Naturhandel.dk Rabatkoder & Tilbud

Med vores Naturhandel.dk rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Naturhandel.dk. En Naturhandel.dk rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Naturhandel.dk, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Naturhandel.dk rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Fri fragt

Fri Fragt* hos Naturhandel.dk ved køb for 299,-

Få fri fragt* på din ordre når du køber for minimum 299 kr. hos Natur-butikken. Så hvad venter du på?
FÅ RABAT

Om Naturhandel.dk

Naturhandel.dk

 

Hos Naturhandel.dk finder du udstyr til oplevelser i naturen for hele familien.

Her kan du bl.a. købe insektglas med lup, sommerfuglenet, insektsugere, flåtfjerner, fiskenet, plakater, naturfoldere og meget andet.

Hele ideen bag konceptet er at arbejde for at få flere forældre til at lave naturoplevelser for deres børn. Man kan altid tage ud til et naturcenter og lade en naturvejleder stå for formidlingen, men det er en helt anden oplevelse når man engagerer sig sammen med sine børn.

Naturhandel.dk er en niche forretning og ingen andre tilbyder på samme måde Gør-Det-Selv oplevelser for familier i naturen.

Alle produkter er gennemtestet i virkeligheden af Naturvejleder Mark Källstrøm.

Hvis du handler for over 299 kr., får du oven i købet fri fragt* på din ordre. Levering 1-3 hverdage med GLS.

Mark udbyder også naturvejledning i sin fritid ved bl.a. at udleje sig selv som naturvejleder til private arrangementer.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores rabatkoder.

Har du brug for inspiration til din næste tur, så tag kontakt til Mark der med glæde vil være behjælpelig med gode råd og vejledning helt gratis.

Vandhulstur

Til en vandhulstur er det essentielt at have det rette udstyr med sig. Hvis du skal fiske med mindre børn, er det vigtigt at fiskenettet ikke vejer for meget.

Køb et fiskenet med en stang i aluminium.

De dyr du fanger i vandhullet skal du selvfølgelig have mulighed for at kigge på. Brug derfor en hvid fotobakke til at samle det. Her er det nemt på den hvide baggrund at finde de små dyr iblandt dit vand og mudder.

Herfra kan du f.eks. tage dem op i en ren beholder eller et insektglas så du kan kigge nærmere på dem.

Jeg har nogle foldere med emner som vandhuller, kyst og hav samt skoven - Her er der bl.a. smådyr, kryb og kravl, planter, pattedyr mv.

En af folderne omhandler små dyr i vandhullet. Den kan foldes ud så i kan bruge den på turen til at undersøge hvad i har fanget.

Skovtur

Det er nemt at tage en tur i skoven, men det er bare ikke så appetitligt for alle, når man siger det overordnet.

Børn vil gerne have et formål med turen. Skal vi bygge en hule? Lave Skovbingo? (Kan downloades gratis fra Naturhandel.dk), Skal vi finde svampe?

Når det bliver bundet op på en aktivitet er det meget nemmere at få lokket børnene afsted.

Lær om naturen derhjemme

Hvis vejret ikke er til at tage ud (Vejret er altid til at tage ud ;)) - Så kan man også sagtens lære om naturen hjemme i stuerne.

Køb miniaturerne spillet og lær om insekter og smådyr i søer og vandløb eller i skoven. Det er lavet som et gammeldags bilspil, bare med insekter og smådyr. Her dyster man i levealder, antal æg, hastighed mv.

Køber du 1 af hvert får du rabat oven i rabatten.

Udløbne rabatkoder

10%

Spar

10% NaturHandel.dk Rabatkode

Tidlig forårs-kampagne: Spar 10% på første ordre på NaturHandel.dk. *Gælder alle varer (ikke fragt). *Koden indtastes lige inden betaling.
VIS RABATKODE

10%

Spar

10% Naturhandel rabatkode

Brug vinteren til at købe udstyr til naturoplevelser med rabat. Med rabatkoden sparer du 10% på hele din ordre. Herudover giver vi dig fri fragt* ved køb for minimum 299 kr. Tag børnene med udenfor.
VIS RABATKODE

15%

Spar

15 % Naturhandel.dk rabatkode

Spar 15 % på hele dit køb på Naturhandel.dk i hele resten af 2018. Rabatten gælder OGSÅ i forvejen nedsatte varer. Indtast koden i kassen inden betaling.
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.