Store RSS

Nordgreen rabatkode 2019

Med vores Nordgreen rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Nordgreen . En Nordgreen rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Nordgreen, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Nordgreen rabatkode eller tilbud.

https://nordgreen.dk/

Aktive Nordgreen rabatkoder og tilbud

Ny Nordgreen rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Nordgreen rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Nordgreen´s tilbudsside her:

Direkte link til Nordgreen's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Nordgreen

Hos Nordgreen laver vi minimalistiske ure i dansk design. Inspireret af København og i samarbejde vores chef designer Jakob Wagner (der tidligere har skabt design for B&O, Alessi, Hay, osv.) lavet en kollektion af håndlavede designerure. Med vores “Giving Back Programme” kan du vælge hvilken sag, du ønsker at støtte gennem os. Vi arbejder med globale initiativer for at skabe håndgribelige forandringer inden for områder som sundhed, uddannelse og miljø. Derfor støtter vi en af tre sager hver gang vi sælger et ur. Husk at du ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev automatisk får alle de nyeste rabatkoder og kampagner!

Kollektion

https://nordgreen.dk/ har vi lanceret vores minimalistiske kollektion som indeholder 3 modeller til både mænd og kvinder; the Philosopher, the Native og the Infinity.

The Philosopher er designet for at hylde vores evner til at tænke anderledes,

lære af fortiden, handle nu og skabe en bedre fremtid. Den asymmetriske sekundviser som skærer gennem tid er designet for at minde os om netop dette. Uret i sig selv er derfor et instrument af tid. Det konisk formede hus har en bredere bund end top, der skaber en todelt skive, og drager blikket mod urets midte. Det hævede hus, børstede look og de buede horn sætter prikken over i’et på Philosopherens unikke design.

Inspireret af København er the Native designet med fokus på balance. Hvorfor? Fordi vi i Skandinavien ved at balance er hemmeligheden til et lykkeligt liv. Vores chef designer Jakob Wagner har the Native ville bringe os tilbage til en tid hvor det klassiske og sofistikerede look definerede det moderne menneske. Den rene skive, de diskrete lysegrå visere og de afrundede detaljer definerer urets klassiske intentioner.

Vores chef designer Jakob Wagners største inspiration til the Infinity er naturen. Han ville forbinde the Infinity med evolutionen af naturen ved at eliminere de komplikationer som det moderne samfund har bragt til jorden. Ved at fjerne urets horn og dato, samt detaljeringen af timeviserne står vi nu med den reneste simplicitet. De forlængede visere glider op af den dybe krumning og strækker sig ud til kanten af urskiven og minder os om uendeligt tid og rum.

Hurtig og gratis levering

Hos Nordgreen bestræber vi os altid efter at kunne behandle din ordre inden for 24 timer så den hurtigst muligt kan komme afsted til dig. Det er også derfor vi altid kan garantere at leveringstiden aldrig er mere en 2-5 hverdage. Selvfølgelig er det gratis uanset hvor i verden du befinder dig.

Returnering

Skulle du fortryde dit køb at dit Nordgreen ur kan du altid helt gratis returnere det. Send os en e-mail på [email protected], så hjælper vi dig.

Betalingsformer

Hos Nordgreen kan du benytte dig af alle større betalingsformer: Dankort, Visa, MasterCard, American Express, Maestro & Paypal.

Starter om