Nelly Rabatkoder & Tilbud

Nelly er en af Nordens største netbutikker til mode- og skønhedsbevidste kvinder mellem 18 og 35 år. Online shoppen har over 800 forskellige varemærker indenfor både kjoler, jakker, toppe, bluser, jeans, sko og meget mere. Så der vil helt sikkert være noget for dig. E-rabatkoder tilbyder dig unikke Nelly tilbud og Nelly rabatkoder, som du kan bruge sammen med dine køb på siden. Med dem kan du spare masser af kroner, så tøjskabet kan blive fyldt ekstra meget op.

10%

Rabatkode

10% Nelly rabatkode

Få 10% rabat med denne rabatkode
VIS RABATKODE

Fri Fragt

Fri Fragt ved køb over 249 kr.

Har du fundet alt dit nye tøj, så kan vi glæde dig med at du lige nu kan få fri fragt hos Nelly.
FÅ RABAT

70%

Spar op til

Spar op til 70% på stort Nelly udsalg

Nelly har lige nu et rigtig stort udvalg af tøj, sko, kjoler m.m. som du kan spare helt op til 70% på. Derudover har de også mange andre gode tilbud og rabatter. Så tag et kig hos Nelly og se[...]
FÅ RABAT

Om Nelly

Nelly

 

Nelly rabatkoder 2019

Historien om det svenske modehus

Den svenske modegigant Nelly har eksisteret siden starten af 2003 og er i dag, sammen med nlyman.com førende indenfor fashion på nettet til kvinder og mænd.

Virksomheden er en del af Qliro Group som bl.a. også har CDON, Lekmer, Room21, Bodystore og Members. Alene i 2013 havde Qliro Groups hjemmesider en samlet antal besøgende på 249 millioner og en omsætning på over 4 milliarder DKK.

Fra kun at forhandle på det svenske marked udvidede Nelly i 2008 til hele Skandinavien og i 2011 til hele EU. I 2013 blev det muligt for lande udenfor EU, såsom England, også at handle på Nelly.com. Ligeledes findes der en international side, så kunder fra hele verden nu har mulighed for at handle på den populære side.

Hovedkontoret ligger i Borås, Sverige, og har i dag 320 ansatte. Nelly samarbejder tit med de helt store skandinaviske bloggere, som får til opgave at skrive om den mode der findes på Nelly.com. Dette er en fantastisk måde at formidle nyheder og inspiration ud til kunder, fordi modebloggere har så stor en skare af følgere.

Nelly har med tiden fået skabt en række af egne brands. Disse er NLY Trend, Estradeur, NLY Shoes, Notion 1.3 og Wonderland. Mærkerne er blevet super godt taget imod, fordi de er inspireret af de helt store eksklusive brands, men tager afsæt i meget lavere priser, så også den gængse forbruger får mulighed for at eje den sidste nye mode.

Nelly – festlig mode til trendy kvinder

Med over 800 forskellige produkter indenfor kjoler, bluser, bukser, jeans, jakker, toppe, festkjoler, trøjer, leggins, badetøj, nederdele, sko og accessories er der masser af inspiration og fund at hente. Der er altid nyheder på siden fra de helt storte mærker samt Nellys egne varemærker. Kerneområdet er trendy og ungdommeligt til folk med eventyrlyst og nysgerrighed på fashion. Nelly ser sig gerne som et sted hvor du først og fremmest går hen for at finde det glamourøse festtøj.

Når du skal søge efter tøj, sko og accessories er fanerne inddelt efter følgende. Husk at du med e-rabatkoders eksklusive Nelly rabatkoder og Nelly tilbud kan få store rabatter på dine køb. Det giver plads i budgettet til endnu mere i indkøbskurven.

Nyheder:

Tøj: Under denne fane kan du finde alt indenfor festkjoler, toppe, jakker, frakker, kjoler, trøjer, bukser, leggins, shorts, skjorter, jeans, jumpsuits, nederdele, badetøj, undertøj og basistøj.

Accessories: I denne kategori kan du finde ure, tasker, høretelefoner, solbriller, smykker samt øvrigt tilbehør.

Sko: Sko-kategorien er inddelt i festsko og hverdagssko. Under festsko kan du søge efter pumps, wedges, sandaler, støvler, high heels, støvletter og mid heels. Blandt hverdagssko kan du søge efter ballerina, sneakers, gummistøvler og selvfølgelig også støvler, sandaler, wedges og boots.

