Butik RSS

MonkeyMobil rabatkode 2018

Med vores MonkeyMobil rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge, når du handler hos MonkeyMobil. En MonkeyMobil rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb, og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos MonkeyMobil. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en MonkeyMobil rabatkode eller tilbud.

https://www.monkeymobil.dk/

Aktive MonkeyMobil rabatkoder og tilbud

Ny MonkeyMobil rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste MonkeyMobil rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge MonkeyMobil´s tilbudsside her:

Direkte link til MonkeyMobil's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

MonkeyMobil rabatkoder

MonkeyMobil.dk er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2015. Virksomheden sælger powerbanks, bluetooth højtalere, kabler og andre produkter til din smartphone.

MonkeyMobil.dk gør en ekstra god indsats for at skille sig ud på markedet, og derfor kan du som kunde hos Monkeymobil.dk være sikker på, at de tilgængelige produkter på webshoppen er nøje udvalgt.

MonkeyMobil rabatkode

På e-rabatkoder finder du de seneste og bedste MonkeyMobil.dk rabatkoder, som gør det lidt sjovere at shoppe online, da du får mulighed for at spare penge.

Vil du ikke gå glip af en eneste rabatkode eller tilbud fra MonkeyMobil.dk, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og like vores Facebookside, så du altid har nye MonkeyMobil.dk rabatkoder til rådighed.

Betalingsformer

Når du handler i MonkeyMobils webshop kan du betale med Maestro, MasterCard, American Express, JCB og alle Visa kort.

Levering

Når du bestiller noget fra MonkeyMobils webshop, er leveringstiden 1-3 dage. Prisen for levering vil fremgå i indkøbskurven under bestilling.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler i webshoppen får du ubegrænset retur, så længe varen ikke har været taget i brug. Brug Post Nord ved returnering, og send varen forsvarligt emballeret sammen med en kopi af fakturaen. Angiv tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og gerne vil have tilbagebetalt varens pris.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til MonkeyMobil.dk kan du enten ringe til dem på 60 52 18 33 eller skrive en e-mail på [email protected]

Starter om