Nelly – Shoe mania 2 for 1!
4.14 (82.81%)
53 votes
Butik RSS

Nelly rabatkode 2018

Nelly er en af Nordens største netbutikker til mode- og skønhedsbevidste kvinder mellem 18 og 35 år. Online shoppen har over 800 forskellige varemærker indenfor både kjoler, jakker, toppe, bluser, jeans, sko og meget mere. Så der vil helt sikkert være noget for dig. E-rabatkoder tilbyder dig unikke Nelly tilbud og Nelly rabatkoder, som du kan bruge sammen med dine køb på siden. Med dem kan du spare masser af kroner, så tøjskabet kan blive fyldt ekstra meget op.

http://nelly.com/dk

Aktive Nelly rabatkoder og tilbud

Nelly – Shoe mania 2 for 1!

Nelly har fået shoe mania og giver dig derfor lige nu 2 for 1 når du køber sko hos Nelly. Find alle dine shoe-must-haves her hos Nelly. ... mere ››

Kategori:

Tags

Op til 80% rabat – NELLY

Nelly holder stadig udsalg, og her kan du spare helt op til 80% på udvalgte varer.... mere ››

nelly-christmas-2015

Nelly rabatkoder 2018

Historien om det svenske modehus

Den svenske modegigant Nelly har eksisteret siden starten af 2003 og er i dag, sammen med nlyman.com førende indenfor fashion på nettet til kvinder og mænd.

Virksomheden er en del af Qliro Group som bl.a. også har CDON, Lekmer, Room21, Bodystore og Members. Alene i 2013 havde Qliro Groups hjemmesider en samlet antal besøgende på 249 millioner og en omsætning på over 4 milliarder DKK.

Fra kun at forhandle på det svenske marked udvidede Nelly i 2008 til hele Skandinavien og i 2011 til hele EU. I 2013 blev det muligt for lande udenfor EU, såsom England, også at handle på Nelly.com. Ligeledes findes der en international side, så kunder fra hele verden nu har mulighed for at handle på den populære side.

Hovedkontoret ligger i Borås, Sverige, og har i dag 320 ansatte. Nelly samarbejder tit med de helt store skandinaviske bloggere, som får til opgave at skrive om den mode der findes på Nelly.com. Dette er en fantastisk måde at formidle nyheder og inspiration ud til kunder, fordi modebloggere har så stor en skare af følgere.

Nelly har med tiden fået skabt en række af egne brands. Disse er NLY Trend, Estradeur, NLY Shoes, Notion 1.3 og Wonderland. Mærkerne er blevet super godt taget imod, fordi de er inspireret af de helt store eksklusive brands, men tager afsæt i meget lavere priser, så også den gængse forbruger får mulighed for at eje den sidste nye mode.

Nelly – festlig mode til trendy kvinder

Med over 800 forskellige produkter indenfor kjoler, bluser, bukser, jeans, jakker, toppe, festkjoler, trøjer, leggins, badetøj, nederdele, sko og accessories er der masser af inspiration og fund at hente. Der er altid nyheder på siden fra de helt storte mærker samt Nellys egne varemærker. Kerneområdet er trendy og ungdommeligt til folk med eventyrlyst og nysgerrighed på fashion. Nelly ser sig gerne som et sted hvor du først og fremmest går hen for at finde det glamourøse festtøj.

Når du skal søge efter tøj, sko og accessories er fanerne inddelt efter følgende. Husk at du med e-rabatkoders eksklusive Nelly rabatkoder og Nelly tilbud kan få store rabatter på dine køb. Det giver plads i budgettet til endnu mere i indkøbskurven.

Nyheder:

Tøj: Under denne fane kan du finde alt indenfor festkjoler, toppe, jakker, frakker, kjoler, trøjer, bukser, leggins, shorts, skjorter, jeans, jumpsuits, nederdele, badetøj, undertøj og basistøj.

Accessories: I denne kategori kan du finde ure, tasker, høretelefoner, solbriller, smykker samt øvrigt tilbehør.

Sko: Sko-kategorien er inddelt i festsko og hverdagssko. Under festsko kan du søge efter pumps, wedges, sandaler, støvler, high heels, støvletter og mid heels. Blandt hverdagssko kan du søge efter ballerina, sneakers, gummistøvler og selvfølgelig også støvler, sandaler, wedges og boots.

Skønhed: I denne velvære kategori kan du finde parfumer, gavesæt, hårpleje, ansigtspleje, makeup, alt til negle, solprodukter og meget mere.