Skønhed: I denne velvære kategori kan du finde parfumer, gavesæt, hårpleje, ansigtspleje, makeup, alt til negle, solprodukter og meget mere.

Sport: I sports-kategorien kan du finde den seneste fashion i bukser, sports BH, toppe, sko, træningstoppe, badetøj, jakker, tights, shorts og trøjer.

NLY man – dette er et direkte link til søster-siden, hvor der kun er tøj til mænd.

Udsalg: I denne kategori kan du finde alt det lækre tøj, sko og accessories, som Nelly gerne vil forkæle kunderne med, ved at de har sat prisen ned. Skal du spare penge, eller leder efter billigt tøj, er det her du skal starte.

Toplisten: Dette er Nellys bestsellers ud fra kundernes shoppingønsker.

Påfyldte favoritter: Denne smarte kategori er til dig, som næsten græd i det øjeblik du fandt ud af at et stykke tøj blev udsolgt. Nelly samler produkt under denne kategori, som blev udsolgt på ingen tid, så du har mulighed for at nå at købe dem igen.

Mærker: På Nelly kan du bl.a. finde følgende mærker – Adidas by Stella McCartney, Armani, GANT, Calvin Klein, Levi’s, American Vintage, B.Young, Cheap Monday, Casall, Bianco, Essie, By Malene Birger, G-Star, Diesel, bareMinerals, Hunkemöller, Converse, Dyrberg/Kern, Hunter, Marlies Dekkers, Ray Ban og Samsøe og Samsøe.

Nelly gavekort

Hvis du kender andre som er ellevilde med Nellys sortiment, har Nelly lavet det så smart at man på deres side kan bestille gavekort til dem du holder af. Du vælger selv hvor meget gavekortet skal være på, og om du selv vil overrække gavekortet eller det skal sendes direkte til modtageren.

Nelly værdikode

Søger du en glimmer kjole, the little black dress eller din næste gallakjole? Nelly giver dig mulighed for igennem filte at gennemse alle muligheder på deres hjemmeside. Hvad med nye jeans? Skal de være sort, grønne, blå, forvaskede eller slim fit? Nelly har det hele!

På e-rabatkoder.dk kan du finde de seneste Nelly rabatkoder og tilbud. Rabatkoder til Nelly bliver lagt på så hurtigt vi kan få fat i dem. Derfor er den en god ide løbende at tjekke vores side eller vores Facebookside. Derudover kan du tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev og få rabatkoder og tilbud sendt direkte til din mail.

Mange måder at betale på

Du kan betale med Visa, MasterCard og Amex, hvis du ønsker at bruge betalingskort. Derudover kan du også få en faktura, hvor du har 14 dage til at betale. Der er et mindre gebyr på. Handler du meget kan du også vælge at delbetale et månedligt beløb pr. måned på din faktura alt efter din betalingsramme. Du kan selvfølgelig også bare betale hele beløbet med det samme.

Levering

Nelly har overordnet to former for levering. Standardlevering og Ekspres hjemmelevering. Med standardlevering tager det 2 til 4 arbejdsdage og bliver leveret gennem Post Danmark. Fragten er gratis hvis du bestiller for over 200 kr.

Hvis du har mulighed for Ekspres hjemmelevering koster dette 99 kr. i fragt, men så får du også altid din pakke næste dag mellem 17 og 21. Servicen er så smart at du vil blive kontaktet ca. en halv time før fragtmanden står foran din dør. Derfor bør du være ekstra grundig når du udfylder mobilnummer på denne slags bestillinger.

Retur og fortrydelsesret

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med de varer du har bestilt eller passer de ikke lige i størrelsen, har du selvfølgelig mulighed for at levere dem tilbage. Der er 14 dages returret fra du modtager pakken, og det er dig som kunde der har ansvaret for at overholde tidsfristen. Du betaler selv fragten tilbage, og returseddel findes på bagsiden af den følgeseddel, du modtog med pakken. Pengene for din vare vil blive indbetalt til din konto hurtigst muligt. Ønsker du at bytte er returfragten derimod gratis, og ved at følge informationerne på hjemmesiden, kan du få byttet din varer til en anden.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Nellys kundeservice kan du først og fremmest klikke ind på deres omfattende kundeservice FAQ-side, hvor du kan finde langt de fleste informationer. Skulle dette ikke dække dit behov kan du udfylde en kontaktformular og Nelly svarer herefter hurtigst muligt på dit spørgsmål.

