1 (20%)
8 votes
Store RSS

my-phoneshop.dk rabatkode 2019

My phoneshop er en online webshop, der er mest kendt for sit udvalg af mobiltelefoner og mobiltilbehør. My phoneshop er dog mere end det, idet webshoppen også har et stort udvalg af tilbehør til betjening af din mobil i bilen og desuden computer og gaming artikler. Du kan tilmed få repareret din mobil enten med gør-det-selv-løsninger eller ved at møde op i butikken i Brøndby. Webshoppen har desuden konkurrencedygtige My phoneshop tilbud, der er værd at gøre brug af.

http://www.my-phoneshop.dk/

Aktive my-phoneshop.dk rabatkoder og tilbud

Ny my-phoneshop.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste my-phoneshop.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge my-phoneshop.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til my-phoneshop.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.my-phoneshop.dk/

my-phoneshop.dk rabatkoder 2019

TeleKomplet – ”Hos os betyder du noget”

My phoneshop er en del af hjemmesiden TeleKomplet, der er en uafhængig tele-specialist. Deres fokus ligger hos erhvervsdrivende og de kan tilbyde en lang række teleløsninger og reparationer.

TeleKomplet er en sammensmeltning af to mobilforhandlere, nemlig Tele 2100 og Tele Komplet A/S. Kombinationen af forhandlerne gør TeleKomplet til en kompetencerig teleforhandler og det er vigtigt i deres branche, idet erhvervslivet sætter store krav til deres teleløsninger.

På Telekomplet.dk finder du nyheder omkring virksomheden og deres produkter. Det er også her, du finder webshoppen My phoneshop.

Sortiment

My phoneshop har et stort, men overskueligt udvalg af mobiltelefoner og tilbehør. Uanset hvad du har brug for, kan My phoneshop hjælpe dig på vej.

Mobiltelefoner: Her finder du et stort udvalg af de nyeste mobiltelefoner fra bl.a. Apple, Nokia og Sony. Du finder også tablets, USB-stik og routere.

Mobil tilbehør: Under denne fane finder du alt, hvad hjertet begærer indenfor tilbehør til din mobiltelefon. Det er også her, du finder uimodståelige My phoneshop rabatkoder på bl.a. covers.

Bilholdere og beslag: Det kan være svært både at køre bil og betjene sin mobil, men med My phoneshops udvalg af mobilholdere, kan du koncentrere dig om at køre bil samtidig med, at du, håndfrit, betjener din mobil.

Computer og Gaming: My phoneshop tilbyder blandt andet et stort udvalg af keyboards, computermus og hovedtelefoner. Her er der et væld af My phoneshop tilbud i vente.

Reparation: Denne kategori tilbyder gør-det-selv-reparationer og reservedele til din mobiltelefon. Dette sparer både tid og penge, sammenlignet med, hvis du skulle have en professionel til at klare reparationen.

My phoneshop rabatkode

I webshoppen findes der et stort udvalg af My phoneshop tilbud, der er værd at se nærmere på. Med My phoneshop rabatkode kan du spare en masse penge, og dermed købe større ind at det, som du lige står og mangler. Er du på udkig efter et nyt cover til din mobil, så kan du med My phoneshop tilbud få et nyt til fair pris. Er du derimod på udkig efter skærmbeskyttelse til din iPad, så skynd dig forbi det store udsalg og udforsk de mange muligheder. My phoneshop rabatkode gør din dag endnu sjovere.

My phoneshop tilbud er ikke begrænset, men en fast del af sortimentet, så der er rig mulighed for at gøre op til flere gode kup.

Levering

Bestiller man inden kl. 15, forventes det, at My phoneshop kan sende varen samme dag. Derudover kan pakken blive leveret inden for 1-4 hverdage.

Leveringen kan foregå via enten GLS til en pakkeshop nær dig, som koster 29 kr. Eller, gennem Post Danmark. Skal Post Danmark levere til en Postbutik eller døgnbox, koster det 29 kr. Med omdeling til en privatadresse koster det 49 kr.

Der er også mulighed for at få leveret sin pakke til en erhversadresse for 29 kr.

Retur og fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret. Dette er beregnet fra det tidspunkt du modtager din pakke.

Kundeservice

Du kan kontakte kundeservice på

My-phoneshop.dk

Vallensbækvej 22A

2605 Brøndby

Eller på telefon: +45 88 20 27 00

Mandag – fredag 09:00 – 18:00

Lørdag 10:00 – 14:00

Du kan også sende en mail til [email protected]

Desuden, kan du sende My phoneshop en besked via kontaktformularen på deres hjemmeside.

Starter om