Sport: I sports-kategorien kan du finde den seneste fashion i bukser, sports BH, toppe, sko, træningstoppe, badetøj, jakker, tights, shorts og trøjer.

NLY man – dette er et direkte link til søster-siden, hvor der kun er tøj til mænd.

Udsalg: I denne kategori kan du finde alt det lækre tøj, sko og accessories, som Nelly gerne vil forkæle kunderne med, ved at de har sat prisen ned. Skal du spare penge, eller leder efter billigt tøj, er det her du skal starte.

Toplisten: Dette er Nellys bestsellers ud fra kundernes shoppingønsker.

Påfyldte favoritter: Denne smarte kategori er til dig, som næsten græd i det øjeblik du fandt ud af at et stykke tøj blev udsolgt. Nelly samler produkt under denne kategori, som blev udsolgt på ingen tid, så du har mulighed for at nå at købe dem igen.

Mærker: På Nelly kan du bl.a. finde følgende mærker – Adidas by Stella McCartney, Armani, GANT, Calvin Klein, Levi’s, American Vintage, B.Young, Cheap Monday, Casall, Bianco, Essie, By Malene Birger, G-Star, Diesel, bareMinerals, Hunkemöller, Converse, Dyrberg/Kern, Hunter, Marlies Dekkers, Ray Ban og Samsøe og Samsøe.

Nelly gavekort

Hvis du kender andre som er ellevilde med Nellys sortiment, har Nelly lavet det så smart at man på deres side kan bestille gavekort til dem du holder af. Du vælger selv hvor meget gavekortet skal være på, og om du selv vil overrække gavekortet eller det skal sendes direkte til modtageren.

Nelly værdikode

Søger du en glimmer kjole, the little black dress eller din næste gallakjole? Nelly giver dig mulighed for igennem filte at gennemse alle muligheder på deres hjemmeside. Hvad med nye jeans? Skal de være sort, grønne, blå, forvaskede eller slim fit? Nelly har det hele!

På e-rabatkoder.dk kan du finde de seneste Nelly rabatkoder og tilbud. Rabatkoder til Nelly bliver lagt på så hurtigt vi kan få fat i dem. Derfor er den en god ide løbende at tjekke vores side eller vores Facebookside. Derudover kan du tilmelde dig e-rabatkoders nyhedsbrev og få rabatkoder og tilbud sendt direkte til din mail.

Mange måder at betale på

Du kan betale med Visa, MasterCard og Amex, hvis du ønsker at bruge betalingskort. Derudover kan du også få en faktura, hvor du har 14 dage til at betale. Der er et mindre gebyr på. Handler du meget kan du også vælge at delbetale et månedligt beløb pr. måned på din faktura alt efter din betalingsramme. Du kan selvfølgelig også bare betale hele beløbet med det samme.

Levering

Nelly har overordnet to former for levering. Standardlevering og Ekspres hjemmelevering. Med standardlevering tager det 2 til 4 arbejdsdage og bliver leveret gennem Post Danmark. Fragten er gratis hvis du bestiller for over 200 kr.

Hvis du har mulighed for Ekspres hjemmelevering koster dette 99 kr. i fragt, men så får du også altid din pakke næste dag mellem 17 og 21. Servicen er så smart at du vil blive kontaktet ca. en halv time før fragtmanden står foran din dør. Derfor bør du være ekstra grundig når du udfylder mobilnummer på denne slags bestillinger.

Retur og fortrydelsesret

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med de varer du har bestilt eller passer de ikke lige i størrelsen, har du selvfølgelig mulighed for at levere dem tilbage. Der er 14 dages returret fra du modtager pakken, og det er dig som kunde der har ansvaret for at overholde tidsfristen. Du betaler selv fragten tilbage, og returseddel findes på bagsiden af den følgeseddel, du modtog med pakken. Pengene for din vare vil blive indbetalt til din konto hurtigst muligt. Ønsker du at bytte er returfragten derimod gratis, og ved at følge informationerne på hjemmesiden, kan du få byttet din varer til en anden.

Kundeservice

Har du spørgsmål til Nellys kundeservice kan du først og fremmest klikke ind på deres omfattende kundeservice FAQ-side, hvor du kan finde langt de fleste informationer. Skulle dette ikke dække dit behov kan du udfylde en kontaktformular og Nelly svarer herefter hurtigst muligt på dit spørgsmål.

Starter om