Udløbne rabatkoder

80%

Spar op til

op til 80% NELLY rabat

Hvem sagde, at hverdagen skal være kedelig? NELLY giver nu dig, op til 80% rabat på udvalgte favoritter! & Med disse favoritter i garderoben er du klar til sommerdagene! Skynd dig og slå til nu!  *Kan ikke kombineres med udsalg[...]
FÅ RABAT

50%

Spar op til

op til -50% NELLY Rabat på sportstøj

NELLY giver lige nu op til 50% rabat på sportstøj! SÅ skal du igang med sommerenskrop, eller blot trænger til nyt når solen begynder at titte frem? Så slå til nu!
FÅ RABAT

15-25%

Rabat

15-25% Nelly rabat

Can’t wait for Spring? Then don’t! Opdater med forårets nyheder. Lige nu får du desto mere rabat, jo flere styles du shopper hos NELLY op til 25% rabat! 2 varer 15% OFF 3 varer 20% OFF 4 varer 25% OFF[...]
FÅ RABAT

20% NELLY Rabatkode

Du kan lige nu spare 20% ekstra på allerede nedsatte varer på NELLY's kæmpe sommerudsalg! dvs. der er virkelig mulighed for at gøre en god handel ! Bruge denne rabatkode og få 20% ekstra Rabat hos Nelly lige nu! Kom[...]
FÅ RABAT

20%

Spar

Nelly – Spar 20%

Hos Nelly kan du lige nu få 20% rabat på ALLE mascara fra Max Factor. Vi kvinder elsker fyldige og lange vipper og, hvad er bedre end at få dette samtidig med at få 20% rabat på din favoritmascara fra[...]
FÅ RABAT

2FOR1

2FOR1

Nelly – 2for1 underwear

Hos Nelly får du lige nu tilbud på flot undertøj, sexet lingeri, og shapewear - til og med d. 6/3 kan du få 2FOR1!
FÅ RABAT

30%

Spar op til

NELLY – Spar op til 30%

Få lige nu op til 30% rabat på lækre designer brands hos Nelly.com. Kom med ind i det unikke, online shopping univers og oplev de fede styles  - her finder du modetøj, accessories, sko og tasker til enhver lejlighed!
FÅ RABAT

80%

Spar

Nelly – Spar op til 80%

I Nellys udsalgsafdeling kan du altid gøre et godt kup. Skynd dig ind og spar op til 80% på lækre brands som Vans, NLY Trend, Seafolly og mange flere.
FÅ RABAT

80%

Spar

Nelly – Spar op til 80%

I Nellys udsalgsafdeling kan du altid gøre et godt kup. Skynd dig ind og spar op til 80% på lækre brands som Vans, NLY Trend, Seafolly og mange flere.
FÅ RABAT

80%

Spar

Nelly – Spar op til 80%

I Nellys udsalgsafdeling kan du altid gøre et godt kup. Skynd dig ind og spar op til 80% på lækre brands som Vans, NLY Trend, Seafolly og mange flere.
FÅ RABAT

60%

Spar op til

Nelly: Kæmpe udsalg spar op til 60%

Nelly holder lige nu kæmpe udsalg og du kan spare helt op til 60% på jeans, kjoler, sko og meget mere.
FÅ RABAT

70%

Udsalg

Nelly – Spar 70%

Hos Nelly finder du både fast fashion og lidt mere high end produkter til den modebevidste kvinde. Snyd ikke dig selv for en knaldgodt tilbud på brands som Calvin Klein, Puma og mange andre samt Nellys egne brands.
FÅ RABAT

70%

Tilbud

Nelly – Spar op til 70%

Nelly holder kæmpe udsalg og du kan lige nu spare helt op til 70% på kjoler, bukser, sko, tasker og meget mere hos Nelly.
FÅ RABAT

70%

Tilbud

Nelly – Spar op til 70%

Nelly holder kæmpe udsalg og du kan lige nu spare helt op til 70% på kjoler, bukser, sko, tasker og meget mere hos Nelly.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.