Spar 10% – Minimode.dk
4.62 (92.47%)
43 votes
Store RSS

Minimode.dk rabatkode 2019

Minimode er en dansk onlinebaseret børnetøjsbutik, der forhandler modetøj til børn fra velkendte og bæredygtige børnetøjsmærker. Butikken er smart opdelt i baby- og børnetøj samt sko, så det er rigtig nemt at finde frem til det lækre tøj til børn.
Find de nyeste og bedste Minimode rabatkoder her på e-rabatkoder og brug dem i webshoppen for at opnå store rabatter.

http://www.minimode.dk

Aktive Minimode.dk rabatkoder og tilbud

Spar 10% – Minimode.dk

Med denne rabatkode kan du få 10% i rabat på alle dine køb hos Minimode.dk... more ››

Category: ,

Tags:

Minimode.dk rabatkoder 2019

Mode for de mindste

Minimode er et tredelt koncept, der består af henholdsvis webshoppen, en fysisk butik og konsulenter, der sælger børnetøjet via private arrangementer. Mulighederne er altså rige, hvis du er på udkig efter tøj og tilbehør til børn og babyer hos Minimode.

Minimodes koncept bygger desuden på kvalitet fremfor pris, hvilket vil sige at du ikke finder billigt børnetøj som en del af Minimode tilbuddene, men du finder til gengæld bæredygtigt børnetøj i de bedste kvaliteter.

For nogle er børnemode et fjernt koncept, da de vokser så hurtigt ud af tøjet, men hos Minimode er det ikke kun kvaliteten af produkterne og niveauet af bæredygtighed der er i højsædet, men også selve kvaliteten af modeniveauet.

Sortiment

Minimode har et solidt sortiment af børnetøjsmode til babyer og børn op til 8 års alderen.

Mærker: Med børnetøjsmærker af den bedste kvalitet får du her den komplette liste af Minimode mærker: En Fant, MarMar, Mini A Ture, byClara, Okker-Gokker, Pom Pom, Petit By Sofie Schnoor, Small Rags, Wheat og Poppy Rose

Babytøj: Her finder du alt hvad du behøver for at klæde din lille guldklump på i moderigtige outfits bestående af bluser, huer, bodystockings, cardigans, bukser, heldragter, kjoler, leggins, regntøj, shorts, bloomers, strømpebukser og skjorter. Der er altså både produkter til det afslappede hverdags look og det finere look, hvis du skal have baby med til fest.

Børnetøj: Denne kategori tæller lækre stillede jumpsuits, farverige bluser, bukser til at gøre sættet komplet, kjoler til sommer og vinter, leggins til at have under kjolen, nederdele og shorts til sommertiden, skjorter og regntøj. Hvad end du skal på tur og har brug for et praktisk outfit eller du skal til fest i kjole eller skjorte, så har Minimodes tilbud det hele.

Børnesko: Her kan du købe begyndersko, hvis din baby er på vej til at gå, ballerinaer og hjemmesko. De fås i flotte farver og med forskellige prints.

Tilbehør: I denne kategori finder du børnesengetøj samt overtøj i form af huer og vanter. Sengetøjet fås i fine print i dæmpede farver, der vil passe til ethvert børneværelse.

Udsalg: Her finder du alle de gode Minimode tilbud bestående af tidligere kollektioner og nedsatte produkter.

Minimode rabatkode

Foretrækker du også at klæde dit barn moderigtigt på i børnetøj af fine bæredygtige kvaliteter? Så er Minimode helt sikkert et koncept for dig med luksus til de små. Her på siden finder du alle gyldige Minimode rabatkoder, som kan bruges i webshoppen.

Hold øje med denne side og få råd til at lægge lidt ekstra i indkøbskurven hos Minimode. Alternativt kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og svinge forbi vores Facebookside og give den et like for ikke at gå glip af de gode Minimode tilbud. Så sikrer du dig nemlig hele tiden at være ført ajour med de nyeste Minimode rabatkoder.

Betalingsformer

Hos Minimode kan du betale med de mest almindelige betalingskort. Husk at indtaste din Minimode rabatkode i rabatkode feltet, når du betaler.

Bemærk desuden at Minimode har prisgaranti, hvilket vil sige, at hvis du finder et produkt magen til et fra Minimode kan du få det til den samme pris hos Minimode.

Levering

Minimode har en god leveringsservice i forbindelse med Post Danmark, der sørger for at din bestilling kommer hurtigt frem. Det vil typisk være indenfor samme dag eller dagen efter, hvis du bestiller inden klokken tolv. Og efter 1-2 dage, hvis du bestiller efter klokken 12.

Kundeservice

Har du spørgsmål til din Minimode rabatkode, et Minimode tilbud, handelsbetingelserne eller lignende kan du kontakte Minimode via e-mail og telefon.

Starter om