10% Naturhandel rabatkode
5 (100%)
15 votes
Store RSS

NaturHandel rabatkode 2019

Naturhandel.dk er en webshop, hvor du kan købe pakker med færdige oplevelser samt udstyr til naturoplevelser.

https://www.naturhandel.dk/

Aktive NaturHandel rabatkoder og tilbud

10% Naturhandel rabatkode

Brug vinteren til at købe udstyr til naturoplevelser med rabat. Med rabatkoden sparer du 10% på hele din ordre. Herudover giver vi dig fri fragt* ved køb for minimum 299 kr. Tag børnene med uden... more ››

Category:

Tags:

March 31, 2019

Fri Fragt* hos Naturhandel.dk ved køb for 299,-

Få fri fragt* på din ordre når du køber for minimum 299 kr. hos Naturhandel. Se i øvrigt deres tilbudspakker, hvor du kan spare yderligere penge.... more ››

Category:

Tags:

Hos Naturhandel.dk finder du udstyr til oplevelser i naturen for hele familien.

Her kan du bl.a. købe insektglas med lup, sommerfuglenet, insektsugere, flåtfjerner, fiskenet, plakater, naturfoldere og meget andet.

Hele ideen bag konceptet er at arbejde for at få flere forældre til at lave naturoplevelser for deres børn. Man kan altid tage ud til et naturcenter og lade en naturvejleder stå for formidlingen, men det er en helt anden oplevelse når man engagerer sig sammen med sine børn.

Naturhandel.dk er en niche forretning og ingen andre tilbyder på samme måde Gør-Det-Selv oplevelser for familier i naturen.

Alle produkter er gennemtestet i virkeligheden af Naturvejleder Mark Källstrøm.

 

Hvis du handler for over 299 kr., får du oven i købet fri fragt* på din ordre. Levering 1-3 hverdage med GLS.

Mark udbyder også naturvejledning i sin fritid ved bl.a. at udleje sig selv som naturvejleder til private arrangementer.

Du kan spare mange penge ved at bruge vores rabatkoder.

Har du brug for inspiration til din næste tur, så tag kontakt til Mark der med glæde vil være behjælpelig med gode råd og vejledning helt gratis.

Vandhulstur

Til en vandhulstur er det essentielt at have det rette udstyr med sig. Hvis du skal fiske med mindre børn, er det vigtigt at fiskenettet ikke vejer for meget.

Køb et fiskenet med en stang i aluminium.

De dyr du fanger i vandhullet skal du selvfølgelig have mulighed for at kigge på. Brug derfor en hvid fotobakke til at samle det. Her er det nemt på den hvide baggrund at finde de små dyr iblandt dit vand og mudder.

Herfra kan du f.eks. tage dem op i en ren beholder eller et insektglas så du kan kigge nærmere på dem.

Jeg har nogle foldere med emner som vandhuller, kyst og hav samt skoven – Her er der bl.a. smådyr, kryb og kravl, planter, pattedyr mv.

En af folderne omhandler små dyr i vandhullet. Den kan foldes ud så i kan bruge den på turen til at undersøge hvad i har fanget.

Skovtur

Det er nemt at tage en tur i skoven, men det er bare ikke så appetitligt for alle, når man siger det overordnet.

Børn vil gerne have et formål med turen. Skal vi bygge en hule? Lave Skovbingo? (Kan downloades gratis fra Naturhandel.dk), Skal vi finde svampe?

Når det bliver bundet op på en aktivitet er det meget nemmere at få lokket børnene afsted.

Lær om naturen derhjemme

Hvis vejret ikke er til at tage ud (Vejret er altid til at tage ud ;)) – Så kan man også sagtens lære om naturen hjemme i stuerne.

Køb miniaturerne spillet og lær om insekter og smådyr i søer og vandløb eller i skoven. Det er lavet som et gammeldags bilspil, bare med insekter og smådyr. Her dyster man i levealder, antal æg, hastighed mv.

Køber du 1 af hvert får du rabat oven i rabatten.

Starter om