheap Monday, Converse, DAY Birger et Mikkelsen, Decadent, Designers Remix, Desigual, Diesel, Disney, DIXIE, DKNY, Martens, Ej sikke lej, Filippa K, Fjällräven, Gabor, G-star, Havaianas, Hummel, Ilse Jacobsen, Jack & Jones, Kähler, Lloyd, Lindbergh, Mads Nørgaard, mbyM, Okker-Gokker, Reebok, Rieker, Selected, Småfolk, Tamaris, Timberland, Tommy Hilfiger og Vila.

Outlet: I kategorien Outlet kan du finde alle varer indenfor dametøj, herretøj samt børnetøj, som er på udsalg. Miinto giver dig mulighed for at sortere efter bade mærker og kategorier.

Butikker: Under denne fane kan du søge efter specifikke butikker ud fra fx postnummer eller navn for at se om Miinto har et samarbejde med dem. Ved hver butik er der et link, så du kan klikke ind og se hvad denne butik specifikt sælger via Miinto. Der kommer også navn og adresse op, så man som kunde får mulighed for at besøge dem fysisk.

Miinto Rabatkoder

Her på e-rabatkoder vil det altid være muligt at finde de nyeste og mest aktuelle Miinto tilbud og Miinto rabatkoder. Hvorfor betale normalpris, når du kan spare lidt på dine onlinekøb? Det kan være en rigtig god ide at klikke ind på vores side ofte for at holde sig opdateret med de nyeste Miinto rabatkoder. Alternativt kan du med fordel tilmelde dig vores Facebookside og nyhedsbrev, så du nemt bliver husket på mulighederne for at opnå rabat på Miintos lækre varer.

Kvik og effektiv forsendelse

Miinto.dk har åbent 24 timer i døgnet, så derfor vil alle ordrer effektivt blive registreret og varerne vil blive pakket og fremsendt til kundens adresse typisk indenfor 3 hverdage, men i visse tilfælde kan der gå op til 5 dage. Leveringstiden fremgår tydeligt for hver enkelt vare på hjemmesiden. Man kan vælge mellem gratis levering med pakkefirmaet GLS til den nærmeste pakkeshop, men mod et fragtgebyr kan man også få sendt varerne med Post Danmark, såfremt man foretrækker dette.

Returnering af varer

Der er altid gratis levering og ombytning hos Miinto. Derudover er der 14 dages fuld returret. Vælger du at ombytte til en anden vare er portoen gratis, men ønsker du pengene retur betaler du som forbruger selv portoen. Det er derfor en god ide at tjekke hvorvidt der er en anden vare som kunne være interessant i stedet. Miinto anbefaler at man går ind og udfylder en returvareblanket for hurtigere behandling. Når varen bliver modtaget i den butik hvor der er handlet, udbetales pengene direkte til det kort, som blev brugt til at bestille med på miinto.dk.

Du kan også vælge at aflevere varen direkte hos den butik, hvor du har købt varen og dermed få pengene retur.

Betalingsformer

Hos Miinto bestræber man sig på, at det skal både være nemt og hurtigt at bestille tøj online på en webbutik. Det er muligt at foretage betalingen på webshoppen med de mest populære kreditkort herunder Dankort samt de internationale kreditkort.

Kundeservice

Oplever du problemer eller har du spørgsmål til et køb kan du altid kontakte kundeservice ved enten at udfylde en formular på hjemmesiden, sende en mail på [email protected] eller ringe på 88 80 86 86. Derudover kan det være en god ide at kigge under ”Ofte stillede spørgsmål” for at finde svar på dit spørgsmål.

Nyhedsbrev

Du kan nemt tilmelde dig Miintos nyhedsbrev via deres hjemmeside og altid blive opdateret på trends, tips, rabatter og nyheder. Nyhedsbrevet personliggøres ved at du kan vælge hvorvidt du ønsker nyheder til damer eller mænd.

Derudover kan du gå ind og synes godt om Miinto på Facebook og også her få nyheder serveret samt stille spørgsmål til Miintos medarbejdere direkte over Facebook.

Udløbne rabatkoder

70%

Spar op til

op til 70% Miinto Rabat

Miinto Har lige nu et kæmpe udsalg, hvor du kan spare op til 70%! Du finder tilbuddet via knappen herunder: Hos Miinto finder du tøj, sportstøj og accessories til mænd, kvinder og børn fra Danmarks bedste fysiske modebutikker. Miinto's sortiment[...]
FÅ RABAT

100 DKK

Spar

Miinto -Spar 100 kr.

Miinto er i forårshumør og forkæler dig derfor med denne ekslusive rabatkode, hvor du kan sparer 100 kr. på dit næste køb. Gælder ved ordre på min. 500 kr.
VIS RABATKODE

60%

Spar op til

Miinto – Spar op til 60%

Miinto holder Black Friday og du kan lige nu spare op tl 60% rabat når du bestiller i weekenden. Find altid lige det du mangler af tøj til din gardarobe hos Miinto.
FÅ RABAT

60%

Spar op til

Miinto – Spar op til 60%

Miinto holder Black Friday og du kan lige nu spare op tl 60% rabat når du bestiller i weekenden. Find altid lige det du mangler af tøj til din gardarobe hos Miinto.
FÅ RABAT

60%

Spar

Miinto – Spar op til 60%

BLACK FRIDAY er kommet til Miinto og du kan lige nu spare op til 60% helt indtil d.29 november.
FÅ RABAT

60%

Spar

Miinto – Spar op til 60%

BLACK FRIDAY er kommet til Miinto og du kan lige nu spare op til 60% helt indtil d.29 november.
FÅ RABAT

70%

Spar op til

Miinto – Spar op til 70%

Miinto holder lige nu kæmpe udsalg! Spar helt op til 70% på mode til hele familien.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.