1 (20%)
8 votes
Store RSS

Nicehair rabatkode 2019

NiceHair er en online webshop, hvor du bl.a. kan finde hårplejeprodukter til mænd og kvinder. Hvis du vil forkæle dit hår er det her du skal lede først – NiceHair har kun de bedste produkter med fokus på din velvære. Hos NiceHair finder du også hudplejeprodukter, make up, børnetøj samt smykker og tilbehør. Besøg webshoppen i dag, men husk at få en NiceHair rabatkode med først!

http://nicehair.dk/

Aktive Nicehair rabatkoder og tilbud

Ny Nicehair rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Nicehair rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Nicehair´s tilbudsside her:

Direkte link til Nicehair's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://nicehair.dk/

Nicehair rabatkoder 2019

Hud, hår og accessories

NiceHair er en webshop med plejeprodukter, som blev grundlagt i 2009. I starten var fokuset på billige og gode produkter til håret og den mission har ikke ændret sig siden da. I dag er hårprodukter stadig NiceHair’s primære fokus, men du finder samtidigt masser af nye varegrupper og over 230 brands. I 2013 blev NiceHair kåret til brugernes favorit via Foreningen for Dansk Internet Handel. Denne popularitet ses tydeligt på NiceHair’s udvidelse og de har i dag ca. 50 ansatte og behandler omkring 20.000-25.000 ordrer om måneden i hele Europa.
Det er her du bl.a. kan finde frisørprodukter til indkøbspriser, og hvis du mangler inspiration til en gaveidé kan du kigge dig omkring blandt de samlede NiceHair tilbud og gaveæsker.

Sortiment

Hos NiceHair finder du en masse forskellige varer fra hundredevis af brands. Alle varer er af højeste kvalitet, og med en NiceHair rabatkode er du også garanteret de bedste priser.
Med et kæmpe udvalg af tilbehør og plejeprodukter kan du altid kigge på NiceHair efter behov. Hvis du fx er på jagt efter lidt luksus til din hud kan du gå på opdagelse i de mange forskellige cremer og olier fra populære mærker som Clinique, Dermalogica og Ole Henriksen. Hvis det i stedet er håret der skal forkæles kan du passende tjekke de mange tusind produkter fra mærker som fx Kérastase og Paul Mitchell.
Du finder også glattejern fra Babyliss, parfumer fra Calvin Klein, børnetøj fra Aya Naya og Frankie & Liberty samt make up fra mærker som Max Factor og Lancôme.
Du kan også sortere efter pris, og gå på jagt efter de gode NiceHair tilbud. Med stor udskiftning i sortimentet kan du ofte finde varer som er til overs på lageret, og tilgængelige til nedsat pris.

NiceHair rabatkode

Med en NiceHair rabatkode får du udvalgte rabatter på hjemmesiden og i shoppen. Så hvis du vil have mere for dine penge når du handler, skal du huske først at tjekke de aktive NiceHair tilbud som vi tilbyder. Disse rabatter er unikke og kan variere fra uge til uge, så det er en god idé at tjekke hver gang du besøger NiceHair.
Når du vil indløse din kode skal du bare indtaste eller copy-paste den når du er færdig med at handle. Så vil din rabat og samlede pris blive vist, og du kan betale for dit tilbud. Kom igang med det samme, og find din første NiceHair rabatkode i dag!

Levering

Hos NiceHair får du levering fra 29-49 kr. med GLS og Post Danmark. Køber du for over 499 kr. kan du opnå gratis levering. Din pakke vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Retur og reklamation

Du får 14 dages fortrydelsesret og 24 måneders reklamationsret hos NiceHair. Hvis du vil returnere eller reklamere en vare skal du blot følge instruktionerne på hjemmesiden, eller kontakte kundeservice.

Kundeservice

Du kan kontakte NiceHair på tlf. 32 200 200 ml. 9-21 alle hverdage (fredage ml. 9-15) eller på [email protected]. Hvis du skriver en mail vil de forsøge at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Starter om